Najbolji srpski košarkaš

Pa leti sutiram svaki dan po 100 bacanja i onda nekad jednostavno udjes u seriju i das bas dosta inace taj put sam dao 98-100 sto mi je rekord.Ne igram za neki dobar klub,zove se Pro Basket i iz Zrenjanina je,jel igras prvu svedsku ligu?

Treniram sa prvim timom koji igra prvu ligu,ali nisam registrovan zato sto sam ovde samo 4 meseci.Sledece sezone se sigurno skidam u prvih 12,samo ne znam za minutazu.Inace,igram 2 ligu u Svedskoj,odnosno mladi tim moje ekipe,zato sto smradovi iz saveza hteli da posalju samo takvu vrstu ispisnice,a ne "profesionalnu".Inace,ja sam visok 175 cm,tako da sam jedan od nizih igraca lige..A sto se tice Zrenjanina...Ni sam ne znam koliko sam utakmica odigrao protiv Proletera,Uno Grandea i Zrenjaninca,cak imam i neke drugove koji igraju u tim klubovima.Da li znas bracu Lambic?

Nebitno je odakle sam...Toliko bas necu da otkrivam...Igrao sam i protiv mladjeg i protiv starijeg Lambica,iako kazu da je mladji talentovani,kad vidim onaj njegov sut i bacanje kamenja skenjam se skroz.Mlad je,pa ce mozda to i popraviti.Dok nas je stariji trpao kao nista,i to trojkama.Zrenjaninac je jedini klub u kojem ne znam nikog licno,a protiv njih sam i najmanje igrao.Iz Proletera i Grandea ih znam dosta...

E ovako...Znam onog levorukog plejmejkera iz Proletera(ne mogu se setim,ima cudno pezime),jako dobar igrac,zatim starijeg Lambica,pricao sam i sa onim levorukim iz Proletera sto je visok 180 a kuca laganica...Iz Uno Grandea znam broj 8,malo jaci decko stalno nosi Dzordanke,zatim i onog pleja 90 godiste,dosta slab ali ima pristojnu tehniku i isto cini mi se cudno prezime....Stvarno mi je krivo sto ne mogu da se setim imena,ali proslo je vise od godinu dana od kad sam poslednji put igrao protiv ekipe iz Zrenjanina,ali pretpostavljam da znas na koga sve mislim.Inace,svi su fini momci,ne izgledaju nafurano i slicno...

Imam na VHS-u SP '90,i tada je Drazen bio kapiten Jugoslavije,i malo me je zaintrigiralo da cujem o njemu ponesto,samo sam se secala da je poginuo 93....Medjutim svasta sam saznala ali nisam skontala koliko je objektivno,jer je umro pa oni fazovi"o pokojniku sve najlepse",znate vec....
Izgleda je kao kosarkas bio dobar,ali kao covek bas i ne....
Neki prognoziraju,da se nije raspala Juga,da bi oni bili jak protivnik dream teamu na EP 93 i SP 94

sto jes,jes:-D..a sta sa novijom generacijom kosarkasa?
meni je recimo Rakocevic bas super igrac...

Ne znam nijedan mi nije ostavio neki super utisak da bi ga ovde pominjala,a mozda sam suvise nostalgicna..........
Doticna starija generacija je davala srce i pozitivnu energiju kroz igru.........a sve su to postigli strasnim radom....
Danilovic je u mladjim danima dolazio pre svih igraca i pre utakmice i po 300 koseva.....rad veliki rad ga je krasio

Evo ih:):):):):)

