Najbolji srpski košarkaš

Za Tepica kazu da ima najveci potencijal iz tog Partizana,dok je Pekovic vec pokazao da moze da se nosi sa evropskim vrhom,protiv panatanikosa je igrao egal sa Batistom jednim od najboljih centara evrope,samo bojim se da ce vec na kraju sezone otici iz partizana u neki veci klub.

Za Tepica kazu da ima najveci potencijal iz tog Partizana,dok je Pekovic vec pokazao da moze da se nosi sa evropskim vrhom,protiv panatanikosa je igrao egal sa Batistom jednim od najboljih centara evrope,samo bojim se da ce vec na kraju sezone otici iz partizana u neki veci klub.

E,bas posmatram Tepica u poslednje vreme,mislim da poseduje ogroman potencijal i volju..On je moj favorit...
Cula sam da je i privatno sjajan i kulturan decko
Pravi "lala"-smiren,hladan i odmeren,odlucan u igri..kako je samo presudio Ciboni...
No,sut mora da usavrsi...no pred njim je veliki vremenski period

tepic je neverovatno isfoliran decko i krs je igrac, nije ne talentovan, naprotiv veoma je talentovan ali je krs jer nema srce, ne volim ga ni malo...teodosic bi verovatno bio nas najbolji mladi igrac da nije otaisao. njemu je najbitnije da igra u ovim godinama a to ne moze u olimpijakosu....

tepic je neverovatno isfoliran decko i krs je igrac, nije ne talentovan, naprotiv veoma je talentovan ali je krs jer nema srce, ne volim ga ni malo...teodosic bi verovatno bio nas najbolji mladi igrac da nije otaisao. njemu je najbitnije da igra u ovim godinama a to ne moze u olimpijakosu....

Pa posmatrajuci njega i nekog mladjeg igraca u Partizanu,npr.Velickovica primecuje se ta njegova smirenost...Ali to ne znaci da nema srce,samo je odmeren...
Pa da li bi onako plakao posle kraha na EP ove godine da nema srce?Samo on i Velickovic...
I mislim da je timu potreban i igrac njegovog profila-lose bi bilo da su svi paljevine....
I taj njegov talenat ce se jos bolje pokazati....videcete

Tepić je dobar momak, ali nema on taj kvalitet da jednog dana bude veliki igrač koji bi mogao da nosi igru naše repke...ja mislim, daj Bože da grešim...

Eto Duda Ivkovic je njega posebno jedinog izdvojio kao moguceg nosioca igre u nekoj buducoj reprezentaciji...A Sale Djordjevic isto to kasnije ponovio...
Mislim da decko ima predispozicije za sjajnog igraca,a koliko sam cula da je super i decko(a bez toga ne moze biti dobar igrac)

Svaka čast Divcu,Djordjeviću i ostalim.Hvala im ya sva ona pijanstva koja su izazvali. Ali mislim da Stojaković još ima šansi da ih sve zaseni.Pogotovo sad sa Dudom Ivkovićem u reprezentaciji.Pa znate li šta je taj čovek napravio od Dražena Petrovića?

Back