Paja Cutura
Poznat
- Poruka
- 9.564
definiši pojam mamine maze i dovedi mi taj pojam u konekciju sa pojmom umetnost!
@Paja Čutura
poštovanje brate

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
definiši pojam mamine maze i dovedi mi taj pojam u konekciju sa pojmom umetnost!
@Paja Čutura
poštovanje brate
@Paja Čutura
poštovanje brate
brate ja nisam cuo pesme od tih likova koje ti slusas kad cujem mozda ce mi se oni vise svideti od oviih koje sad slusam,ali znam da kod mene svi slusaju od repa isto sto i ja......
kako to misli lapo dolara?
50 cent brate - pola dolara
zajebavancija
skini atmosphere i uživaj
Zabavan,ochigledno nas dvoje josh nismo doshli do njegovog "nivoa",on je duboko u repu.
I josh neshto,thruo,mi ne slushamo rep da bi nam prichali da smo face,nek' nam se smeju,nama se svidja ta muzika i to je to.![]()
pa izgleda kao da mislis da si najpametniiji i da sve znas i da svi treba da slusaju isto sto i ti a oni koji ne slusaju su retardi i glupi...kapito?
i dalje ne razumem.
ja sam izrazio stav prema ovoj temi i prema određenim ljudima.. nisam rekao da ste retardi, reko sam da imate retardirane uši.
niti mislim da sam najpametniji, ali očigledno je da sam intelektualno nadmoćniji kad je u pitanju rep!
Zabavan,ochigledno nas dvoje josh nismo doshli do njegovog "nivoa",on je duboko u repu.
I josh neshto,thruo,mi ne slushamo rep da bi nam prichali da smo face,nek' nam se smeju,nama se svidja ta muzika i to je to.![]()
xaxaxa retardirane usi
jesi nadmocniji,jesi.......![]()
ne slušam ni ja da bih bio faca.
Slobodno slušajte šta vam je volja, nemam ništa protiv.
Niti bi vas trebalo da zanima kako izgledate u mojim očima, jer sam ja skroz nebitan lik.
Moracju do lekara,imam sindrom "retardiranih ushiju" xD
Eminem se probio kao belac uprkos svim predrasudama beli reperi sljam bla bla zato ga i cenim.Bio je dosledan sam sebi i izgurao ono sto je zacrtao.
fiftija ne gotivim,mislim da je precenjen s obzirom na to da se relativno skoro pojavio na sceni...
ne slušam ni ja da bih bio faca.
Slobodno slušajte šta vam je volja, nemam ništa protiv.
Niti bi vas trebalo da zanima kako izgledate u mojim očima, jer sam ja skroz nebitan lik.
brate.. povraćam na onakve postove
zadivljujes me dubinom analize mojih postova kad ti je prosto prosirena recenica problem da napises u nedostatku argumenata.
stvarno si nebitan i sad se gubi
Eminem se probio kao belac uprkos svim predrasudama beli reperi sljam bla bla zato ga i cenim.Bio je dosledan sam sebi i izgurao ono sto je zacrtao.
fiftija ne gotivim,mislim da je precenjen s obzirom na to da se relativno skoro pojavio na sceni...
zadivljujes me dubinom analize mojih postova kad ti je prosto prosirena recenica problem da napises u nedostatku argumenata.
stvarno si nebitan i sad se gubi
E brate,jesi ti neki psiholog ? Msm na mene ne mozhesh da utichesh ovim gore komentarom,da znash.
Ako ne slushash da bi bio faca,zashto si nam rekao da cje svi da nam se smeju kada chuju shta slushamo ?
sumnjam da je fifti 1987 godine bio popularniji nego danas,isto kao sto ti svojom glupim postovima povecavas rejting dezurnog debila na forumu