Najbolji advokati

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
S_K_V_O:
poslednja informacija za koju ja znam je da je guglu advokatska komora odredila zabranu bavljenja advokaturom do okoncanja krivicnog postupka

da li se radi o adv.komori bgd-a? ili adv.komori Srbije?
sve jedno u ovoj prvoj presedavajući je "gospodin" nedić koji je mnogo veća lopina i od gugla a o ovoj drugoj i "gospodinu Šešliji" i da ne govorim.

Verovatno da je V.Guberina dobar adv.bio u svoje vreme i ima najveći broj skinutih smrtih kazni,a "gospodin" toma fila i ostale file filote i njihove sadašnje flote,nije vredno pomena mozda je bio bitan u vreme crvenih sada NO !

I dalje mislim da je u zemlji Sr biji najbolji onaj adv.koji poznaje postupajućeg sudiju u predmetu sve ostalo je legalni lopovluk,laž,itd...

kakve veze ima ko je predsedavajuci
i zasto je to uopste bitno, da li to mozda umanjuje znacaj toga sto se dogodilo?
postoje organi koji odlucuju u ime komore
a drugo, tuzilastvo je podiglo optuznicu
takodje mislim da je to sto pricas o poznanstvu sudije i advokata netacno, bar u parnicnom postupku
pa cesto se sudije i advokati znaju ili poznaju...ali ljudi obozavaju te price
nije sve na sudiji, postoje jasna i detaljna pravila procedure i minimum dvostepenost odlucivanja
u krivicnom postupku sigurno da ima vise muljanja na razlicitim relacijama, ali ni priblizno toliko kolika fama kruzi o tome...iskreno, sto se krivicnog tice, iskustveno ne znam i mogu samo da natucam, bas kao i vi

Јеее, видео сам Вељка Губерину пре пар недеља. Жив и чио, само се тешко креће.. :ok:
Губерина дефинитивно. Он није могао да студира право у Бг, као антикомуниста и политички неподобан, већ је завршио у Љубљани факс.

Не постоји најбољи адвокат у Србији.Може се говорити само у истакнутим адвокатима за поједине области.

Постоје 2 највеће области-кривична и грађанска материја и низ мањих области и немогуће је пронаћи неког адвоката који познаје изузетно добро све области.

Познати адвокати често имају веће адвокатске канцеларије у којима ради 7-8 адвоката и 10-так адвокатских приправника.Онда неки човек отрчи код познатог адвоката мислећи да ће му он лично радити предмет, али ће његов случај обрађивати неки млађи или неафирмисани адвокат који ради у тој канцеларији(можда чак и адвокатски приправник).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back