UltraBasic
Domaćin
- Poruka
- 3.924
Nisam slušala do večeras, ali onda ipak, danas sam poslušala!
Ukoliko znate bolji primer, izvolite, i pritom poslušajte moj predlog za njegov najbolji javni govor do sad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čega je on doktor?Slušam i sve se slažem. Ovo je zaključno i zvanično poruka napisana u susret 2025. godini.
Nisam slušala do večeras, ali onda ipak, danas sam poslušala!
Ukoliko znate bolji primer, izvolite, i pritom poslušajte moj predlog za njegov najbolji javni govor do sad.
Doktor jeste. Doktor nauka koje je proučavao, zaradio je to svoje znanje i ima titulu, ali je i doktor za narod. Napravio je pojam od svog mišljenja.Čega je on doktor?
Pitam te kpojih nauka je doktor... nisam našla na netu da je doktor bilo koje nauke... možda je samozvani doktor?Doktor jeste. Doktor nauka koje je proučavao, zaradio je to svoje znanje i ima titulu, ali je i doktor za narod. Napravio je pojam od svog mišljenja.
Doktor je prirodnjačkih nauka po diplomi, a po svojoj inteligenciji je doktor nad naukama.Pitam te kpojih nauka je doktor... nisam našla na netu da je doktor bilo koje nauke... možda je samozvani doktor?
Doktor je prirodnjačkih nauka po diplomi, a po svojoj inteligenciji je doktor nad naukama.
Pogledaj Wikipediu, pročitaj tekstove na netu, videćeš kakav je to monstrum, neškolovan, saDoktor je prirodnjačkih nauka po diplomi, a po svojoj inteligenciji je doktor nad naukama.
Bravo!I taj isti " doktor nad naukama " bio u zatvoru zbog prevare. Ljudi su umrli zbog njegovog "lečenja" !
https://www.blic.rs/vesti/hronika/o...-jer-se-lecilo-tinkturama-evo-koja-je/vy09sqk