Najbolji TAXI u gradu

• Začetnik teme Začetnik teme stvt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хајде пријатељице "Мастер"-а покажи мало културе...Показујеш неваспитање и нервозу,а то није добро за тен...Овде нисмо да би се свађали,већ да учествујемо у теми,тако да сам равноправан саговорник...Најбољи такси је "Пинк" такси...:super:

Mora da je taxi mnogo vazan deo grada, cim se ova tema razvukla na ovoliko strana ;)
A najboljeg taksija nema, sve zavisi od samog vozaca. Velika vecina (cast onima koji korektno i posteno rade) su bahati vozaci, koji se ponasaju kao da su ulice samo za njih pravljene. Izbegavam ga, koristim ga u ekstremno hitnom situacijama.

Наравно да је веома важна,као служба која превезе више болесника од хитне помоћи и учини много разних услуга поред самог превоза,грађанима...Нпр.не дај Боже да ти у граду затреба нека помоћ,али ако зауставиш такси увек ће ти помоћи и мој је савт сима да не траже полицију на улици,јер је неће наћи када им затреба,зауставите такси и биће вам решени проблеми,многи случајеви из стварног живота доказују то.У мом удружењу један огроман зид је пун плакета захвалности за помоћ грађанима...Што се тиче бахатости,улице јесу наше радно место и наравно да у неком смислу имамо већа права од возача аматера,међутим процентуално таксисти су учесници у врло малом броју саобраћајки,а и у којима су учесници у веома малом броју су кривци...Ускоро када изгласа Скупштина нови закон о безбедности саобраћаја ( једва чекам ) видећемо ко је какав возач и професионалци и аматери...Поздрав.

Nije se tema razvukla vec je postala mesto za reklame.
Sa ostalim navodima @miljenkic se slazem i podrzavam. Ako je kocijas gospodin, nije vazno da li tera vranca ili zelenka...
Ово само показује ваше непознавање теме...Моја сестра је доживела раније велику несрећу зато што је таксиста (иначе искусан возач ) возио старији модел аута,тј. зеленка...Свашта може да се догоди ако је возило старо,односно већа је могућност несреће ,независно од возача...

Da nije tuzno, bilo bi smesno...ovako je samo tuzno...
Ако ти се плаче ти плачи,ако ти се смеје ти се смеј,врло просто,али то што сам написао је права истина...Замисли да ја имам иста права у твојој фирми ( не знам чиме се бавиш ) али генерално...Има много разлога зашто ја на улицама Београда треба и морам да имам већа права него ти...Нпр.волео бих да ти се деси жени,или девојци порођај у таксију,па да вас возим са преавима аматера,а то се често догађа и други хитни случајеви...Између осталог,плаћамо и већи порез за путеве при регистрацији и још неке даџбине...У Минхену нпр.постоји "баштица" само за такси возила,значи на почетку пише да је искључиво резервисана за такси,не пролазе ни хитна помоћ,ватрогасци,ни полиција,јер они имају звучни и светлосни сигнла,а такси нема...Треба дуго да се бавиш овим послом да би могли равноправно да пишемо...

Наравно да је веома важна,као служба која превезе више болесника од хитне помоћи и учини много разних услуга поред самог превоза,грађанима...Нпр.не дај Боже да ти у граду затреба нека помоћ,али ако зауставиш такси увек ће ти помоћи и мој је савт сима да не траже полицију на улици,јер је неће наћи када им затреба,зауставите такси и биће вам решени проблеми,многи случајеви из стварног живота доказују то.У мом удружењу један огроман зид је пун плакета захвалности за помоћ грађанима...Што се тиче бахатости,улице јесу наше радно место и наравно да у неком смислу имамо већа права од возача аматера,међутим процентуално таксисти су учесници у врло малом броју саобраћајки,а и у којима су учесници у веома малом броју су кривци...Ускоро када изгласа Скупштина нови закон о безбедности саобраћаја ( једва чекам ) видећемо ко је какав возач и професионалци и аматери...Поздрав.

