Agram14
Domaćin
- Poruka
- 3.975
Od svih tih starijih najjaci mi je Dejan Savicevic kad kaze POPUSI GA PURGERU HAHAHAHAAHAHAH
Svi mi imamo neke nama drage igrače iz ovog ili onog razloga. Tebi je najjaci Savićević zbog ovoga. Ukusi se razlikuju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od svih tih starijih najjaci mi je Dejan Savicevic kad kaze POPUSI GA PURGERU HAHAHAHAAHAHAH
Pa najbolji igraci reprezentacije sa kraja 80ih i pocetka 90ih su bili Dejan Savicevic, Vladimir Jugovic i Safet Susic.
Ma da...
Ma svi su mogli biti najbolji.
Danas takodje ima talenata dosta ali se to nekako ne materijalizuje.
Nije se ni tada materijalizovalo bas nesto uspesno ali dobro, uvek su prosla vremena bolja od sadanjih.
Svi mi imamo neke nama drage igrače iz ovog ili onog razloga. Tebi je najjaci Savićević zbog ovoga. Ukusi se razlikuju.
Rambo je bio tip igraca Dragan Stojkovic Piksi. Steta sto nije dobio pravu sansu u reprezentaciji. Sad bi plakali da imamo takvog majstora. Prava desetka koja daje fudbalu magiju i lepotu. Sta ima da pricamo kada je u Brazilu bio jedan od najkreativnijih igraca. Da ne pricam sto mi je komsija, to mu je najveci plus.![]()
To je izjavio Zagalo njegov tadasnji trener inace selektor Brazila 98...Izjavio je to 2006 pred pocetak svetskog...
. Šuker je bio strašan napadač, džaba bu me sve to kad ga ne poštujem jer je ljudska nula. )
Boban je vrhunski igrac...ali nema tu magiju kao Piksi Dejo i Robi... i Snajder je recimo vrhunski igrac ali nije za poredjenje s Messijem...znas i sam o cemu pricam...Boban je 'drugi draft' kao Jugovic naprimer... Ovo za najboljeg stranca u istoriji Milana je takva provala da necu ni komentarisati...Nikad nije bio broj 1 igrac u Milanu a Dejo svakako jeste iako ga je drko Kapello pogledaj kako je igro velike utakmice i ko je bio prva Zvezda na terenu u koga su oci bile uprte...On tebi moze biti omiljeni igrac ali po fudbalskom talentu(koji nije mali naprotiv izuzetan je kao sto kazem) ali pak za jednu lestvicu ispod ove trojice...
Što, šta je uradio?
Sta reci , koliko imas godina ?![]()
Dejo je bio kralj driblinga , jednostavno Genije .
Recimo , za klasu bolji od Bobana , iako i ovog postujem kao izvrsnog veznog igraca .