baraba
Domaćin
- Poruka
- 3.580
joooooooooooooooooj glava me moja me boli me moja me glava boli mene me... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kojoj praksi je f-15 najbolji po tome sto je rusio avione 20 godina starije od sebe,realno ne moze se reci koji je u teroriji a ni koji je u praksi najbolji.F15 se nikad nije sukobio sa adekvatnim protivnikom da bi se reklo da je najbolji!
U kojoj praksi je f-15 najbolji po tome sto je rusio avione 20 godina starije od sebe,realno ne moze se reci koji je u teroriji a ni koji je u praksi najbolji.F15 se nikad nije sukobio sa adekvatnim protivnikom da bi se reklo da je najbolji!
Pa F-15 se bar sukobio sa nekim, ruska avijacija se nije sukobila nigde (ovde mislim na Mig-29 i Su-27 i njihove derivate). Po tome F-15 izlazi kao pobednik. Veliko je pitanje kako bi se Su-27 proveo protiv istih tih 20 godina starih aviona
F-15 ni ne mozhe natji ravnopravnog protivnika nigde u svetu jer Rusi zaostaju debelo u kvantitetu a bogami i kvalitetu. Usudio bi se retji da bi USAF izashao kao pobednik u vazdushnom boju sa celim ostatkom sveta ukljuchujutji i NATO saveznike. E sad druga je stvar shto avioni iz porodice Su-27 jako lepo izgledaju, imaju lep paint. Glavni nedostatci Su-27 u odnosu na F-15 su radar, naoruzhanje, avionika i motor, a to je najvazhnije kod lovachkog aviona.
Pa F-15 se bar sukobio sa nekim, ruska avijacija se nije sukobila nigde (ovde mislim na Mig-29 i Su-27 i njihove derivate). Po tome F-15 izlazi kao pobednik. Veliko je pitanje kako bi se Su-27 proveo protiv istih tih 20 godina starih aviona
Mozhda je i najvetja prednost Amera nad Rusima u vojnoj avijaciji, kao i u svemu, u boljoj organizaciji. Rusi su uspeli da izgube strateshki bombarder za samo pet dana rata u Gruziji.
SU 27 se je sukobio u eritrejskom ratu i oborio je 5 mig 29s (stara verzija) aviona.
F-15 se je uglavnom borio sa mig-17,21,25 koji su 2 generacije iza njega pa tako da to nema smisla pominjati,sad opet je pitananje kad bi se u mig 17 ugradila neka BVR oprema i sa dobrim pilotom,verovatno bi pao i neki F15

Ako se ne varam taj tvoj F15 je nadmasen na nedavnoj vojnoj vjezbi izmedju Indije i Amerike i to sa indijskim derivatom mig-21 bison,sto se tice su-27 malo proveri i videces da je to sto si naveo apsolutno netacno.
SU 27 se je sukobio u eritrejskom ratu i oborio je 5 mig 29s (stara verzija) aviona.
F-15 se je uglavnom borio sa mig-17,21,25 koji su 2 generacije iza njega pa tako da to nema smisla pominjati,sad opet je pitananje kad bi se u mig 17 ugradila neka BVR oprema i sa dobrim pilotom,verovatno bi pao i neki F15
Nisu izgubili bombarder nego izvidjacki avion Tu-22R
Eto, rusi su dokazali da umeju da obore sopstvenu tehnologiju, to je uspeh
Salu na stranu, jako mnogo zavisi od pilota, broja aviona tako da je nezahvalno porediti avione kao mashine. Mislim da se ni jednom nisu susreli F-15 i Su27 u pravom okrshaju 1 na 1 tako da nikad necemo saznati koji je bolji... a mozda i hocemo![]()
Ameri su ti pokvareni, namerno su izgubili da bi dobili odobrenje Kongresa za nove Raptore i JSF.
Da se razumemo, volim i ja Su-27, drazhi mi je mnogo od F-15, ali je ovaj naprosto BOLJI. Chak da predpostavimo da nije tako, da Rusi imaju bolje pilote i da je bolji Su-27, Ameri imaju prostu brojchanu prednost u lovachkoj avijaciji u odnosu negde 1:3, 1:4. Kad josh dodamo podrshku AWACSa, Ameri su nazhalost u debeloj prednosti. To bi mozhda kompenzovala ruska PVO ako bi se borili iznad Rusije ali u nekom okrshaju na tretjoj strani Rusi nemaju shta da trazhe.
U pravu si, ali shta je to nego varijanta Tu-22M.
Jedino sto je istina je da ovi imaju brojcanu prednost,sve ostalo je nagadjanje!

Nravavno da je isti avion,ali nije bombarder,nego izvidjacki avion!
Вероватно Ф-15, чим не желе да га продају никоме осим Израелу и Јапану.