Najbolji ex-yu igrac po vasem misljenju ?

Jao majko, s kim se ja ovde raspravljam

Skendija na nivou ekipa koje resetamo po JSL (to je tacno) al covek od Levskog napravi super-silu :hahaha:

Vau, Husejinovic dao gol Levskom :eek: zato se i "naigrao" po Bundesligi i zavrsio u Dinamu - zato sto je "mnogo kvalitetan"

A vidimo da ga i vi sami pljujete, ali u razgovoru sa Srbima ga dizete u nebesa ko da je Ronaldo

Smorio si covece shvati, SMORIO SI

Levski nije sila ali realno je tu negdje sa Ludogoretsom, a daleko iznad makedonske Lige, i BiH PL-a i JSL-a.

Za Dinamo igraju daleko najkvalitetniji i najplaceniji igraci na ovim prostorima, to su cinjenice.

transfermarkt

Said Husejinovic, transfer iz Sarajeva u Dinamo, iznos obestecenja 50.000 evra

http://www.transfermarkt.de/de/said-husejinovic/transfers/spieler_52314.html

Ako Dinamovi i vasi najbolji igraci kostaju 50.000 evra onda mi je sve jasno, jasan mi je i kvalitet Dinama i vasih fudbalera ako vam je on najbolji dribler

:bye:

Odgovorno tvrdim da je Husejinovic najbolji dribler sa ovih prostora

Na ovim prostorima, ne izvrci moje rijeci. ;)

Sta reci za ovo.

"Pavlovski ti je nesto poput Pjanica samo se ne krije po terenu i nenestane po pola sata nego stvarno diktira tampo overi svaki loptu i krhke je gradje ko taj vas 'Zuninjo"

Sto se tice Husejinovicevog transfera, to je zbog nesposobnosti uprave i duzine ugovora, nije puno vise ni Zeljo za Dzeku dobio.

Ma bice da je Abubakar bolji od Djurdjica i Mitra...Mrzi me da kopam po postovima ali posle derbija sam napiso za Mitra nova Zvezda je rodjena 9ka reprezentacije i onda me masa napala tipa Mitar je seljak pa jesi mu video frizuru bla bla znam da je tu bilo nekih reprera koji su se izmedju ostalog zalagali za prava 'bosnjaka' i sine nemoj da me prozivas naravno da cu da palim ovoga Kelemana jer cojek nezna dje se nalazi svaki post mu je citat

]Ma bice da je Abubakar bolji od Djurdjica i Mitra[/B]...Mrzi me da kopam po postovima ali posle derbija sam napiso za Mitra nova Zvezda je rodjena 9ka reprezentacije i onda me masa napala tipa Mitar je seljak pa jesi mu video frizuru bla bla znam da je tu bilo nekih reprera koji su se izmedju ostalog zalagali za prava 'bosnjaka' i sine nemoj da me prozivas naravno da cu da palim ovoga Kelemana jer cojek nezna dje se nalazi svaki post mu je citat

naravno, Abubakar je do juce bio glavni igrac najboljeg srpskog kluba ove sezone... Mitrovic koliko god da obecava je jos uvek dete

ako te mrzis da kopas, nemoj ni da lupas napamet vise

Cetvrtfinale EURA, vau :eek: to je bas uspeh vredan svakog postovanja

Porediti Modrica sa Joveticem je neukusno, ali zaista. A uskoro i sa Ljajicem kada bude otisao iz Firence

Za vas je plasman na euro vrijedan svakog poštovanja, svaka pobjeda je vrijedna svakog poštovanja, uopće igrati protiv Talijana, Španjolaca, Nijemaca je uspjeh vrijedan svakog poštovanja, a kamoli igrati s njima ravnopravno. Samo ti nemaš poštovanja jer si iskompleksiran slabim rezultatima srpske reprezentacije. Najlakše je relativizirati stvari "mi smo slabi, ali i vi ste". Neće moći, znam ja kak je trulo kad ne ideš na neko veliko natjecanje. Neusporedivo sa dobrim igrama i plasmanom. Sjećam se tu kak ste veselo crtali formacije za SP 2010.:mrgreen:

