Najbolji Reziser

Njabolji Reziser?

• Alfred Hitchcock

• Martin Scorsese

• Francis Ford Coppola

• Akira Kurosawa

• Sergio Leone

• Orson Welles

• Stanley Kubrick

• Steven Spielberg

• Alejandro Jodorowsky

• Andrei Tarkovsky

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je mnogo, ti nemoj da citas, ni da me pitas bilo sta zasto tako mislim i slicno...
Da nemam sta da kazem ja ne bih ni pisala.
Ako je tebi to mnogo dugacko, lepo zaobidji :grin:

nisi me shvatila :dash:
predpostavljala sam da odgovaras na moj post,bila sam sigurna.
i proslo je 10 minuta,a tebe nema.
znala sam da ce biti dug, ne smeta mi,sta vise to je dobro.mislila sam dac es me ubiti s kritikama
samo shala.
spilberg jeste najkomercijalniji od ovih, naravno kad ste stavili npr. Tarkovskog koji je stvarno arty i Hickoka koji je postajao prije nego komercijala.
nego, vecina reditelja u pocetku, imaju npr. tri bajata sendvica za dorucak,rucak i veceru i rade citav bozji dan,pa male pauzice...snimaju od 7 ujutru do ;etiri ujutru.
niciji pocetak nije lak, nije bio lak ni lukasov, tek nejgov nije,ali to sto su imali teske pocetke ne cini ih nekomercijalnim .

a to sa de nira :mrgreen:
pa eto slaba ti je tacka...:mrgreen:
a znamo da ces biti subjektivna po pitanju njega...
ako su komercijala ne mora da znaci da su losi reditelji!
nadam se da se ne svadjamo vec samo diskutujemo ;)
i kazem po 45 put ako Hickok (iako nisam glasala za njega) ne pobijedi stvarno sramota.

nisi me shvatila :dash:
predpostavljala sam da odgovaras na moj post,bila sam sigurna.
i proslo je 10 minuta,a tebe nema.
znala sam da ce biti dug, ne smeta mi,sta vise to je dobro.mislila sam dac es me ubiti s kritikama
samo shala.
spilberg jeste najkomercijalniji od ovih, naravno kad ste stavili npr. Tarkovskog koji je stvarno arty i Hickoka koji je postajao prije nego komercijala.
nego, vecina reditelja u pocetku, imaju npr. tri bajata sendvica za dorucak,rucak i veceru i rade citav bozji dan,pa male pauzice...snimaju od 7 ujutru do ;etiri ujutru.
niciji pocetak nije lak, nije bio lak ni lukasov, tek nejgov nije,ali to sto su imali teske pocetke ne cini ih nekomercijalnim .

a to sa de nira :mrgreen:
pa eto slaba ti je tacka...:mrgreen:

a znamo da ces biti subjektivna po pitanju njega...
ako su komercijala ne mora da znaci da su losi reditelji!
nadam se da se ne svadjamo vec samo diskutujemo ;)
i kazem po 45 put ako Hickok (iako nisam glasala za njega) ne pobijedi stvarno sramota.

Nisam odgovarala jer se pakujem, putujem sutra. Iznenadila bi se koliko meni malo vremena treba da napisem ove dugacke postove :grin:

Znaci, uvek kad budes diskutovala sa mnom, ti ces u jednom trenutku reci nesto za De Nira, bez obzira o cemu mi pricale? Jer je to meni slaba tacka....
Ako diskutujemo, pricamo o temi o kojoj se inace prica, a kad trazimo slabe tacke poprckujemo....

Poslednja izmena:
Rebelko, rekoh, diraju ti neki de nira jer ti je slaba tacka i zato sto nisi subjektivna. zato te ja tu pecnem jer volim da pecam i zato sto znam da ces ga braniti ko luda sto mi je simpatichno.
ovo mi je prvi put da kazem nesto za Bobija koga izuzetno postujem (hm...sad mi je malo postao antipatican,ali dobro,legenda uvjiek ostaje legenda),u takvom kontekstu.
pacino ne glumi u komercijali a ima godina koliko de niro,ako izuzmemo heat.
a de niro snima fockerse,heat,reklame...
OK ovaj Righteous Kill koji je CHISTA komercijala.
I vise mi je dosadilo to stavljanje Pacina i De Nira u isti kos.
Pa oni potpuno drugacije glume...jedina slicnost je to sto su obojica porijeklom Italijani (u stvari, De Niro je cak po majci Irac...) i sto su poceli u slicno vrijeme.
tO kazem offtopic.
anyway,vazno je ostati doslijedan sebi a nisam sigurna da je de niro to uradio.

