Najbolji ex-yu igrac po vasem misljenju ?

U nekom jacem klubu Engleske Premijer lige,nebi utakmice poigrao...

Hahahahaha uuuu izvini, niko kao Edin Dzeko jel da ? Ni Mesi ne bi uspeo u Engleskoj ali Dzeko bi, jel da ?

U redu je, imate jednog fudbalera svetske klase i ne morate da poletite toliko

Jovetic je bolji igrac od Dzeke, ima bolju tehniku od njega. Dzeko je tipican golgeter a Jovetic i golgeter i asistent, moze da odigra i povucenije kao 10-ka

Hahahahaha uuuu izvini, niko kao Edin Dzeko jel da ? Ni Mesi ne bi uspeo u Engleskoj ali Dzeko bi, jel da ?

U redu je, imate jednog fudbalera svetske klase i ne morate da poletite toliko

Jovetic je bolji igrac od Dzeke, ima bolju tehniku od njega. Dzeko je tipican golgeter a Jovetic i golgeter i asistent, moze da odigra i povucenije kao 10-ka
Nisam Dzeku ni spomenuo...
Cinjenica je da je Fiorentina jedna raspala ekipa koja se nalazi na donjem dijelu Italijanske serije A...pa je lako tamo biti medju boljim igracima...ali recimo pored Silve i Nasrija nebi minute odigrao na terenu...

Nisam Dzeku ni spomenuo...
Cinjenica je da je Fiorentina jedna raspala ekipa koja se nalazi na donjem dijelu Italijanske serije A...pa je lako tamo biti medju boljim igracima...ali recimo pored Silve i Nasrija nebi minute odigrao na terenu...

Pa nije Siti jedina ekipa u PL, u Junajtedu bi itekako imao mesta jer su mu konkurencija Kerik, Flecer i matori Skols !? Ko je realniji i objektivniji - ja kao Srbin koji Crnogorca proglasavam za najboljeg ex Yu igraca ili ti koji svog Bosanca proglasavas za najboljeg ?

Pa nije Siti jedina ekipa u PL, u Junajtedu bi itekako imao mesta jer su mu konkurencija Kerik, Flecer i matori Skols !? Ko je realniji i objektivniji - ja kao Srbin koji Crnogorca proglasavam za najboljeg ex Yu igraca ili ti koji svog Bosanca proglasavas za najboljeg ?
Ti Jovetica proglasavas za najboljeg zato sto je igrao u Partizanu,necemo da se lazemo.
Jovetic je jako dobar igrac,ali prvo mora da dodje do CItya,Uniteda,Arsenala,Barcelone,Reala i ostalih velikih ekipa da bi ga mogli smatrati najboljim igracem.

Ti Jovetica proglasavas za najboljeg zato sto je igrao u Partizanu,necemo da se lazemo.
Jovetic je jako dobar igrac,ali prvo mora da dodje do CItya,Uniteda,Arsenala,Barcelone,Reala i ostalih velikih ekipa da bi ga mogli smatrati najboljim igracem.

Otkad je City velikan ? Otkad u njemu igra Dzeko ? A pre Sitija pretpostavljam da je Volfsburg bio velikan jel da ?

Mani me tih prica, Jovetic je uvaljivao golove Bajernu, Liverpulu, Juventusu...i to u slabom klubu gde nema bas dobre saigrace

Lako je Dzeki da postize golove kad mu Silva namesti na tacnu

Ovo nije tema o tome ko ima najbolju karijeru, po tome bi Dejan Stankovic trebao da bude proglasen za najboljeg ex Yu igraca

Otkad je City velikan ? Otkad u njemu igra Dzeko ? A pre Sitija pretpostavljam da je Volfsburg bio velikan jel da ?
City je velikan otkad se nalazi na prvom mjestu u najjacoj svjetskoj ligi.
Wolfsburg je bio prvi u Bundesligi.
Dzeko prvi strijelac lige,najbolji igrac lige i kapiten prvaka lige.Ne moze bolje.

Mani me tih prica, Jovetic je uvaljivao golove Bajernu, Liverpulu, Juventusu...i to u slabom klubu gde nema bas dobre saigrace
Onda nijedan napadac iz velikih ekipa nije dobar jer ima dobre saigrace.

Ovo nije tema o tome ko ima najbolju karijeru, po tome bi Dejan Stankovic trebao da bude proglasen za najboljeg ex Yu igraca
Tu se slazem.

Odlicno onda, malo je igraca koji pauziraju godinu dana i onda se vrate i budu medju najboljim strelcima Kalca, a takav je Stevan Jovetic

Ne zelim da se Dzeko povredi na godinu dana pa da dokazem moju tvrdnju da je Joveta bolji igrac od njega
Rekao sam jednom...Jovetic je sjajan igrac,ali on se moze porediti sa Dzekom samo ako FIorentina bude prva na tabeli u Italiji ili ako ode u neku jacu ekipu pa se tamo pokaze.

