NAJBOLJI REPERI SVIH VREMENA

I niko nije pomenuo legendu zvanu Ice-t, pionira orginalnog gangsta repa.. OG-a.

Da se nasmejem... ni Wu-Tang ni kompaniju niko nije pomenuo...

ali zato pominjete jay-z koji zakopao hiphop svojim komercijalnim sranjem i zato shto svi pravi mc-evi odavno smatraju da je hip hop mrtav...

Lljudi..

aj vi mrsh na 50cent-a? ok? I nikad ne prichajte o repu opet...

Sramota.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

Od rap-a jedino njega slusam.

Neprikosnoveni genije najveci najomiljeniji
:heart: :heart: :heart:

145400020_2e39c8562c.jpg

ljudi da budemo realni......shto se tiche marchela ja ne gotivim to pametovanje i to ali mogu da kazhe da cenim njegov rad, ......ponavljam ne gotivim ga uopshte....sa denirom je neshto slichno tj cenim tu iskrenost i to ali on to slabo reprezentuje pogotovo mi se ne svidja flow i delivery kod njega a ni prijave mu nisu bash neshto......a shto se tiche 10 najboljih tj najkvalitetnijih repera u srbiji evo liste:

1.Rexxxona (VIP)
2.Dripac (Unija)
3.Ajzea
4.Blokovski
5.Struka
6.Juice
7.Drima (EO)
8.Delfagor
9.Tatula i Da Vid u paketu (Unija)
10.Ajs

a da ima josh mesta dodao bih: Prepaganda,Prti, Caboo, Krang, Monogamija, Sha, BS, Deniro.......valjda nisam nishta zaboravio.......

inache da se nadovezhem na ono shto je neko rekao da je rep sa ulice...da, rep je sa ulice ali nije cilj biti shto gluplji i shto nakurcheniji da bi bio reper naprotiv za rep treba biti inteligentan i originalan.....jer ako ti nisi to lirika i svi elementi ce ti biti slabi tj morash znati vishe da bi ti dijapazon rechi, rima, bio shiri i da bi mogao da pishesh originalnije textove i naravno da bi to reprezentovao na pravi nachim i imao dobar flow i delivery.....evo svako koga sam naveo je poseban i originalan na neki svoj nachin.....npr. Ajs, Rexxxona i Dripac imaju savrshen i vrlo autentichan flow dok npr. Blokovski i Drima imaju odlichne textove, onda Juice koji predstavlja pravu tvrdocu scene, dok npr. Ajzea i Struka predstavljaju pravu real scenu kao i Delfa, a npr. Tatula i Da Vid odlichno predstavljaju taj neki plejerski fazon shto se odlichno uklapa sa Dripchevom tvrdjom varijantom i tu bih posebno istakao upravo grupu unija u kojoj su njih trojica..... to je otprilike to i savetovacu neke od vas koji slushaju rep povrshno i zakljuchuju na osnovu nekih glupih stvari da poslushaju nekoga od gore navedenih izvodjacha jer mozhe biti vrlo korisno a pogotovo onima koji zhele da se bave tom muzikom......

Znas li ti sta pricas?Ikac glup?Brate on je zavrsio faks,Marcelo nije(ako ti je to merilo pameti).Pa pogledaj malo komentare po drugim forumima,ljudi smatraju Ekipa stigla jednim najboljih domacih albuma.Marcelo ti nije nista posebno,samo gomila filozofiranja,koristi veci fond reci,to mu ide u korist,pa se prica kako je on pametan.Marcelo je bio dobar sa De Faktom,posle je poceo da se proser***.A Ikac brate bode sustinu,sve sto kaze je prosto i jednostavno,ali toliko MOCNO.ima gomilu,ali gomilu qoute lajni sa Ekipa stigla.Ima svoj stil.Ima glas koji razbija zvucnike.Da li to ima Marcelo?Marcelo ima glas kao da nije izasao iz puberteta.Repu je mesto na ulici,ne u bibliotekama.Bas bih voleo da vidim tvoju listu top repera(domacih).Ti na osnovu liste mojih omiljenih repera zakljucujes kakav sam i koliko imam znanja o repu?z:D

Ikac realano nema neke tekstove ni flow. Ekipa stigla jeste jedan od najboljih domacih albuma, ali uglavnom zbog Demiana (Reksone), jer on ima tu liriku i flow, a Ikac donosi energiju u pesme i zato su njih dvojica komplementarni (nadopunjuju se, ono sto jednom fali drugi ima). Mada relano Demian je tehnicki dosta bolji reper.

^^Za gore boldovano se slazem sa tobom...

1.2pac
2.Notorious B.I.G.
3.Ice cube i dre(NWA)
4.rakim
5.snoop
6.chuck d
7.50 cent
8.eminem
9.kanye west
10.dmx

1.skabo
2.Relja VIP
3.gru(ipak je medju prvima)
4.niggor i sky(monteniggers,kao mali najvise njih slusao :P)
5.cavo ledeni
6.moskri
7.juice
8.struka
9.timjah i skaj
10.marchelo

a izvan sve konkurencije su svakako napoleon i deni kragulj msm glupo ih je porediti sa bilo kim :P

AAAAAAAAAaaaahahahahahahahhahahaha, pazite malo, eksplodiraće mi komp od prevelike koncentracije gluposti u jednom trenutku. De ne prosipajte se, molim vas. Niste realni ni sekunde, koliko god da je riječ o ličnom izboru. Rispekt za one koji su zapravo naveli desetoricu omiljenih, većina vas samo ***** kroz tasteturu.
Ne bi da mješam, pa pošto više slušam domaći rap, onda ću njih da ovako poredam, iako je to gotovo nemoguće jer je naš rap a i rap uopšte toliko slojevit, i sadrži toliko podžanrova i različitih stilova da je jednostavno besmisleno trpati ih sve u jedan koš i kao stavljati nekog ispred a nekog na dno liste. Mutavo al' aj.
Svi znamo priču o tome kako Marchelo više nije reper, pa poštujući njegov izbor ja ću nejga da stavim na vrh i onda ostavim 100 praznih mjesta da bih ga odvojila i počela da nabrajam repere :D
Neporecivo, pri samom vhru mora da se nađe Ajs Nigrutin, jer je činjenica da onakve rime ne može svako da smisli. Za repovanje tata. Tu je i pokojni Moskri, mada ja više preferiram Eufrata npr, (komplet PBG gotivim inače) jer je king, ne možeš da ga ne voliš :D
Onda Bg sindikalci, zapravo ne onda, jer ne može da se poredi PBG sa njima, to je smiješno. Kao što rekoh, mora postojati granica između ozbiljnog repa i zajebancije. Ali evo da ih napomenem, nezavisno od mjesta do kojeg sam kao stigla. Ne mogu čak ni da izdvojim nekog. Ogi, Flex i Škabo, eto po mom izboru. Onda Struka, ako zanemarimo onaj fijasko od albuma sa Dadom (ne sviđa mi se fazon, moje mišljenje) veoma perspektivan reper i liričar, stvarno talenat (za onog ko voli takav rap). VIP dijelim na VIPnekad i VIPsad, e pa onaj od nekad bi mogao među najbolje ali ovo sad ne razumijem i ne trudim se da razumijem. Onda, gotivni su mi momci iz Bauk Squada, rep ipak ima budućnost. Ne bih dalje iako ima još mnogo dobrih.
P.S. Ne dirajte u Marchela, vaši mali mozgovi ne mogu da shvate njegovu veličinu.

Poslednja izmena:

Back