Ova druga rečenica je nešto uvjerljivo najluđe što sam pročitao na ovom forumu. Vrhunac Jovetićeve i Ljajićeve karijere može biti da standardno igra u Realu ili Bayernu. Na kugli zemaljskoj više nema čovjeka koji će omalovažiti Luku Modrića. Kod Mourinha je igra, kod Ancelottija iga, Alex Ferguson ga je htio, ali draža četnik zna nešto što nitko od njih ne zna.:rotf: Koliko iskompleksiran moraš biti da koristiš riječ da je neukusno uspoređivati standardnog prvotimca Real Madrida sa dečkom koji tek od ove sezone dolazi na vrhunsku scenu. Ako ćemo o Cityu uopće razgovarati na takav način obzirom da su zadnje 2 sezone u LP pokazali manje nego Šahtar.

a sta je Real pokazao u LS\LP i u Primeri?

toliko stotine miliona evra ulozeno, doveli su Luku Velicanstvenog i sta su postigli prosle sezone?

Yebi ga drugi u ligi, finale kupa i polufinale LP za njih je ogroman neuspjeh. Za City sjajna sezona. I opet si ti odvjetnik draži pa izvrćeš kontekst. Nisam pričao o Luki veličanstvenom, već o činjenici da majmun smatra NEUKUSNIM usporedbu. Pazi, neukusnim. Koji je k... taj Jovetić da se tak komentira? Messi? Vidjet ćemo. Ali nije ni to bitno Mandža je sve osvojil pa mu je vjerojatno neukusno Mitrovića s njim uspoređivati ili koga već.

Ma zapravo, čim ti njega tolko braniš, očito njegove budalaštine smatraš objektivnim.

Dobar je Luka Modric samo sto je nekako u grcu u Realu ja sam misljenja da je igrac za velike klubove ali nije za Reala kao sto nije ni Benzema...Mi trenutno nemamo takvog igraca ima potencijala i materijala za tako nesto ali je cinjenica da ga trenutno nemamo...Problem je sto vi ovde omalovazavate nase igrace plus jos kad mi Kemo prikaci Pjanica koga jure navijaci medju najvece asove onda se tema pretvori u sprdnju i nemozes ocekviati realnu diskusiju...

Dobar je Luka Modric samo sto je nekako u grcu u Realu ja sam misljenja da je igrac za velike klubove ali nije za Reala kao sto nije ni Benzema...Mi trenutno nemamo takvog igraca ima potencijala i materijala za tako nesto ali je cinjenica da ga trenutno nemamo...Problem je sto vi ovde omalovazavate nase igrace plus jos kad mi Kemo prikaci Pjanica koga jure navijaci medju najvece asove onda se tema pretvori u sprdnju i nemozes ocekviati realnu diskusiju...

Ma koga molim te omalovažavam?
Stalno kenj.ate pa kad dobijete odgovor, obrnete ploču.

Dakle Jovetić, Ljajić i Nastasić su najbolji igrači na Balkanu i neukusno ih je uspoređivati sa Modrićem, Mandžukićem....

Kakvi pacijenti majko mila...Miha vas dotuko...

kakve veze ima u koji klub igra? gde Djurdjic igra jbt?

puna nam reprezentacija igraca Sitija, Celzija, Dortmunda, Benfike i kakve koristi od toga?

Cek i sad sve da je igro Abubakar pod Mihajlovicem sa ostalim panjinama ti stvarno mislis da bi nesto uradili nidje veze...
Djurdjic je igro odlicno u Bundsligi...Misljenja sam da pored Djurdjica Mitrovica DJordjevic(ide u lion iako ga nemirisim) mladog Djurdjevica nema mesta za Abubakara a ima i razloga koji nisu fudbalski ako cemo da rusimo tradiciju nemocemo je rusiti valjda sa Omaurom...plus jos kad se uzme u obzir da je u ovim kvalifikacijama trebo igrati i Milan Jovanovic...

Dakle Jovetić, Ljajić i Nastasić su najbolji igrači na Balkanu i neukusno ih je uspoređivati sa Modrićem, Mandžukićem....

