Najbolji TAXI u gradu

• Začetnik teme Začetnik teme stvt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
taxi_trailer_03.jpg

Шта си овиме хтео да докажеш,нас има регуларних 7400, "дивљака" још,кажу 2000,логично је да међу толико људи има кукоља,"дивљаци" су сви кукољи,јер њих нико не контролише...Пре неки дан је ухапшен и осуђен лекар који је узео новац за операцију,има много таквих примера,па не можеш да напишеш како су сви лекари лопови...У свакој служби у свакој земљи света постоје људи који брукају неку професију,није битно чиме се бавиш,већ како то радиш и како си васпитан...

Шта си овиме хтео да докажеш,нас има регуларних 7400, "дивљака" још,кажу 2000,логично је да међу толико људи има кукоља,"дивљаци" су сви кукољи,јер њих нико не контролише...Пре неки дан је ухапшен и осуђен лекар који је узео новац за операцију,има много таквих примера,па не можеш да напишеш како су сви лекари лопови...У свакој служби у свакој земљи света постоје људи који брукају неку професију,није битно чиме се бавиш,већ како то радиш и како си васпитан...

Upravo to sto si sada napisao sam hteo da dokazem i eto, uspeo.
Posto si krenuo sa takvom odbranom taksita (sto je tvoje neporecivo pravo, ubr) kao da su svi sveci, samo smo doveli stvari na svoje.
Ja sam par godina radio neki drugi posao sa covekom kome je osnovno zanimanje bio taksi. Izuzetno posten i pedantan covek. U autu mozes da, kako kazu, jedes sa patosa, koliko je cisto. Uvek prava temperatura, blaga aroma, udobno, on uredno obrijan, osisan, pantalone i uredna majca sa malom kragnom leti ili sako zimi...u kolima se ne pusi, nema glasne muzike mip radija i sl. Auto se opere pre nego sto se krene na posao.
Problem je sto je takvih 20%. Nista vise.
Nego, zar nije bilo reci da Beogradu treba oko 4500 taksista? Zasto onda 7400?

Слажем се са тобом,само си у пронценту погрешио,20 % је оних лошијих,то знају редовни корисници такси услуга...Иначе спадам у људе које си описао у тих"твојих" 20 %,то други кажу,а и стално се борим против оних "мојих" 20 %...Дуго сам у овом послу могу да ти причам о свему и свачему.Пре тога сам радио сасвим нешто друго...
Ненормално је када људи људе посматрају кроз професију,објаснио сам ти у горњем посту,у сваком послу има кукоља и то је бит онога што ја желим да кажем,а не да браним такси службу!
Неправилности појединаца штете највише нама који часно и по прописима обављамо овај посао!
Што се тиче броја такси возача то је све већ објашњено у ранијим постовима,али их ти не читаш...Студија је урађена и у њој се каже да је Београду потребно око 4500 таксиста и напоменуто је да ће се вршити природно смањење броја.Пензионисање,смрт,итд.
Није то толики проблем,проблем су око 2000 "дивљих"таксиста који су брука за град,а власт нема воље ни снаге да их спречи у раду,странке пљачкају,а нама наносе штету...Они су обично прљави,са кршевима,итд. Не мислиш ваљда да странци знају ко је"дивљак",а ко не?! То ни Београђани који нису сталне странке не знају...

Студија је урађена и у њој се каже да је Београду потребно око 4500 таксиста и напоменуто је да ће се вршити природно смањење броја.Пензионисање,смрт,ит
Odmah da ti kazem da od ovoga NEMA NISTA jer je ovo Srbija i koga ovde boli za taxi prevoz. Samo sitnosopstvenicki interesi su u pitanju. Takva nam je vlast ZA EVROPSKU SRBIJU :hahaha:
Dosli smo do toga da taxi dozvole izdaju bukvalno svima. Od onih zaposlenih kojima je taxi sporedno zanimanje pa do penzionera. Ovo govorim iz proverenih izvora jer su jednom zaposlenom u "Galenici" izdali taxi dozvolu istu kao moju na 4 h rada a ocu mom kolege koji je inace penzioner su izdali regularno taxi dozvolu.
I o cemu mi sada da pametujemo na forumu ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back