Rebelko, rekoh, diraju ti neki de nira jer ti je slaba tacka i zato sto nisi subjektivna. zato te ja tu pecnem jer volim da pecam i zato sto znam da ces ga braniti ko luda sto mi je simpatichno.
ovo mi je prvi put da kazem nesto za Bobija koga izuzetno postujem (hm...sad mi je malo postao antipatican,ali dobro,legenda uvjiek ostaje legenda),u takvom kontekstu.
pacino ne glumi u komercijali a ima godina koliko de niro,ako izuzmemo heat.
a de niro snima fockerse,heat,reklame...
OK ovaj Righteous Kill koji je CHISTA komercijala.
I vise mi je dosadilo to stavljanje Pacina i De Nira u isti kos.
Pa oni potpuno drugacije glume...jedina slicnost je to sto su obojica porijeklom Italijani (u stvari, De Niro je cak po majci Irac...) i sto su poceli u slicno vrijeme.
tO kazem offtopic.
anyway,vazno je ostati doslijedan sebi a nisam sigurna da je de niro to uradio.

Nije ostao dosledan sebi, nista on ne zna, nekad je jedino znao da kara crnkinje, sad ni to ne zna.... budala.
Skroz si u pravu Saro, otvorila si mi oci.... :grin:
Da nije tebe, ne znam sta bi bilo.
Napisi i De Niru neko pismo s tim kontekstom, mozda shvati svoje zivotne promasaje i popravi nesto....
A onda dodje u Niksic i ulozi za uzvrat pare koje je izneverivsi sebe prethodno zaradio :)

Poslednja izmena:
ilija,ne, ali je vazno ostati doslijedan sebi.a sad se njegova gluma svodi na kreveljenje i jos kreveljenja ...
mislim ,Fockersi jesu zabavan film ali je ispod njegovog nivoa. Righteous to Kill necu da komentarisem, gledala sam trailer, cini mi se klise nad kliseima.
nije Marlon Brando glumio u Fockersima kad je ostarao zar ne?
Nije ni Al Pacino...ups...Oceans Thirteen...ok jeste,ali je definitivno manje grijesio u skorijoj karijeri nego Bobi.

ilija,ne, ali je vazno ostati doslijedan sebi.a sad se njegova gluma svodi na kreveljenje i jos kreveljenja ...
mislim ,Fockersi jesu zabavan film ali je ispod njegovog nivoa. Righteous to Kill necu da komentarisem, gledala sam trailer, cini mi se klise nad kliseima.
Nije ni Al Pacino...ups...Oceans Thirteen...ok jeste,ali je definitivno manje grijesio u skorijoj karijeri nego Bobi.

Trebalo je sve to da napises u temi u kojoj se birao najbolji glumac, mozda ne bi pobedio...
Mada koliko ja znam, ti si u toj temi glasala za njega.

Marlon je sa svojih 160 kila
bio atrakcija retardiranoj djeci na rancu Majkla Dzeksona
I sad kao veliko finale
predstavljam vam Marlona "morsko cudoviste" Branda8):roll:
svi su malo pod stare dane raskilavili
i uzeli pare
ja ih volim zbog toga

Pa *** kad gledas sveukupno koliko se zalagao za svaki film kao mladji (1000000000 puta vise nego pacino) to mu se sve oprasta..

Uglavnom, meni su vecina njegovih filmova ok (pa i one komedije) i ubjedljivo najjaci je shark tale:whistling:

Nije ostao dosledan sebi, nista on ne zna, nekad je jedino znao da kara crnkinje, sad ni to ne zna.... budala.
Skroz si u pravu Saro, otvorila si mi oci.... :grin:
Da nije tebe, ne znam sta bi bilo.
Napisi i De Niru neko pismo s tim kontekstom, mozda shvati svoje zivotne promasaje i popravi nesto....
A onda dodje u Niksic i ulozi za uzvrat pare koje je izneverivsi sebe prethodno zaradio :)

da nije tvoj momak preuzeo kompjuter ?
ili ja to pajin uticaj?
ma nije ni pajin uticaj...
ovo lici na neciji tudji...
sarkazam je moja specijalnost....
To sa karanjem crnkinja,je bila shala, jer ti kad god pomenem te Fockerse kazes ''coek ima rak prostate''.
vidi nikolsona, ja njega ne volim mnogo,ali covjek razbija, igrao je u departedu i to je jedan od rijetkih novijih filmova u kome nije kolutao svojim okicama, stalno se pojavljuje na oskaru. a koliko ima godina?mislim da je malo stariji od de nira.

