Alexxandar
Ističe se
- Poruka
- 2.776
Pa ti stvaaaaarno nisi normalan! Napusti sahranu!Pardon.... ovaj... forum! Forum napusti...usb:dali ste imali prijatelja koji vas nikad nije izneverio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti stvaaaaarno nisi normalan! Napusti sahranu!Pardon.... ovaj... forum! Forum napusti...usb:dali ste imali prijatelja koji vas nikad nije izneverio

Alexxandar:Pa ti stvaaaaarno nisi normalan! Napusti sahranu!Pardon.... ovaj... forum! Forum napusti...![]()

a ti '92 :shock:...majku mu kuda svet idejelena92:Ja iskreno mislim da najbolji drugovi ne postoje!Ja kad god sam imala "najboljeg druga" to drugarstvo se zavrsilo pitanjem oces da se ***** samnom,kao najbolji sam ti drug niko nece saznati!!! :-x :-x :-x

Njih? Kojih njih... drugovima? Znachi sa onim ostalima jesijelena92:Za vasu informaciju nisam se kresala ni sa jednim od njih!

Nisam ni sa njima,sta tebe u osatalom boli dupe sa kim sam se ja ebala ili nisam! :-xKad_LupimLupim:Njih? Kojih njih... drugovima? Znachi sa onim ostalima jesi![]()

...ostalo je....
....
....ne znam,ali eni se to nije desili da mi bivsi bude dobar prijatelj...
...uglavnom se sve sveda da ponovo budemo zajedno...

to je onda neka rijetka zvijezdica koja navece sjaji najvecim sjajem...

ma ja zenama nishta krucijalno ne pricham, to samo moze biti shtetno, uvek iskoriste protiv mene, i nemam potrebu da me neko razume, dovoljno mi je sto razumem sam sebe.......@Cupka@:..:lol.podhitna nadji najbolju ortakinju....ona ce te najbolje razumjeti...![]()
....sam svoj co'ek,aaaaaa?!......