Ajde bre nemoj da me nerviras sta skichis tuda? Sa tobom dosad se i moglo nekako i diskutovati...Vidis i sam da PartizanBeograd podyebava i preteruje oce da bude veci Kemo od Kema...Gde sam ja to napiso nesto lose za Modrica ili za Mandzukica???...Iskopaj moje postove o Mandzukicu i napiso sam da covek fenomenalno obavlja posao 9ke svaki loptu odlozi pritiska zadnju liniju skok igra mu je ko u cudovista...O Modricu i nepisem suvisno je isto kao i o Ivanovicu recimo...a Najbolji igraci na balkanu su Jovetic, Modric, Dzeko i Vucinic...od ofanzivnih igraca ima mozda igraca u boljoj formi i korisnijih trenutno ali ovi su posebna klasa...Najveci talenat je Markovic daleko najveci...

Yebi ga drugi u ligi, finale kupa i polufinale LP za njih je ogroman neuspjeh. Za City sjajna sezona. I opet si ti odvjetnik draži pa izvrćeš kontekst. Nisam pričao o Luki veličanstvenom, već o činjenici da majmun smatra NEUKUSNIM usporedbu. Pazi, neukusnim. Koji je k... taj Jovetić da se tak komentira? Messi? Vidjet ćemo. Ali nije ni to bitno Mandža je sve osvojil pa mu je vjerojatno neukusno Mitrovića s njim uspoređivati ili koga već.

Ma zapravo, čim ti njega tolko braniš, očito njegove budalaštine smatraš objektivnim.

ne branim ja nikog, ja sam se tebi obratio, a njega nisam ni spomenuo... ali se slazem sa njim oko cetvrtfinala EURa i Gigsa

i slazem se da je Modric kvalitetan igrac kakvog skoro ne samo Srbija, vec niko u regionu nece imati... i isto tako Mandzukic i Mitrovic se nikako ne mogu porediti

a sto se Reala tice, to za njih nije 'ogroman neuspeh', vec jedna obicna sezona, sto je zaista tuzno

Ajde bre nemoj da me nerviras sta skichis tuda? Sa tobom dosad se i moglo nekako i diskutovati...Vidis i sam da PartizanBeograd podyebava i preteruje oce da bude veci Kemo od Kema...Gde sam ja to napiso nesto lose za Modrica ili za Mandzukica???...Iskopaj moje postove o Mandzukicu i napiso sam da covek fenomenalno obavlja posao 9ke svaki loptu odlozi pritiska zadnju liniju skok igra mu je ko u cudovista...O Modricu i nepisem suvisno je isto kao i o Ivanovicu recimo...a Najbolji igraci na balkanu su Jovetic, Modric, Dzeko i Vucinic...od ofanzivnih igraca ima mozda igraca u boljoj formi i korisnijih trenutno ali ovi su posebna klasa...Najveci talenat je Markovic daleko najveci...

Ma Koem je za njega doktor magistar fudbala, nogometa i baluna....

Šta se odma našao uvrijeđen kad se na tebe nije ni odnosilo? Mislim kenj.aš i ti nekad al si mala beba....:mrgreen:

Cek i sad sve da je igro Abubakar pod Mihajlovicem sa ostalim panjinama ti stvarno mislis da bi nesto uradili nidje veze...
Djurdjic je igro odlicno u Bundsligi...Misljenja sam da pored Djurdjica Mitrovica DJordjevic(ide u lion iako ga nemirisim) mladog Djurdjevica nema mesta za Abubakara a ima i razloga koji nisu fudbalski ako cemo da rusimo tradiciju nemocemo je rusiti valjda sa Omaurom...plus jos kad se uzme u obzir da je u ovim kvalifikacijama trebo igrati i Milan Jovanovic...

nikad nisam rekao da bi sa Oumaruom uradili nesto posebno, vec da mu treba pruziti sansu na prijateljskim mecevima, pogotovo sto je i on izrazio zelju da nastupa za nas

i ne mora on da igra kao klasican napadac, vec moze i po strani... tu njegova brzina i prodornost tek dolaze do izrazaja

sta bi samo on i Lazar radili protivnicima mogu samo da zamislim

Upravo to.

Koliko su samo puta napisali da imaju najbolje igrace na ovim prostorima, samo eto nemaju tim i selektora.

Kako im ne odgovoriti na takve gluposti?

Back