Prilozi

• SALE.jpg
    SALE.jpg
    38,6 KB · Pregleda: 4
  • DCWHBVEVWGBIOYEWFVGIUFV.jpg
    DCWHBVEVWGBIOYEWFVGIUFV.jpg
    39,9 KB · Pregleda: 4
  • i220.jpg
    i220.jpg
    11,4 KB · Pregleda: 7
Suzy,Drazen Petrovic je bio odlican kosarkas,postavio je neke rekorde u nasoj ligi koje verovatno niko nece oboriti...Medjutim,moje je misljenje da je on DRUGI najbolji kosarkas sa ovih prostora.Prvi je mozada za vas neocekivano,ali za one koji stvarno znaju kosarku,TONI KUKOC.Bez obzira sto je Hrvat,igrac od 210 cm koji je bio i plej i krili i centar....Gde god d aje bio osvojio je titulu,jedino u Benetonu nije uzeo titulu prvaka Evrope,i to jer je u finalu,pri sutu za pobedu Tonija Kukoca,jedan lik napravio faul na njemu koji je cela sala videla sem sudija i trofej mu je izmakao...Sa Splitom je uzeo 3 puta evropsku titulu,sa Benetom bio u finalu,sa Buslima 3 titule,ma sta reci vise?Pametan igrac skroz.Mislim da je dao 21 poen Amerima 91 u finalu...90 kad smo dobili 2 puta njihovu olimpisjku ekipu(Morning,Pejton...) one covek sutirao na prvom mecu 8-8 trojke,ma da ne verujes :D :D :D
A Drazen Petrovic...Odlican igrac i veliki radnik,a do 16 godine nije imao pravilan sut,neverovatno zar ne?Bar tako kaze njegov brat Aca...I on je imao gomilu trofeja,uspeo je u NBA pre bilo kog evropskog igraca,za reprezentaciju je igrao vrhunski...I nasu i njihovu.
E sad,to sto je posle postao veliki Hrvat,mislim da je pogresio.OK,volis Hrvatsku,ali nemoj da preterujes...Kukoc se nikad nije isticao po tome,zato ga i dan dans obozavaju ovde,pa znam,sad kad je bio Divcev oprostaj najvise su njega jurili :D

Suzy,Drazen Petrovic je bio odlican kosarkas,postavio je neke rekorde u nasoj ligi koje verovatno niko nece oboriti...Medjutim,moje je misljenje da je on DRUGI najbolji kosarkas sa ovih prostora.Prvi je mozada za vas neocekivano,ali za one koji stvarno znaju kosarku,TONI KUKOC.Bez obzira sto je Hrvat,igrac od 210 cm koji je bio i plej i krili i centar....Gde god d aje bio osvojio je titulu,jedino u Benetonu nije uzeo titulu prvaka Evrope,i to jer je u finalu,pri sutu za pobedu Tonija Kukoca,jedan lik napravio faul na njemu koji je cela sala videla sem sudija i trofej mu je izmakao...Sa Splitom je uzeo 3 puta evropsku titulu,sa Benetom bio u finalu,sa Buslima 3 titule,ma sta reci vise?Pametan igrac skroz.Mislim da je dao 21 poen Amerima 91 u finalu...90 kad smo dobili 2 puta njihovu olimpisjku ekipu(Morning,Pejton...) one covek sutirao na prvom mecu 8-8 trojke,ma da ne verujes :D :D :D
A Drazen Petrovic...Odlican igrac i veliki radnik,a do 16 godine nije imao pravilan sut,neverovatno zar ne?Bar tako kaze njegov brat Aca...I on je imao gomilu trofeja,uspeo je u NBA pre bilo kog evropskog igraca,za reprezentaciju je igrao vrhunski...I nasu i njihovu.
E sad,to sto je posle postao veliki Hrvat,mislim da je pogresio.OK,volis Hrvatsku,ali nemoj da preterujes...Kukoc se nikad nije isticao po tome,zato ga i dan dans obozavaju ovde,pa znam,sad kad je bio Divcev oprostaj najvise su njega jurili :D

Slazem se i ja gotivim Kukoca,u ono vreme ulatranacionalista u Hrvatskoj-on je bio umeren,kulturan i uzdrzan pot om pitanju!Slazem se da je Drazen bio mnogo dobar kosarkas,ali isto tako smatram da sada preuvelicavaju pricu o njemu,naime prica se da je posle utakmica odmah isao da spava max.-do 23 h itd.,da je strasan bio sa svima Jugoslovenskoj reprezentaciji-nije to sigurno znamo,ali da je bio VELIKI radnik-slazem se.I uopste nema veze ko je koje nacionalnosti-uostalom Drazenov cale je Srbin!

Prilozi

• wos-kukoc.jpg
    wos-kukoc.jpg
    35,5 KB · Pregleda: 8
  • PetrovicVelika.jpg
    PetrovicVelika.jpg
    30,3 KB · Pregleda: 4
  • cvit.jpg
    cvit.jpg
    33,7 KB · Pregleda: 4
  • 133307346446c6f082ecea9671241144_big.jpg
    133307346446c6f082ecea9671241144_big.jpg