Jeste vazna, ali ne veoma. Ima vaznijih stvari u ovom gradu, koje nemaju temu ili bar ne ovako opsirnu. Jer bez taksija moze da se zivi. ;)
A sto se zakona tice, ja se nadam da ce se ostvariti i najava uvodjenja fiskalnih racuna i za taxi, tako da vise nece moci voznja za istu relaciju da ima razlicite cene. A to sto je nekome ulica radno mesto ne daje mu za pravo da vozi sumanuto i sece putanju drugim vozacima, da ga pretice i sa leve i sa desne strane i sl. :thumbdown:

Jeste vazna, ali ne veoma. Ima vaznijih stvari u ovom gradu, koje nemaju temu ili bar ne ovako opsirnu. Jer bez taksija moze da se zivi. ;)
A sto se zakona tice, ja se nadam da ce se ostvariti i najava uvodjenja fiskalnih racuna i za taxi, tako da vise nece moci voznja za istu relaciju da ima razlicite cene. A to sto je nekome ulica radno mesto ne daje mu za pravo da vozi sumanuto i sece putanju drugim vozacima, da ga pretice i sa leve i sa desne strane i sl. :thumbdown:
Ја нисам отворио ову тему,али колико видим и ти учествујеш у њој,бојкотујте је,па ће је затворити,или ако вам се не свиђа немојте је пратити,једноставно. ;) Наравно да нико ником не даје за право да некога омета у саобраћају,али са стране возача аматера је неупоредиво веће непознавање прописа и написао сам већ,једва чекам да се донесе нови закон о безбедности у саобраћају,па да видимо колико људи ће тада возити,био аматер,или професионалац...Не зам када ће увести фискалне рачуне,јер би онда такси возачи морали да воде књиге,да сваки дан предају пазар у банци,а то са нашом професијом и нашим банкама није спојиво,а и ми смо паушалци...Лично бих волео више да издам фискални рачун,а не да задржавам саобраћај док испишем класични...

Ако ти се плаче ти плачи,ако ти се смеје ти се смеј,врло просто,али то што сам написао је права истина...Замисли да ја имам иста права у твојој фирми ( не знам чиме се бавиш ) али генерално...Има много разлога зашто ја на улицама Београда треба и морам да имам већа права него ти...Нпр.волео бих да ти се деси жени,или девојци порођај у таксију,па да вас возим са преавима аматера,а то се често догађа и други хитни случајеви...Између осталог,плаћамо и већи порез за путеве при регистрацији и још неке даџбине...У Минхену нпр.постоји "баштица" само за такси возила,значи на почетку пише да је искључиво резервисана за такси,не пролазе ни хитна помоћ,ватрогасци,ни полиција,јер они имају звучни и светлосни сигнла,а такси нема...Треба дуго да се бавиш овим послом да би могли равноправно да пишемо...

Vidis, u tome je razlika. Ja ne bih zeleo da se tvojoj zeni ili devojci ili bilo kom clanu tvoje familije desi nesto slicno. Jedino pravo koje i po sadasnjem zakonu imate jeste da vozite zutom trakom. Naravno, vi vozite uglavnom po sredini izmedju dve trake, stajete i gde smete i gde ne smete, vrsite opstrukciju saobracaja na angro i ima vas duplo vise nego sto gradu treba.
A te fore o vasem pomaganju bolesnima i sirotinji probaj nekom drugom da uvaljujes. Mozda u Minhenu...

Ти си неки стручњак за такси службу! :dash: Што се тиче жене,или девојке фигуративно сам написао,јер је позната чињеница у нашем народу,да тек када осете на својој кожи људи укапирају.Постоје службе које воде рачуна где ми возимо,ти тај ниси,или ако јеси не можеш да кажњаваш на форуму,све је то индивидуално.нас људи виде,јер смо "обележени" фирмом на крову,а шта ти знаш ко је таксиста,а ко не,када скинемо фирму која је на магнет,или мислиш да када скинемо фирму научимо да возимо?!:hahaha: Е бато,по томе се види како резонујеш...:thumbdown:
Што се тиче помагања нећу никога да убеђујем,већ написах у мом удружењу постоји огроман зид где можеш да погледаш захвалнице које смо добили од разних институција,све је проверљиво...Поз.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back