Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
skupio se narod na protestu, svi nezadovoljni zivotom, finansiskom i stambenom situacijom....
Na binu izlazi jedan gradjanin i kaze: ja zivim u 2-sobnom stanu sa zenom i 3 dece, jel to pravilno!!!
publika vice: nijeeee!
pa kako je pravilno?!!!
u 3-sobnom!!!! - vice publik
Izlazi drugi gradjanin i kaze: ja sa zenom i 4 dece zivim u 3-sobnom stanu, jel to pravilno?!!!
nijeee!! - vice publika
pa kako je pravilno?!!!
u 4-sobnom!!!! - vice publika
Izlazi ciga na binu i kaze: ja sa zenom i 8 dece zivim u baraku, jel to pravilno?!!!!
nijeeee!!!! - vice publika
pa kako je pravilno?
u baraci !!!! - vice publika

:rotf::hahaha: ja sam se iskidala kad sam cula....jadan ciga....

Otisli Mujo i Haso na letowanje,i posto nisu imali pare za dwokrewetnu sobu uzeli jednokrewetnu. I legli oni da spawaju,kad u pola noci krene jako da se drma krewet,probudi se Haso i kaze:,,Je li Mujo sta se desawa,sto se tako jako drma krewet?",a Mujo mu odgowara:,,Pa nisam mogao da zaspim pa uzeo da dr*am ku*ac". Haso mu kaze:,,Pa jel ti lepo?",kaze Mujo:,,Pa jeste",a owaj mu kaze:,,Pa probaj malo da dr*as swoj"! ! ! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Igrale dve babe sony i dodje treća i upali televizor.

Idu dva krastavca ulicom i naidju na teglu i kaze jedan drugom:"Bezi, murija!"

Zašto su Bosancima braon oči: Doslo im iz dupeta u glavu!!!!

Idu Dve čačkalice ulicom i naiđu na lizalicu i kazu :"Vidi glavonja!"

Dosli ljudi u ludnicu da provere da li ima izlecenih.....Ulaze kod jednog pacijenta, on vozi formulu......Ulaze kod drugog, on takodje vozi formulu.......Ulaze kod treceg on cita knjigu.I pitaju ga oni:"Sto ti citas knjigu.Mi ulazimo kod prethodnih oni voze formule." A na to ce ludak :"Sta?! Trka je vec pocela?"

Došli ljudi u posetu u ludnicu i oblaze pacijente. Dolaze kod prvog a on vodi kamen na povodcu. Pitaju ga oni šta mu je to a on im kaže:" To je moj pas, Džeki." Naiđu na drugog a on vuče blok, i oni ga pitaju šta mu je to. "To je moj terijer, Rex" Posete trećeg a on drži ciglu. Pitaju da oni šta mu je to a on kaže:"Pa to je cigla." Oni ustanove da je normalan i puste ga. Kako su ga pustili čim je zašao za prvi ćošak, obrati se cigli:"A Fifi, Fifi al' smo ih zajebali!"

Bio Srbin na moru i gleda on vodu i nekog čoveka kako pliva. Onda primeti ajkulu kako ide ka čoveku. Poče on da viče:"He! Pazi, ajkula! Ajkula!" Viče on a čovek ga ne čuje. Konačno čovek ga primeti i reče:"Kaj?" -"Ništa, ništa. Samo ti plivaj!"

ovo nije vic, ovo je istinit dogadjaj. ne znam gbe bi mogao da pripada pa ga zato stavljam ovde :

Obavestenje na papiru koji je ostavio stanar zgrade na oglasnoj ploci:

Ukradena Zastava 128

"Sto ne onu Vektru ili onog BMW -a od narko dilera iz ulaza do mene?? Kako ga samo upali, kad ga ja verglam po deset minuta??

