Najbolji RPG / Preporuke

ME2 je ocekivano extra,naravno,i nadao sam se da ce me bioware oduseviti ponovo kao sto je radio i ranije
Inovativna i zanimljiva Venetica mi je zapala za oko,nije losa igra,zanimljiva prica i questovi smestena u veneciji,doba renesanse(i korupcije)

Samo da dodam Divinity 2 - Ego Draconis. Igra je ODLIČNA (priča, gameplay, grafika, zvuk...).

Muzička podloga je saršeno ukompovana (možete čak i reći dvorskom muzičaru da vam peva neku staroslovensku pesmu :D)

Nemoguće je preći skoro ni jedan nivo bez barem trunke taktiziranja, jer će vas u suprotnom čak i Impovi pretopiti...

Jedini nedostatak u početku je nedostatak napitaka, koji su više nego potrebni.

Preporučujem je svima kojima se svideo Titan Quest, Fable, Oblivion, Risen...

P.S. - Nakon što na početku izaberete šta će te biti (Mag, Fighter, Ranger), OBAVEZNO nabudžite neku od summoning tehnika (na početku su dostupni undead i ghost) jer to najmanje dvaput olakšava igru!!

pa pazi ali ono 90 % igara su multi-platformske.

Recimo sa jedne strane za PS3 imas : Gran Turismo 5, God of War 3, Yakuza 3, Uncharted, Killzone dok recimo sa druge strane za Xbox imas serijale kao : Mass Effect, Forza Motorsport , Fable, Gears of War, Hallo, Project Gotham Racing........

Ono sto se tice ekskluziva imas mozda 3,4 max. 5 naslov koje vredi odigrati sve ostalo je multi-platform

Gledaj moje trenutno mišljenje:

Xbox bih uzeo zbog Halo-a, Gears of War-a, Fable-a i ostale galanterije.

Sa druge strane, PS3 bih uzeo prvenstveno zbog Final Fantasy XIII-ce. Tu su naravno i ostale igre koje su bolje na PS-u nego Xbox-u (tabačine, sport)... Dodatak je i postojanje BD-a.

E, sad, pošto ja nisam baš tip koji bi igrao jednu igru do besvesti tako da me se baš i ne sviđa ideja da plaćam 5k+ za igru koju bih obrnuo možda dvaput-triput i posle ostavio na policu... To mi je ujedno i glavni razlog za kupovanje jačeg PC-a umesto neke od konzola (u paketu sa velikim LCD-om). Jeste da varijanta sa konzolom ispadne jeftinija na prvi mah, dugoročno, PC je isplativiji.

Samo da znas Final Fantasy 13 izlazi i za XBox.

Inace to je potpuno netacno da tabacine i sport izgleda bolje na PS3 , izgledaju bukvalno identicno nikakve razlike nema.

Recimo dacu ti jedan primer, recimo Assassin's Creed 2 verzija za X360 uopste nemam pop-up-ove u igri za razliku od PS3 verzije (valjda zbog toga sto igra moze da se instalira na hard dok na PS3 ne moze)
Recimo Xbox Live je dosta bolji nego PlayStation Network, ali slazem se da je + PS3 to sto ima Blu Ray citac, mada to je vise reklamna fora, istina je da bi te igre mogle da stanu na DVD9 i da uopste igre koje su na blu ray-u ne izgledaju bolje.
Taj blu ray citac ti je jedino od neke znacajnije koristi ukoliko oces da gledas blu ray filmove.

Inace ne moras da placas 5k + z a igru, imas to preko neta za mnogo manje para.
Recimo ovde www.shopto.net imas brdo dobrih naslova za 10-20 Evra.

Inace svakako da je PC univerzalnija masina od konzola tu nema price, ali sve zavisi za sta tebi treba.
Ako ti treba komp najvise zbog igranja onda bolje uzmi neku od konzola umesto da bacas pare na jake konfiguracije koje ionako brzo zastarevaju.

Poslednja izmena:
1.Fallout 3...

Nije za sve...ali ako imate dovoljno strpljenja i slobodnog vremena najbolja igrica ikada!
Znaci presao sam 3 puta i svaki put je bio sve bolji...stekovanje para,brdo razlicitog oruzja,gomila perkova i levela,pun k*rac misija sa strane,ali stvarno bolesno koliko ih ima ogromna mapa,ma,bre svet!IPrice,fore,blaga,ljudi,mutanti,pa ako se uzivite ono kao skupis kapuljacu koja ti daje + na odedjene sposobnosti(ko warcraft)stvarno da se uzivis...ima i losih stvari kao naprimer ponekad moras da pucas nekome u glavu 5 puta da bi ga ubio,ali je i to trip jer onda treba da nadjes oruzje i municuju da bi lakse ubijao...tako da mu i to nakraju dolazi kao pozitivni element(au...)
Pa onda posle toga idu DLC-ovi...6 nenormalno dobrih ekspanzija gde ima jos do jaja mnogo i prica i novog oruzja i likova i svega i svacega!
Za one koji su presli fallout 3, prepoucujem da skinete point lookout znaci objasnjva neke stvari...price(misije)su VRH,mutanti onako one americke kantri Seljacine gadne bolesno odradjene i glavni zaplet da se useres,pa haludze neke ima,ma brate....havarija.I sve to na bolesno odradjenom maglovitom ostrvu!!

Dobri su i S.T.A.L.K.E.R.shadow of chernobil..al ima bagova i ume mnogo da nervira i
princof persia 4..je fina grafika i ono opustanje lagani gejmplej..pa eto:ceka:

52009_Fallout3PointLookout-03_normal.jpg

point-lookout.jpg

Poslednja izmena:

Back