Pojela roda zabu i poletela. Izviri zaba kroz chmar i pita rodu: "rodo, na kojoj smo sad visini?"
"na 1000 metara" -kaze roda a zaba ce:"aj ne seeeeeri!!!"
sede dve bakterije u debelom crvu i dosadjuju se. Kaze jedna "jaaaaaao sto mi je dooosadnooo, ajdemo napolje malo", a druga ce "mozemo, taman sad imamo ***** u 4.15h"
Bili Italijan, Francuz i Bosanac i prepirali se, ko na bolji nacin zenu dovede do ludila.
• Ja pocnem da joj lizem ruku, pa se penjem polako do vrata, onda silazim dole... tada svaka zena poludi- rece Italijan
• Ja joj lizem nozne prste, pa sve vislje i kada dodjem do one stvari ona odlepi- kaze Francuz
• Ja prosto, onako seljacki guraj-vadi...-kaze Bosanac
• I kada ona poludi- pitaju ga
• Pa kada ga obrisem u zavesu...
Setaju pustinjom Amerikanac, Francuz i Bosanac. Naidju oni na odskocnu dasku iznad koje pise: zaleti se, skoci, pomisli zelju. Skoci Amerikanac i rece: Newyork!-i stvarno se pojavi u Njujorku. Skoci francuz i rece: Paris!- i nadje se u Parizu. Skoci Bosanac i spotace se i rece: U pi..u materinu...!
Mladi katolicki svestenik je bio toliko nervozan pre svoje prve mise da je morao da pita biskupa za savet. Ovaj mu rece da popije casu vode sa dve kapi votke. Zbog prevelike treme svestenik pobrka doze, posle cega je bio vise nego opusten. Po povratku sa mise nadje poruku od biskupa...
''postovani svestenice, sledeci put da znate da pomesate casu VODE i 2 KAPI VODKE i jos nekoliko saveta...
1. nije potrebno stavljati kriske limuna na ivicu pehara
2. ne oslanjajte se vise na statuu device Marije, ne grlite je i ne ljubite
3. postoji 10 zapovesti a ne 12, i 12 apostola a ne 7 i nijedan nije patuljak
4. Isusa i njegove ucenike ne zovemo I.H. i kompanija
5. David je pobedio Golijata prackom i kamenom, nije ga umlatio i prosuo mu mozak
6. Judu ne nazivamo kurvinim sinom
7. Papu ne moramo zvati El Padrino
8. Bin Laden nema veze sa Isusovom smrcu
9. Hostija nije grickalica uz vino, vec za vernike
10. Gresnici idu u pakao, ne u p.m.
11. Onaj u uglu pored zbora, koga ste nazvali pederom, kontrasem i tranvestitom u suknji, boi sam ja!