Jel ti crkla guma ko meni prekjuce?? Jesi ukljucio grejanje kroz haubu, posto se sajla pokidala ????? Dokle si stigao sa one tri litre u rezervoaru, nadam se do prve bandere, ruka ti se osusila !!! Jel te zaustavio saobracajac sto nemas prednji desni zmigavac, nek ti polomi noge pendrekom!!! Jesi se naslusao muzike na onom jednom produvalom zvucniku, kasete se bas duuuugo vrte zimi, mozak ti kroz usi iscureo !!!!!! Cigaru upali na auspuh posto nema upaljaca, ***** mi se napusis!!!!! Ispod desnog sedista imas dugme kojim mozes da prespojis bobinu, da ti ga ne bi ukrali, ukrali ti lesinu dabogda!!! Kad pada kisa ti stavi rukavice jer se skida ono crno sa volana, mutna te voda izbacila!!! Pazi da ti ne polome brisace (imas rezervne u gepeku ). Kocnicu pritisni dvaput brzo, ili jednom al' do daske, ne bih zeleo da ne mozes da zakocis na vreme pred grotlom pakla i tamo goris dok ti 128 demona cereci iznutrice do kraja vecnosti !!!!! Sto me mrzelo da stavim jastuce sa i! glama i udicama na vozacevo sediste, bar bih postedeo svet tvog prokletog poroda, ziv se ucrvljao da se ne ucrvljas, gubom kasljo, krv ti se gnojila! Stice tebe kletva najstrasnija, gde pokrade postena coveka, kugom ti se seme zatrovalo, krvi piso, gnoja proljevao! Djavoli ti pamet isisali, a sa glavom nogomet igrali ! Deca ti se iglama trovala, djavo ti ih mlade oduzeo!

Iznutrice u kasu prestale, sve ih sikto na oci i usi! A kada sto ucini shvati, nek te smlavi paklenoga grijeha !!!

P.S.
Ako neko vidi krem zastavu 128 registracije BG-xxx-xxx neka je polije benzinom i zapali."

ovo nije vic, ovo je istinit dogadjaj. ne znam gbe bi mogao da pripada pa ga zato stavljam ovde :

Obavestenje na papiru koji je ostavio stanar zgrade na oglasnoj ploci:

Ukradena Zastava 128

"Sto ne onu Vektru ili onog BMW -a od narko dilera iz ulaza do mene?? Kako ga samo upali, kad ga ja verglam po deset minuta??

Jel ti crkla guma ko meni prekjuce?? Jesi ukljucio grejanje kroz haubu, posto se sajla pokidala ????? Dokle si stigao sa one tri litre u rezervoaru, nadam se do prve bandere, ruka ti se osusila !!! Jel te zaustavio saobracajac sto nemas prednji desni zmigavac, nek ti polomi noge pendrekom!!! Jesi se naslusao muzike na onom jednom produvalom zvucniku, kasete se bas duuuugo vrte zimi, mozak ti kroz usi iscureo !!!!!! Cigaru upali na auspuh posto nema upaljaca, ***** mi se napusis!!!!! Ispod desnog sedista imas dugme kojim mozes da prespojis bobinu, da ti ga ne bi ukrali, ukrali ti lesinu dabogda!!! Kad pada kisa ti stavi rukavice jer se skida ono crno sa volana, mutna te voda izbacila!!! Pazi da ti ne polome brisace (imas rezervne u gepeku ). Kocnicu pritisni dvaput brzo, ili jednom al' do daske, ne bih zeleo da ne mozes da zakocis na vreme pred grotlom pakla i tamo goris dok ti 128 demona cereci iznutrice do kraja vecnosti !!!!! Sto me mrzelo da stavim jastuce sa i! glama i udicama na vozacevo sediste, bar bih postedeo svet tvog prokletog poroda, ziv se ucrvljao da se ne ucrvljas, gubom kasljo, krv ti se gnojila! Stice tebe kletva najstrasnija, gde pokrade postena coveka, kugom ti se seme zatrovalo, krvi piso, gnoja proljevao! Djavoli ti pamet isisali, a sa glavom nogomet igrali ! Deca ti se iglama trovala, djavo ti ih mlade oduzeo!

Iznutrice u kasu prestale, sve ih sikto na oci i usi! A kada sto ucini shvati, nek te smlavi paklenoga grijeha !!!

P.S.
Ako neko vidi krem zastavu 128 registracije BG-xxx-xxx neka je polije benzinom i zapali."

