FIREFOX, nema šta. ubetljivo najbolji od svih. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako moja lista ide ovako:
1.Google Crome
2.Mozilla firefox
3.Opera
4.Safari
5.Internet Explorer
Da obrazlozim...google crome je najbrzi....ne ometa me kad skidam...ima onu opciju da kad idete new tab izaberete sajt....
Mozilla je brz browser...ali malo je nezgodna....new tab mora da kucas sajt..
Opera kopira Crome..Opera je onakoali nije naj.
Safari...muka da te uvati dok otvori pocetnu stranicu ali je takodje ovako
Internet explorer ubedljivo najsporiji....i usporava komp mnogo... ima nepotrebne aplikacije i mnogo toolbar-a isto je nezgodan...ne preporucujem ga
A ti kad instaliras kojekakve programe otcekiraj opciju da ti se instalira toolbar i neces imati nijedan. IE je sasvim ok, i ne razumem potrebu pojedinih ljudi da imaju instalirano po 5 brauzera i po 20 audio i video plejera. Manje je viseOvako moja lista ide ovako:
1.Google Crome
2.Mozilla firefox
3.Opera
4.Safari
5.Internet Explorer
Da obrazlozim...google crome je najbrzi....ne ometa me kad skidam...ima onu opciju da kad idete new tab izaberete sajt....
Mozilla je brz browser...ali malo je nezgodna....new tab mora da kucas sajt..
Opera kopira Crome..Opera je onakoali nije naj.
Safari...muka da te uvati dok otvori pocetnu stranicu ali je takodje ovako
Internet explorer ubedljivo najsporiji....i usporava komp mnogo... ima nepotrebne aplikacije i mnogo toolbar-a isto je nezgodan...ne preporucujem ga
Ali crome volim zato sto ne prikazuje nijedan toolbar....A ti kad instaliras kojekakve programe otcekiraj opciju da ti se instalira toolbar i neces imati nijedan. IE je sasvim ok, i ne razumem potrebu pojedinih ljudi da imaju instalirano po 5 brauzera i po 20 audio i video plejera. Manje je vise![]()
Dobro zaneo sam se...onda crome kopira operu...ali ostajem pri tome da je crome boljijesi ti normalan????
el vidiš ti šta pričaš????????
vidi se da nemaš veze
opera postoji mnogo pre ne CROMA nego CHROMA...i kako ce ona njega da kopira???
o Božeeeee![]()
Dobro zaneo sam se...onda crome kopira operu...ali ostajem pri tome da je crome bolji
1.Mozilla Firefox 3
2.Netscape navigator 9
Хебеш интерфејс, кад му је безбедност никаква.Prema meni,najbolji je aplle safari...Mnogo je bolji od velike cetvorke...Razlog je sjajan interfejs,i velika optimizacija(Meni uspori na 2gb rama firefox sa 4 taba,ovaj mi sa 8 tabova tece kao potok)
1.Mozila
2.Chrome i Opera zajedno jer su skoro isti
3.
4.
5.IE
(3. i 4. su prazni jer IE nije ni za 3. ni za 4. mesto a neznam za druge browsere)![]()