NAJBOLJI REPERI SVIH VREMENA

Kako ja jebeno nisam video ranije ovu temu. A onaj lik zabavan je stvarno zabavan.

A da 50 Cent je stvarno najbolji :lol: svi mogu da mu se sagnu :lol:
I 2pac, da nema njega ne bi bilo danasnjeg hop-a. Udario bra kamen temeljac celoj rep sceni. A sta onaj crnja thruo lupa, kakav Vakill, kakva atmosfera, kakav sok (juice), fifti rula. Ima najbolje lirike od kada su ga ucmekali 9 puta, a bitovi su mu za klasu iznad svih. Ko ne voli fiftija moze da ga samo....
A da ja ne slusam rep nego hip-hop.

I da, ovaj LGFloyd, pacer, trick-trick, makijaveli i thruo stvarno nemaju blage veze o repu i o hip-hopu.

Moji idoli su zabavan i Bojan_BRT :lol:

:lol::lol::lol:

ovde ima sarkazma za svaki naredni post of mine....

Poslednja izmena:

shta bi ovo trebalo da znachi??....shady je najbolji lirichar koji je ikada hodao ispod ovog neba.....

p.s.ljudi zaista prestanite da navodite pac-a kao najboljeg repera,bar ne ovde gde ima nas koji bar znaju neshto vishe od pesme''changes'' i ''in da club''od cent-a,ne mozhe oko toga da se ogradi mishljenje,mozhe samo da se prihvati nametnuto shto vecina ovde radi,pa kao papagaji''pac,pac,pac,pac''.....to je kao da kazhete da je mozzart najbolji kompozitor a da vinchi najbolji slikar....ume da nervira:thumbdown::super:

shta bi ovo trebalo da znachi??....shady je najbolji lirichar koji je ikada hodao ispod ovog neba.....

p.s.ljudi zaista prestanite da navodite pac-a kao najboljeg repera,bar ne ovde gde ima nas koji bar znaju neshto vishe od pesme''changes'' i ''in da club''od cent-a,ne mozhe oko toga da se ogradi mishljenje,mozhe samo da se prihvati nametnuto shto vecina ovde radi,pa kao papagaji''pac,pac,pac,pac''.....to je kao da kazhete da je mozzart najbolji kompozitor a da vinchi najbolji slikar....ume da nervira:thumbdown::super:

vidi,eminem ne moze da se meri sa 2pacom. jednostavno ne mogu obojica da se svrstavaju u repere. to ti je kao da kazes da je juice bolji od marcela. jednostavno ne ide. a ovo sto kazes za mozzarta i da vincija. pa,meni su najbolji nino da rota i pikaso,stop znaci da se ne slazem uvek sa vecinom,ali veruj i da stvarno mislim oco za paca

ok...eminem ne mozhe da se svrsta u repere?-eminem jeste reper.....drugo poredjenje je loshe veoma,da znash neshto vishe o njima znala bi i da je pac tipichni ghetto lirichar,sa ulichnom''thug life''filozofijom i black on black crime tematikom,a kad bi vukli paralelu to bi pre bio djus za razliku od marchella koji povraca na te gangsta likove i ne poistovecuje se sa''ribe,kola,shtoljpi,tebra'' i ''proshao sam svashta'' prichama shto jeste sushtina pacove lirike....dok sa druge strane,imash em-a i kad bi poslushala''rock bottom'' od eminema i''vishe''od marchela videla bi da se potpuno slazhu to s'jedne strane,a s'druge za razliku od djusa:| i pac-a koji uglavnom preprichavaju em i marchelo cheshce mashtaju....:|.....dakle zakljuchak,samo istichem protivrechnost kod tebe se usled ne poznnavanja hop-a medjusobno iskljuchuju istine,jer ako je pac reper a em nije,a emzi je isti kao marchelo onda i marchello nije reper a djus jeste il obrnuto....kako ti se god svidja....

Back