Najbolji TAXI u gradu

• Začetnik teme Začetnik teme stvt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja firma u kojoj radim ima potpisan ugovor sa jednim malim taksi preduzecem.Posle silnih "obojenih " taksija ni od ovih nisam ocekivao da ce biti bolji.Klasika ,nemamo vozila,sacekajte pa ti pusti muziku pola sata itd.Ili ono :Sefe ,mozemo mi to malo da napumpamo,i ovako ti placa firma,a?Pogotovo sto je stajala napomena da moramo traziti vozilo 30 min.ranije.Gde ih nadjose?Medjutim ljudi moji iznenadjenje i to kakvo.U 99% slucajeva dolazi nova,cista Dacija.Svako vozilo sa taksimetrom i nekim stampacem koji ti odmah izbaci racun ,kao u prodavnici,samo sto ovde imas sve ,vreme kada si se vozio,ko te vozio ,broj taksija....ma sve.I nema sanse da ti neda racun.Jedino sto ih je malo pa i tih pola sata zna da bude malo duze,ali se isplati cekati ,verujte mi.

Klepio te neki majmun za pare ? Pa gledaj koga zaustavljas na ulici. Najbolje Maksis, Pink, bell ili Lux. Cena ce ti uvek biti ista !

klepio bi da sam kooče od jooče........klepio ja njega....vozio me na pogrešnu lokaciju...iako sam mu 3 poota rekao i kuda da vozi i gde idem......nisam hteo da me vraća gde sam rekao....i nisam hteo da mu platim tamo gde me je dovezao pogrešno...nisam ja tu krenuo..........ma mislio sam šta ima veze koji je taxi....a posle izađem i uzmem pink...sve pohvale...čisto...brzo...sve....nema veze sa jerotjem...al stvarno...poslednjih meseci su odlični...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back