Pa *** kad gledas sveukupno koliko se zalagao za svaki film kao mladji (1000000000 puta vise nego pacino) to mu se sve oprasta..

Uglavnom meni su vecina njegovih filmova ok (pa i one komedije) i ubjedljivo najjaci je shark talennnnnnnn:whistling:

Daj bre, ne primaj se :)
Prvo, ova tema je o rediteljima.
Drugo, Sara sad ispada riba jer mene podjebava, zato je pusti da izgura projekat do kraja...

Ajde Saro, sta imas jos da kazes?

ili ja to pajin uticaj?
To sa karanjem crnkinja,je bila shala, jer ti kad god pomenem te Fockerse kazes ''coek ima rak prostate''.
vidi nikolsona, ja njega ne volim mnogo,ali covjek razbija, igrao je u departedu i to je jedan od rijetkih novijih filmova u kome nije kolutao svojim okicama, stalno se pojavljuje na oskaru. a koliko ima godina?mislim da je malo stariji od de nira.

:worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth:
To.
Saro
give them hell

Trebalo je sve to da napises u temi u kojoj se birao najbolji glumac, mozda ne bi pobedio...
Mada koliko ja znam, ti si u toj temi glasala za njega.

glasala sam za Dustina Hoffmana.
Robert De Niro jeste jedan od najboljih glumaca danasnjice,ali se slazem sa Gimnazijalcem da je njegovo vrijeme,barem onim sto pokazuje >PROSLO.
I zato su sjajni glumci kao russell crow, tom hanks, joaqin pheonix, adrijan brodi u sjenci ovih starijih kao sto su de niro.
ispasce Johnny Depp najbolji glumac danasnjice kako je krenulo :dash:
A onda idem do DOMA REVOLUCIJE da ga rusim sopstvenom glavom :dash:

ili ja to pajin uticaj?

Saro, ajde zaobidji me vise i sa De Nirom i sa bolestima, vazi?

Sta, sad si krenula i druge slabe tacke da mi trazis, pa mi i decka spominjes?

Citaj ovo dobro i doslovce - MANI ME SE, F*U*C*K O*F*F

Daj bre, ne primaj se :)
Prvo, ova tema je o rediteljima.
Drugo, Sara sad ispada riba jer mene podjebava, zato je pusti da izgura projekat do kraja...

Ajde Saro, sta imas jos da kazes?

RIBARSTVO iliti RIBA obicno se koristi kad se kaze za LJEPOTU iliti SEKSIPILNOST zene.
obicn se kaze KUCKA ,GADURA .u ovoj recenici te podjebavam.neuspijesno,ali eto.
u stvari, ti mene svo vrijeme podjebavas na ovoj temi.ne ja tebe.
ja sam ozbiljna, kazem jednu istinu o de niru.
a ti se sprdas.
i neka dodje u Niksic igrace Oro, tucice se sa kvartasima,ici na mali stadion da gleda fudbal,naucice popularne kletve ''majku ukopa,ostroga mi '' i slicno...
:super::super::super:
sad te podjebavam u ovom postu to je tacno. prije nisam te podjebavala.
bilo je obrnuto.

Saro, ajde zaobidji me vise i sa De Nirom i sa bolestima, vazi?

Sta, sad si krenula i druge slabe tacke da mi trazis, pa mi i decka spominjes?

Citaj ovo dobro i doslovce - MANI ME SE, F*U*C*K O*F*F

dobro.
svaki moj post si pogresno shvatila,ali nema veze.
stavi me i na ignore ako hoces,makni me sa liste prijatelja, ja nisam zlopamtilo i necu.
u stvari,mozda i jesam zlopamtilo ,ali necu to da radim. ovo je bila normalna diskusija ,medjutim ti si pogresno shvatila.
manem te se.
odjebavam.
dovidjenja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back