Najbolji RPG / Preporuke

Jedan info za fanove Gothic-a...ljudi koji su radili Gothic rade novi rpg Risen i bogami igra zaista deluje sjajno trebalo bi da se pojavi u toku jeseni....
A sto se tice mog favorita verovatno 1.Fallout(sve a posebno trojka) 2.Witcher
3.Diablo

Jade Empire, Fable obrnuo... Od RPG-ova kojih mogu da se setim, obrnuo sam sledeće: oblivion, mass effect, sw kotor 1,2...
Witchera sam počeo i smučio mi se gameplay
Final Fantasy 7 počeo, stigao do pola i nemogu dalje zato što mi je komp prejak da bi je pokrenuo (ako neko zna kako da upalim, nek javi).

Jade Empire, Fable obrnuo... Od RPG-ova kojih mogu da se setim, obrnuo sam sledeće: oblivion, mass effect, sw kotor 1,2...
Final Fantasy 7 počeo, stigao do pola i nemogu dalje zato što mi je komp prejak da bi je pokrenuo (ako neko zna kako da upalim, nek javi).

Ae sad....imas ps torment...Vampire blodlines..arcanum...

Koji je po vama najbolji RPG koji ste probali i zashto?
Moj favorit je Gothic 2.
Igra prosto zrachi nechime, dobra je u svim segmentima, grafika, igrivost, pricha, optimizovanost, duzhina, u stanju je satima i danima da vas sqtza uz sebe :)

Baldur's Gate II i Icewind Dale I i II..
Od drugih nista nije imalo pricu koja bi nesto prisla tome..
Mozda ekspanzija Neverwinter Nights: Shadows of Undrentide..

Nisi trebao da odustajes od Witchera to je vrhunska igra.

Jednostavno je - imas samo vise vrsta udaraca i zahteva malo vise koncetracije da uocis kad mozes ponovo da udaris, ali to te spasava besomucnog kliktanja u Diablo stilu.

Ima i rpgova koji su pravljeni sa borbom u Diablo stilu to su Lionheart i Dawn of magic. Oni su dosta napljuvani zbog te koncepcije i Lionheart je malo pretezak, ali Dawn je ok.

Postoji jos jedna vrsta rpgova gde je naglasak vise na borbi nego na prici - tu su Restricted Area, Space Siege, Hellgate: London... To je cista zabava.

Od klasika obavezno Fallout 1-3, Vampire the masquerade - bloodlines (to je radila ista ekipa kao Fallout), a imas i prvi deo redemption koji je isto ok. Planescape torment, Baldur's gate...

Poslednja izmena:
Nisi trebao da odustajes od Witchera to je vrhunska igra.

Jednostavno je - imas samo vise vrsta udaraca i zahteva malo vise koncetracije da uocis kad mozes ponovo da udaris, ali to te spasava besomucnog kliktanja u Diablo stilu.

Ima i rpgova koji su pravljeni sa borbom u Diablo stilu to su Lionheart i Dawn of magic. Oni su dosta napljuvani zbog te koncepcije i Lionheart je malo pretezak, ali Dawn je ok.

Postoji jos jedna vrsta rpgova gde je naglasak vise na borbi nego na prici - tu su Restricted Area, Space Siege, Hellgate: London... To je cista zabava.

Od klasika obavezno Fallout 1-3, Vampire the masquerade - bloodlines (to je radila ista ekipa kao Fallout), a imas i prvi deo redemption koji je isto ok. Planescape torment, Baldur's gate...

Hmm... A ja sam mislio da je Vampire the masquerade point and click avantura :D Videću nešto odo ovoga što ste predložili pa ću javiti rezultate :D

Jbote...znas li ti sta je rpg....pa nije dmc rpg....jbote..Aj izvini onda......[/QProcitao sam u Screenfun-u da ce izaci Dante's inferno(rpg),pa po sto je na istu foru kao i dmc mislio sam da su i dmc i gow rpg...vise ne znam ni ja sta je sta,izvinjenje i tebi sto sam burno reagovao.Peace.

Lose si procitao..dante inferno je rpg koliko i princ of persia.....skrin fan *****...citaj svet kompjutera..

Back