Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Koj bre Dzeko ne lupetajte...
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nedved je uvek igrao poluspica ili levo krilo..
Mihajlovic je u Interu igrao na zalasku karijere,kada je vec izgubio brzinu,pa je igrao stopera...To je bilo u periodu 2004-2006..
Ima ih i previše:
Piksi Stojković
Dejan Savićević
Safet Sušić
Robert Prosinečki
Siniša Mihajlović
Edin Džeko
Davor Šuker
Zvone Boban
Darko Pančev
Boksic je bio bolji nogometas od tog Đeke.
Hahahaha bas objektivno. Dzeko pre Mijatovica ? Gde je Jugovic ?
u laziu je nedved bio livi bek
u interu je stalno igrao stopera
u vrime dok je igra u zvezdi formacije su bile takve da su bokove držala prednja krila
ja nevidim sličnosti nikakve između jarnija i mihajlovića i stoga mi je glupo usporediđivati ih
jedina sličnost što su oba bila opasna po gol protivnika svaki na svoj način
U Laciju Nedved nikada nije igrao lijevog beka, već lijevo krilo ili prednjeg veznog...koliko se sjećam lijevog beka je igrao Favali i nekada Mihajlović...
Inače se slažem da se Jarni i Mihajlović ne mogu porediti... Jarni je bio klasični ofanzivni bek...
Ipak treba reći da se čitava koncepcija igre Eriksonovog Lacija svodila na prekidima i na Mihajloviću... Miha će zbog toga ostati upamćen... a ne znam baš da li će se sjećati Jarnija koji je stvarno bio odličan brz igrač sa razornim šutem...
Boksic je bio bolji nogometas od tog Đeke.
1999 u zagrebu su hravatska i jugoslavija odigrale 2:2
svi ovi koje nabrajamo bili su tu,svima je to bila najvažnija utakmica
jedini koji jue na toj utakmici briljirao bio je Bokšić
nijedan prodor mu nije bio zaustavljen dao je prvi gol i asistira drugi,svaka čast na 2 mihajlvića centaršuta za dva gola kojima je ladić kumovao
ali ta je utakmica pokazala ko šta može i koliko od ex yu nogometaša
Boka je bio nezaustavljivostali su bili prosječni
I to je otprilike bila jedina utakmica na kojoj je Bokšić bio nezaustavljiv za reprezentaciju. Meni je bio sjajan igrač, naročito u Laziu i Juventusu, ali reprezentaciji nije dao što može. Istina je da je sa dva gola odveo repku na dva natjecanja, ali to je bio autogol nakon traljavog udarca Ukrajincima i spremanje u prazan gol sa par metara, nakon sjajnog prodora Balabana protiv Belgije.
Istina je da mu tip igre repke nije pasao zbog sporosti, ali mogao je i morao bolje....
Ko je po vasem misljenju najbolji ex Yu igrac ?
1.Savicevic
2.Stojkovic
3.Prosinecki
4.Pancev
...Itd.
Koga ste voleli najvise da gledate ??![]()
Ako pricamo trenutno ko je najbolji igrac u ex Yu i tu bi bilo dosta polemike, po meni najbolji igrac je definitivno Stevan Jovetic
Tacno..Iako je Piksi bio velemajstor,mi smo tek postali vrhunski tim kada je Savicevic dobio vecu minutazu i bio uparen sa Jugovicem..Zao mi je Piksija,jedan od nasih najboljih igraca...Ipak je Genije bio bolji,jedan od najzasluznijih sto su Zvezda i Milan uzeli Ligu sampiona...