najbolji MMORPG?

Lineage je keva... inace ako neko zeli da igra a e zna na kom serveru neka ode na sajt www.l2oldschool.com i neka skine patch i pocne da igra... server je nedavno poceo da radi i nema puno ljudi ali cini mi se da ce uskoro biti jedna najezda igaraca :)... ako neko hoce neka dodje na server, skroz je OK!!!

dobre su to igre ali imaju manu, moras se jako navuci ako zelis nesto da postignes.

zadnje sam igrao heroje online, 90lvl imam para sve da pokupim sve rare, najmocniji pets itd, ali sam onda ukapirao da je sve bezveze, nema smisla, za 100lvl mi treba jos pola god-god i sta onda?! moci cu da ubijem tamo nekog kretena koji se puva i tako cu i ja postati taj kreten itd.
I onda sam reko ne vise mmorpg! a drugare za chat mogu i ovde naci, ne moramo zajedno klati azdaje i druga bica :)

Lepse mi da skidam igrice i serije sa rapida, i da vucem guzicu sto vise napolje i malo da osetim vazduh. Prestao sam da igram pre nekoliko meseci i preporodio sam se, sada skoro da ne igram nista.

Imam i guildwars (1.deo), kupio sam ga prosle godine a nisam ga ni igrao, samo sam pogledao kako izgleda, pa ako neko zeli da otkupi neka mi se javi.

Odlicna MMORPG Igrica,potpunop besplatna i sto je najvaznije INTERESANTNA!!!!!

http://s5.bitefight.org/c.php?uid=141212

Here we go again....
Najgore je shto je dao link od svog accounta...

Inache , probao sam dosta free i p2p mmo.

WoW sam igrao , 68 lvl undead rogue , original server.
GW sam igrao , necromancer lvl 13.
Twelve Sky sam igrao , Jinong lvl 100 sa p2u itemima(pay to use)
Iteme nisam platio, nego sam ih osvojio na raznim takmicenjima.
Silkroad igrao , veoma zanimljiva igra , ali ima puno errora.Ne secam se koji sam bio lvl.
Dungeon Runners , hmm poznato , mislim da sam igrao betu.
Shaiya je iz iste pecine kao sto je Twelve Sky , Aeriagames , igricu nisam probao,ali po screenshotovima je veoma zanimljiva.
Knights Online - Igra je veoma zanimljiva , secam se jedno vreme dok sam je igrao sa tommy gun i serijskim ubicom , to je bilo uzivanje.
Lose stvari u ovoj igri je to shto ima previse turaka i doshao je P2P.
Last Chaos- Igrao igricu , isto izlazi iz iste pecine Aeria games.Imao sam 31 drake mounta, kasnije sam prestao da je igram.Probao sam ponovo , neki lag je zahvatio.Odustao.

Igrao sam jos gomilu igara, sa starom gardom :)
Probao sam i sve browser igrice , jedina koja me je osvojila je Darkthrone.Ali i to sam batalio.

Trenutno sam se vratio da igram RuneScape(smesna grafika, ali igrica je zanimljiva) , 60 lvl full rune 1m gold in bank :)))

Mada i to cu bataliti...

XD

Prodajem WoW Account - World of Warcraft + The Burning Crusade

Na Account-u imam dosta likova od kojih su Cetiri 70 lvl

- Orc Rogue 70 lvl Server EU Xavius Ime lika je Kacmi
- Undead Mage 70 lvl Server EU Xavius Ime lika je Noexqs PvP gear i nesto PvE gear-a u banci
- Blood Elf Paladin 70 lvl Server EU Xavius Ime lika je Lightknight Ima PvP i PvE healing gear + PvP retri gear
- Night Elf Warrior 70 lvl Server EU Executus Ime lika je Kacmi

Imam jos dosta likova na primer :

Human Warrior-a 64 lvl na Serveru EU The Venture CO
Blood Elf Priest 60 lvl na Serveru EU Xavius itd .....

Takodje imam i jos par likova izmedju 40 - 60 lvl ....

Sto se tice gear-a za ove 70 lvl gear je extra , ko ima sta od letecih mountova i od mountova od 100% mrzi me da pisem ;-) za svakog lika posebno .....

Account nikad nije bio hackovan ili banovan, imam secret question, cd-key i sve potrebne informacije o accountu takodje likovi nikada nisu bili transferovani.

Account bas hocu da prodam tako da nemojte mi nuditi zamene itd ...

Ali kazem sve sto vas interesuje pisite na mail nikolatau@gmail.com ili na mob.tel. : 0637251209

A moze i na MSN : nikolatau@hotmail.com

Cena je po dogovoru ali ga necu prodati ni bud zasto :)

Evo ovako igram WoW vec 3 godine da nepricam koje likove sve imam....ali

AGE OF CONAN sorry on caps je prekid - sva ta kocenja i to sto je neko naveo je bilo u beti a sada je sve sredjeno i igra je fenomenalna sada mi je Acc za WoW smrznut i necu ga skoro duziti a mozda ga cak i prodam jer Age of Conan je zakon.

GW sam igrao , necromancer lvl 13.
[

nisi ti nishta igrao ;)

Gw ne moze da prdne wow-u.Kupio drug gw i razocaro se zesce jer nemozes u svetu(sem u areni i gradovima)da se vidjas sa ljudima vec moze samo tvoj jbni party!

a to je mana... LOL to je mozhda i najbolja stvar u celoj igri bre... pruzha TOLIKO novih zanimljivih mogucnosti... zato je najbolja igra na svetu :worth:

Back