Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sa tehnicke i populacione strane boljeg nema.
Ja sam malo uzivao Zu online.
Allods bi bio mozda jedna od najboljig F2P igara da developeri nisu unistili igru cash shop-om.
Ovako trazim 20 GM za WoW imam savrsen blizlike server MOLIM BEZ KOMENTARA DA JE OVO NEMOGUCE JER ZNAM STA SAM PRAVIO ZADNJIH GODINU DANA SA JOS 27 VRHUNSKA PROGRAMERA, A I NISTE KOMPETENTNI DA OCENJUJETE DOK NEDODJETE I POGLEDATE kontakt na skayp DON.ILIJA
Uslovi
stariji od 17
iskustvo u WoW-u minimum 2 godine (ima test pitanja da proverimo da li je kandidat noob)
rad 4 sati dnevno na serveru
svaki od GM-ova po 5e prvih 2 meseca dok se server ne razvije da bi placali host
obavezno vrbovanje tudjih igraca uz minimalan priliv od 10 ljudi dnevno
Ja sam se hvala bogu "skinuo" sa ove zaraze prije godinu dana, nakon 2 godine intenzivnog igranja (min. 6 sati dnevno, nekad i 10), inace igrao sam ftp mmorpg Perfect World...
Odavno sam ga izbrisao sa laptopa i ne pada mi na pamet vise nista da pocinjem da igram ovog zanra, mada posljednjih godinu dana skoro da ne igram igre u globalu, nekako me proslo...samo ponekad odigram nba2k11..