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

....znaci valjam se, placem, probudicu komsije........
de iskopa ovo ***...pa ti si moj idol......:super::mrgreen::klap:

skupio se narod na protestu, svi nezadovoljni zivotom, finansiskom i stambenom situacijom....
Na binu izlazi jedan gradjanin i kaze: ja zivim u 2-sobnom stanu sa zenom i 3 dece, jel to pravilno!!!
publika vice: nijeeee!
pa kako je pravilno?!!!
u 3-sobnom!!!! - vice publik
Izlazi drugi gradjanin i kaze: ja sa zenom i 4 dece zivim u 3-sobnom stanu, jel to pravilno?!!!
nijeee!! - vice publika
pa kako je pravilno?!!!
u 4-sobnom!!!! - vice publika
Izlazi ciga na binu i kaze: ja sa zenom i 8 dece zivim u baraku, jel to pravilno?!!!!
nijeeee!!!! - vice publika
pa kako je pravilno?
u baraci !!!! - vice publika

:rotf::hahaha: ja sam se iskidala kad sam cula....jadan ciga....

Genijalno :super::klap::hahaha:

xaxaxa...to me podseti kad sam se ja ispalila...Kaze moj drug kog li pada petak 13.ove godine?,a ja kazem kako kog pa moze ponedeljak,utorak,sreda,cetvrtak,petak,subota,i nedelja...On me gleda...kaze Ana PETAK,PETAK 13.,naglasi petak ja opet isto daj nemoj da me nerviras moze ponedelja,kutorak,sreda...dok neko ne rece ANA PETAK,OETAK BAKZUNI DAN...

xaxaxa...to me podseti kad sam se ja ispalila...Kaze moj drug kog li pada petak 13.ove godine?,a ja kazem kako kog pa moze ponedeljak,utorak,sreda,cetvrtak,petak,subota,i nedelja...On me gleda...kaze Ana PETAK,PETAK 13.,naglasi petak ja opet isto daj nemoj da me nerviras moze ponedelja,kutorak,sreda...dok neko ne rece ANA PETAK,OETAK BAKZUNI DAN...

:hahaha:

a tek sto smo drugarica i ja izjavile glupost:mrgreen:
pricamo mi i ja kazem......kad li ce moj rodjendan pasti na petak 13........gledam ja na kalendar i vidim nije petak:mrgreen:
kaze ona....mozda ce moj pasti.....pogleda ona kad ono nije ni njen rodjendan na petak:mrgreen:
i tako mi rastegle pricu......pitam se ona sto joj nijednom nije pao rodjendan na petak 13 i mi zakljucimo zasto - ona je rodjena 15.a ja 1.:mrgreen:

Ne znam da l' je ovo bilo, ali opet o ludacima...

Ode doktor u bolnicu da obidje pacijente i ponese 40 din. Ode kod prvog i kaze mu:
-Evi ti 40 din. Sta ces da kupis za te pare?
Ovaj malo razmisli i kaze -Ja cu da kuuupim... auto!
Doktor vidi da je ovaj jos lud i nastavi dalje. Ode kod drugog i ista prica.
-Ja cu da kuuupim... kucu!
Doktor se iznervira i ode kod treceg.
-Ja cu da kuuupim... zvaku!
Doktor se sad obradovao.
-Zvaku, e odlicno!
I ludak na to
-Da, zvaku, a za kusur cu da kupim jahtu! :lol:

Vozili Mujo i Haso bicikl i kaze Mujo Hasu:
ALo bre Haso, tandrce ti blatobran,
a Haso ce :Ma ne cujem te nista, pricaj malo jace
Opet ce Mujo:
Blatobran, ti tandrce.
Uzvraca Haso: Ma jace bre pricaj covjece , nista te ne cujem/
Indisponirano kaze jos jednom Mujo:
Alo ludace , BLATOBRAN TI TANDRCE

Kad ce Haso"

KAZI MI KASNIJE , NE CUJEM TE JER MI TANDRCE BLATOBRAN

Došla učiteljica na čas i kaže učenicima: "Danas deco učimo reč GORILA i treba da sastavite rečenicu u kojoj ima ova reč, hajde Milice ti prva počni.
"Juče sam gledala film i videla sam gorilu".
"Bravo Milice, 5. Hajde Stevice sada ti".
"Bio sam sa tatom u zoo vrtu i video sam gorilu".
Bravo Stevice, 5. Hajde cigo sada ti".
"Ničija nije do zore GORILA!"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back