Cinjenica je da su trenutno ex-yu fudbaleri generalno u kanalu.....neko manje neko vise......evo vidim da se hrvati zale kako vise od 70% repke ne igra,crna gora ima 2 dobra igraca i 1 koji treba da se usavrsi,kod nas je takodje losa situacija (iako kao nesto igraju po klubovima),u makedoniji jednom u 20 godina izlazi 1 igrac osrednje klase,slovenija takodje nema pojedinacni kvalitet,odlaskom zahovica ova nova generacija postizu vise na kolektiv.......sto se bosne tice ima vise dobrih igraca nego pre,ali i bosna dobro igra na kolektiv.....
Misimovic koji je u svetskim razmerama prosek,u ovim kvalifikacijama je bio znacajniji od Dzeka.......
Dzeko je cist golgeter,njemu ako namestis 100 kvlaitetnih lopti on ce bar 90 i vise gurnuti.......ali da se ne lazemo nema tehnike,brzine,kreacije bar ne u meri u kojoj se time moze pohvaliti jovetic......jovetic polako postaje ne glavni vec jedini igrac fiorentine,ove sezone de facto sve zavisi od njega,i ta prica kako je lakse biti dobar u slabom klubu ne pije vodu,jer mi ne govorimo o joveticu u okviru fiorentine vec o joveticu u okviru lige gde on i pored slabih saigraca biva zapazen......
na citavom prostoru jugoslavije trenutno nema onih lidera,velikana poput Pixija,savicevica,robija,sukera koga vec (mogao je vidic da bude i jeste ako ne racunamo reprezentaciju),ali ima dosta igraca koji igraju zapazene uloge u svojim klubovima,bitni su srafovi-kolarov,bane,handanovic,srna, modric,misimovic,dzeko,vucinic,jovetic,sulejmani itd.......

fudbal je kolektivni sport i rezultat tima nikako ne zavisi od individualnog kvaliteta pojedinaca

Ma pusti ga, covek je zaslepljen Dzekom. Bosanci su toliko jadni da idu masovno na Goal.com i stalno daju Dzeki najvece ocene, tako da jadnik ispada igrac utakmice stalno

Ok onda Koem, igracemo po tvom. Dzeko je bolji igrac od Jovetica ali Dzeko ne moze Stankovicu ni da cisti kopacke, Stankovic je 1000 puta bolji igrac od njega

Ma pusti ga, covek je zaslepljen Dzekom. Bosanci su toliko jadni da idu masovno na Goal.com i stalno daju Dzeki najvece ocene, tako da jadnik ispada igrac utakmice stalno

Ok onda Koem, igracemo po tvom. Dzeko je bolji igrac od Jovetica ali Dzeko ne moze Stankovicu ni da cisti kopacke, Stankovic je 1000 puta bolji igrac od njega
Stankovic je bio prije dobar igrac,imao je jednu od najboljih karijera od svih ex-yu igraca,ali vala nije nista individualno postigao kao Dzeko.
Npr.da ga proglase za najboljeg igraca lige,ili da je bio prvi strijelac,kao sto ej to slucaj sa Dzekom.

Stankovic je bio prije dobar igrac,imao je jednu od najboljih karijera od svih ex-yu igraca,ali vala nije nista individualno postigao kao Dzeko.
Npr.da ga proglase za najboljeg igraca lige,ili da je bio prvi strijelac,kao sto ej to slucaj sa Dzekom.

Vala stvarno, nije nista individualno postigao, samo je dao 2 gola iz voleja sa polovine terena, i jos milion spektakularnih golova sa 30 metra

A Dzeko van 16 ne moze ni da sutne

I sad sam veoma objektivan posto je Stankovic igrao za Zvezdu

Vala stvarno, nije nista individualno postigao, samo je dao 2 gola iz voleja sa polovine terena, i jos milion spektakularnih golova sa 30 metra

A Dzeko van 16 ne moze ni da sutne

I sad sam veoma objektivan posto je Stankovic igrao za Zvezdu

Kad kazem individualno...mislim,nikad nije bio prvi strijelac lige,prvi asistent lige,najbolji igrac lige i slicne stvari.
Kao sto je to recimo bio Vidic.

ovo cu shvatiti kao zezalicu,jer u suprotnom nije dobro......tom timu bi danas plafon bio 1/4 finale,ali plafon......a po iskustvu bi i plasman bio uspeh

Tim bi razvaljivao.
Handanovic,(GK),Vidic,Ivanovic,Subotic,Kolarov,Savic,Corluka,Bisevac,Basta(odbrana),Modric,Srna,Misimovic,Kranjcar,Stankovic,Krasic,Tosic,Birsa,Jankovic,Pjanic,Vuckovic(sredina),Dzeko,Pandev,Markovic,Jovetic,Vucinic,( Ibrahimovic - i on je ex-yu igrac i mozda bi igrao za ovaj tim ),Sulejmani,Jelavic,Mandzukic....Milion imena...

Poslednja izmena:

Back