Najbolji ex-yu igrac po vasem misljenju ?

u laziu je nedved bio livi bek

u interu je stalno igrao stopera

u vrime dok je igra u zvezdi formacije su bile takve da su bokove držala prednja krila

ja nevidim sličnosti nikakve između jarnija i mihajlovića i stoga mi je glupo usporediđivati ih

jedina sličnost što su oba bila opasna po gol protivnika svaki na svoj način

U Laciju Nedved nikada nije igrao lijevog beka, već lijevo krilo ili prednjeg veznog...koliko se sjećam lijevog beka je igrao Favali i nekada Mihajlović...

Inače se slažem da se Jarni i Mihajlović ne mogu porediti... Jarni je bio klasični ofanzivni bek...

Ipak treba reći da se čitava koncepcija igre Eriksonovog Lacija svodila na prekidima i na Mihajloviću... Miha će zbog toga ostati upamćen... a ne znam baš da li će se sjećati Jarnija koji je stvarno bio odličan brz igrač sa razornim šutem...

U Laciju Nedved nikada nije igrao lijevog beka, već lijevo krilo ili prednjeg veznog...koliko se sjećam lijevog beka je igrao Favali i nekada Mihajlović...

Inače se slažem da se Jarni i Mihajlović ne mogu porediti... Jarni je bio klasični ofanzivni bek...

Ipak treba reći da se čitava koncepcija igre Eriksonovog Lacija svodila na prekidima i na Mihajloviću... Miha će zbog toga ostati upamćen... a ne znam baš da li će se sjećati Jarnija koji je stvarno bio odličan brz igrač sa razornim šutem...

igra je pankaro dugo

nedved je igra beka jedno 3 prve sezone

nekažem da nije igrao i naprijed ali često je igrao odzada

i slažem se da će se više sijećati siniše nego robija mada je jarni zahvalniji igrač

ali siniša je bio jedinstven i neznam kad će se i oće li se onakav tip roditi ikada

mihajlović je najmanje proveo na boku

siniša je bio spor i sa boka njegov udarac nije bio učinkovit

čak mislim da je favali počeo ko desni stoper iako je kasnije igrao oba beka

Poslednja izmena:
1999 u zagrebu su hravatska i jugoslavija odigrale 2:2

svi ovi koje nabrajamo bili su tu,svima je to bila najvažnija utakmica
jedini koji jue na toj utakmici briljirao bio je Bokšić

nijedan prodor mu nije bio zaustavljen dao je prvi gol i asistira drugi,svaka čast na 2 mihajlvića centaršuta za dva gola kojima je ladić kumovao

ali ta je utakmica pokazala ko šta može i koliko od ex yu nogometaša
Boka je bio nezaustavljiv

ostali su bili prosječni

1999 u zagrebu su hravatska i jugoslavija odigrale 2:2

svi ovi koje nabrajamo bili su tu,svima je to bila najvažnija utakmica
jedini koji jue na toj utakmici briljirao bio je Bokšić

nijedan prodor mu nije bio zaustavljen dao je prvi gol i asistira drugi,svaka čast na 2 mihajlvića centaršuta za dva gola kojima je ladić kumovao

ali ta je utakmica pokazala ko šta može i koliko od ex yu nogometaša
Boka je bio nezaustavljivostali su bili prosječni

I to je otprilike bila jedina utakmica na kojoj je Bokšić bio nezaustavljiv za reprezentaciju. Meni je bio sjajan igrač, naročito u Laziu i Juventusu, ali reprezentaciji nije dao što može. Istina je da je sa dva gola odveo repku na dva natjecanja, ali to je bio autogol nakon traljavog udarca Ukrajincima i spremanje u prazan gol sa par metara, nakon sjajnog prodora Balabana protiv Belgije.
Istina je da mu tip igre repke nije pasao zbog sporosti, ali mogao je i morao bolje....

I to je otprilike bila jedina utakmica na kojoj je Bokšić bio nezaustavljiv za reprezentaciju. Meni je bio sjajan igrač, naročito u Laziu i Juventusu, ali reprezentaciji nije dao što može. Istina je da je sa dva gola odveo repku na dva natjecanja, ali to je bio autogol nakon traljavog udarca Ukrajincima i spremanje u prazan gol sa par metara, nakon sjajnog prodora Balabana protiv Belgije.
Istina je da mu tip igre repke nije pasao zbog sporosti, ali mogao je i morao bolje....

stvar je u tome koliko ko može kad je najteže

stvar je bilo što je tuđman mrzio boku jer je boka svoj čovik

sovkovski je bio traljav na tu loptu ali protiv belgije je boka bio oboren na sekundu prije gola ustao se i nastavio sprint

boka je bio zvijer uvijek kad je bilo gusto

a u borou je razvaljivao pa paul ince je rekao da je to najbolji napadač s kojim je ikad igrao
a zna se ko je ince i skim je sve igrao

zidan isto je to rekao i bekenbauer

samo su ga ubile ozljede gadne

a kad je god bio zdrav bio je nezaustavljiv

pa sam je oteo mančeteru titulu kad ga je boro oprao u gostima

uvik je bio najbolji u najvažnijim utakmicama u svakom klubu
uviik

a to je odlika igrača

znači kad je neko najbolji u 3 najvažnije utakmice karijere

pitam se zašto ostali nisu bili nezaustavljivi-sumnjam da nisu želili-nisu mogli više

boka je u engleskoj bio najplaćeniji igrač isprid bekema i ostalih

to govori sve

Poslednja izmena:

Back