Najbolji TAXI u gradu

• Začetnik teme Začetnik teme stvt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako lazu mene lazem i ja tebe :)
nije bilo ove godine doduse, ali nije ni tako davno, pre par godina...i prica je bas zbog toga bila apsolutni hit :)
rece tetka da je bio zuti taksi i da je dok je cekala vrtelo obavestenje da mogu da biraju vrstu vozila
ali se ona nije setila
onda im je bilo neprijatno da kazu coveku da vozi dalje, nije on kriv...pa nisu isli bas do crkve da se ne blamiraju, nego su izasli malo ranije :lol:

juce oko 15h na Adi (sa makiske strane,malo nize od `pinokija`) zena pozvala maxis taxi sa mobilnog...kazu joj stize vozilo za 5-6min...cekala je dobrih 15min...opet pozvala da proveri da li obecano vozilo stize,rekli joj da bude na vezi dok provere... :shock: bila je ogorcena koliko je potrosila kredita na mobilnom,i sto se vozilo nije pojavilo.
utom je naisao gsp...sto je sigurno sigurno.

Kada su takva mesta u pitanju kao sto je Moskva-Terazije, neki splav ili sl mi uvek pitamo za ime stranke da taksista nebi uzeo drugu. Svako moze da kaze da je zvao i prava stranka ostane bez obecanog vozila. Mi kad obecamo, mi dodjemo. Pozz

A i nemoras da cekas da te dispecerka stavi na cekanje i da potrosis 100 din na mob. Ukucaj adresu gde se nalazi i svoje ime i posalji sms na 5353 i dobices odgovor koji broj taxija dolazi i za koje vreme. Desava se [ne cesto] da sms kasni ali jbg visa sila. Pozz

250120079821.jpg

grebicka:
juce oko 15h na Adi (sa makiske strane,malo nize od `pinokija`) zena pozvala maxis taxi sa mobilnog...kazu joj stize vozilo za 5-6min...cekala je dobrih 15min...opet pozvala da proveri da li obecano vozilo stize,rekli joj da bude na vezi dok provere... :shock: bila je ogorcena koliko je potrosila kredita na mobilnom,i sto se vozilo nije pojavilo.
utom je naisao gsp...sto je sigurno sigurno.

Zato se taxi sa mobilnog zove na mobilni udruženja pa poziv ima prioritet i nestavlja se na čekanje.

Čisto da se zna. Uglavnom svako udruženje ima i sms broj, stvar funkcioniše putem interneta i sve zavisi od provajdera, konkretno za Maxiss provajder je Verat i sa njima od početka ima problema, zato je najbolje zvati na mob. telefon i jeftinije je od SMS-a.

Kako ? Jel ga znas licno ? Jel su mu ukrali auto ili.....? Dali bi tebe bilo sramota da izadjes na ulicu sa ovom "kofom" od kola ? Mene bi bilo sramota da ga imam u vlasnistvu i da nisam taksista a ne da nekog vozim. Osecam da unutra smrdi na cigare, znoj, budj, sex.......

Ti si potpuno u pravu. Znaš i sam koliko je ovaj naš posao napet i težak i sa čim se susrećemo, ovog ne znam lično ali sam se posle objavljene slike raspitao baš me interesovalo i kažem ti čim je okačio alfinu tablu posle dva dana su mu skinuli. Tvoj gazda je napravio lepe pare iznajmljivajući automobile taxistima koji su imali udese sa velikim havarijama možda je i ovaj imao tu muku ne znam.

Malo je tema otišla predaleko uvek je taxista na tapetu da je ovaj prevezao nekog povređenog hitno u bolnicu niko ga ne bi pljuvao, ja radim preko dana vozim auto star 3 godine i imao bi mnogo da napišem kakve se sve face voze i šta sve sebi dozvoljavaju, misle da mogu za 250 dinara da kupe nekog.

To je to i Jerotije, pa pisite slobodno, nije musterija uvek u pravu i cula sam sta vam se sve dogadja. Zasto ovde malo ne bi pisali o dogovodvstinama sa posla, ja sam cula razne, i sta se cuje i sta i ko se vidi... Sve je to zivot velegrada...

sanja:
To je to i Jerotije, pa pisite slobodno, nije musterija uvek u pravu i cula sam sta vam se sve dogadja. Zasto ovde malo ne bi pisali o dogovodvstinama sa posla, ja sam cula razne, i sta se cuje i sta i ko se vidi... Sve je to zivot velegrada...
Ako bi bilo zanimljivo ovde na temi da pisemo o dozivljajima ja cu prvi poceti. Jedino da ne smaramo sa tim ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back