- Poruka
- 148
Pa leti sutiram svaki dan po 100 bacanja i onda nekad jednostavno udjes u seriju i das bas dosta inace taj put sam dao 98-100 sto mi je rekord.Ne igram za neki dobar klub,zove se Pro Basket i iz Zrenjanina je,jel igras prvu svedsku ligu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Suzy F:E ovako da vas pitam,i vezano i nevezano za ovu temu,sta mislite o Drazenu Petrovicu kao kosarkasu?
najbolji su oni koji su igrali za Partizan
Djordjevic, Danilovic, Divac...
sto jes,jes:-D..a sta sa novijom generacijom kosarkasa?
meni je recimo Rakocevic bas super igrac...
Suzy,Drazen Petrovic je bio odlican kosarkas,postavio je neke rekorde u nasoj ligi koje verovatno niko nece oboriti...Medjutim,moje je misljenje da je on DRUGI najbolji kosarkas sa ovih prostora.Prvi je mozada za vas neocekivano,ali za one koji stvarno znaju kosarku,TONI KUKOC.Bez obzira sto je Hrvat,igrac od 210 cm koji je bio i plej i krili i centar....Gde god d aje bio osvojio je titulu,jedino u Benetonu nije uzeo titulu prvaka Evrope,i to jer je u finalu,pri sutu za pobedu Tonija Kukoca,jedan lik napravio faul na njemu koji je cela sala videla sem sudija i trofej mu je izmakao...Sa Splitom je uzeo 3 puta evropsku titulu,sa Benetom bio u finalu,sa Buslima 3 titule,ma sta reci vise?Pametan igrac skroz.Mislim da je dao 21 poen Amerima 91 u finalu...90 kad smo dobili 2 puta njihovu olimpisjku ekipu(Morning,Pejton...) one covek sutirao na prvom mecu 8-8 trojke,ma da ne verujes![]()
![]()
A Drazen Petrovic...Odlican igrac i veliki radnik,a do 16 godine nije imao pravilan sut,neverovatno zar ne?Bar tako kaze njegov brat Aca...I on je imao gomilu trofeja,uspeo je u NBA pre bilo kog evropskog igraca,za reprezentaciju je igrao vrhunski...I nasu i njihovu.
E sad,to sto je posle postao veliki Hrvat,mislim da je pogresio.OK,volis Hrvatsku,ali nemoj da preterujes...Kukoc se nikad nije isticao po tome,zato ga i dan dans obozavaju ovde,pa znam,sad kad je bio Divcev oprostaj najvise su njega jurili![]()

Milenko Tepic! Videcete za par godina!![]()