Kupam_se_go
Zainteresovan član
- Poruka
- 139
ksendzolina:ima i ona fora kada pitas Dzejmsa Bonda koliko je sati
a on: 15... 6 i 15...![]()
![]()
![]()
Hahaha... bas je cool...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ksendzolina:ima i ona fora kada pitas Dzejmsa Bonda koliko je sati
a on: 15... 6 i 15...![]()
![]()
![]()

Shag Ivory:Uciteljica pita decu:
- Sta znaci rec OCIGLEDNO?
Javlja se mali Marko:
- Pa, drugarice uciteljice, evo ovako... Moj tata vozi MERCEDES, mama vozi OPEL KADET, a baka vozi DZIP - OCIGLEDNO - mi imamo novaca!
Uciteljica:
- Bravo, Marko, odlicno si ovo objasnio! Da vidimo dalje, ko se javlja? Perica! 'Ajde, Perice, objasni nam ti, sta znaci rec OCIGLEDNO?
Perica:
- Moja baka svako jutro ide na livadu. Ispod leve ruke nosi ALGEMAJNE CAJTUNG, a ispod desne VASINGTON POST.
Uciteljica (zbunjeno):
- I onda, Perice?
Perica:
- Pa, nista. Baba ne zna nemacki, a nema pojma ni engleski - OCIGLEDNO ide srati!

Terror Techa:Vrca se pandurov sin iz skole i kaze caletu:"Tata,tata mi smo ucili u skoli negativne brojeve,ali meni nije nista jasno.
Pandur:"Kako bre nije?Evo gledaj.U autobusu ima 3 putnika.Na stanici izadje 5 i znaci da u autobus moraju da udju 2 putnika da bi autobus bio prazan"
:shock:
Pa pametno, ja se takvog primera ne bi setio....

"
"
. Vidite, ja sam duh i bio sam zarobljen u toj vazi više od 1 000 godina. Sad kad ste me oslobodili, mogu Vam ispuniti tri zelje. Ako Vam ne smeta, svakome bih ispunio po jednu zelju, a zadnju bih ostavio za sebe."
Shag Ivory:"Pa oboje imamo oko 35 godina" odgovori zena.
"Bez zayebancije, 35 godina i jos oboje verujete u duhove ?"
Bule_busko:Znate verovatno onaj stari na nacionalnoj osnovi :wink: :
-kako je nastao bosanac
-pa j..o medved bukvu
...a na konto toga ima nesto noviji:
Seta se bosanac sumom kad naleti na medveda,pocne on da bezi,medved za njim,sta ce-popne se on na najblizu bukvu,sav se uspanicio kad medved krene da se penje za njim...bosanac vec ocajan pocne da vice:
-jaooj majko moja!!!
kad ce bukva u tom momentu:
-ma ne boj se sine,to se tata samo sali...![]()