delirium
Obećava
- Poruka
- 58
ja neslusam toliko rep al su mi gotiva 2pac,eminem i nasi marcelo
a muka mi je od ovih tipa bad copy sto samo psuju
a muka mi je od ovih tipa bad copy sto samo psuju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslednja dve lista..Postovanje..
Cim vidim souldza boja..smuci me se zivot..
Poslednja dve lista..Postovanje..
Cim vidim souldza boja..smuci me se zivot..
I niko nije pomenuo legendu zvanu Ice-t, pionira orginalnog gangsta repa.. OG-a.
Da se nasmejem... ni Wu-Tang ni kompaniju niko nije pomenuo...
ali zato pominjete jay-z koji zakopao hiphop svojim komercijalnim sranjem i zato shto svi pravi mc-evi odavno smatraju da je hip hop mrtav...
Lljudi..
aj vi mrsh na 50cent-a? ok? I nikad ne prichajte o repu opet...
Sramota.
souldza boy je bas dobar reper....
Ajs Nigrutin i Eminem su naj reperi svih vremena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
50 cent,2pac,ajs nigrutin,eminem i soldier boy pa svi ostali........
Immortal Technique, Sage Francis, Big L, Jedi Mind Tricks, Blue Scholars.....
reche moj mudri brat koji je slusao pravi rep i sad presao na klasiku
Sage Francis-Waterline
1.Rexxxona (VIP)
2.Dripac (Unija)
3.Ajzea
4.Blokovski
5.Struka
6.Juice
7.Drima (EO)
8.Delfagor
9.Tatula i Da Vid u paketu (Unija)
10.Ajs
Znas li ti sta pricas?Ikac glup?Brate on je zavrsio faks,Marcelo nije(ako ti je to merilo pameti).Pa pogledaj malo komentare po drugim forumima,ljudi smatraju Ekipa stigla jednim najboljih domacih albuma.Marcelo ti nije nista posebno,samo gomila filozofiranja,koristi veci fond reci,to mu ide u korist,pa se prica kako je on pametan.Marcelo je bio dobar sa De Faktom,posle je poceo da se proser***.A Ikac brate bode sustinu,sve sto kaze je prosto i jednostavno,ali toliko MOCNO.ima gomilu,ali gomilu qoute lajni sa Ekipa stigla.Ima svoj stil.Ima glas koji razbija zvucnike.Da li to ima Marcelo?Marcelo ima glas kao da nije izasao iz puberteta.Repu je mesto na ulici,ne u bibliotekama.Bas bih voleo da vidim tvoju listu top repera(domacih).Ti na osnovu liste mojih omiljenih repera zakljucujes kakav sam i koliko imam znanja o repu?![]()
Sha-Ila
Djogani
Montenigers
Trik FX
Cya
Majkl Dzekson