sport_and_sport
Obećava
- Poruka
- 62
O tome se moze prepljavati hiljadu godina jeli martial art ili nije. Box nema nikakvu filozofiju, cilj je da nakautiras drugoga i to je to. Zato po meni nije martial art, samo borilacki sport. tacka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta je sa nasim sparingom jugishaJugoslovenka:Boks je sve samo ne veština samoodbrane a to je ovde tema...
Svako od vas zna da udari...e sad koliko jako ili dobro to je već druga stvar..
Boks...težiš da što jače udariš protivnika i povrediš ga...to nije Martial art u kojem ti koristiš snagu protivnika protiv njega samog i vodiš se sopstvenom inteligencijom, i sport je u pravu...
Čovek je pitao za najbolju veštinu samoodbrane...a to podrazumeva da nećeš ići ulicom i tući ljude već da budeš spreman da se odbraniš...
Svako od nas je dao po neki predlog, obrazložio ga, na nama je da se složimo ili ne..ali treba poštovati svačije mišljenje, a na domaćinu teme je da odluči...
MADA, ja ipak mislim da bih ja trebala da mu održim koji trening...![]()
![]()
![]()
POP Mare:A sta je sa nasim sparingom jugishaNema izvlacenja
![]()
gnjec:inace vidim da ovde ljudi umeju da osporavaju stvari kojima se nikad nisu bavili i uopste ih ne zanimjau
Vladimir036:Ne postoji najbolja vestina postoje dobri majstori,ja sam izmenio mnogo vestina i mnogo razlicitih stilova od wing chuna dzudoa dzui dzuce do tendoryu promenio sam imnogo majstora i mogu da izdvojim SAMO JEDNOG to je MAKI BLAZO IVANOVSKI IZ KRALJEVA covek od 60kg koji radi neku vrstu dzuidzuce i prakticno je nepobediv nisam video boljeg majstora radi i DUHOVNI AIKIDO JEDINI JE U EVROPI petorica ne mogu da ga pomere sa mesta RASPITAJTE SE VIDECETE i ja sam probao i ako nisam verovao u to u pocetku
milosmalic:Ma gde ce te napasti, nego ko je taj lik na njegovom avataru? Vidim da si nesto odbojna prema njemu.
Jugoslovenka:@ Aleksej....čitala sam tvoje komentare na LJ&S...i ne bih da komentarišem..ali ovde na sportu si mnogo ozbiljniji, ustavri sasvim druga osoba....jedan savet, i nemoj ga shvatiti pogrešno molim te...SKINI taj avatar, lik je odvratan kao i njegovo ponašanje u tim scenama.Nekako ne mogu da verujem da imate nešto zajedničko...
Pretpostavljam da me nećeš poslušati i da ćeš me verovatno sad napasti, iako nisam ništa loše mislila...
P.S. izvinjavam se svima na temi za ovaj komentar koji nema veze sa sportom.
Jugoslovenka:@ ALEKSEJ.....
Nisi se naljutio? Ma znala sam da si ti jedna duša...![]()
Moraš priznati da je lik odvratan..znaš li da ima ukupno 12 njegovih snimaka u opticaju, sa različitim devojkma, naravno...i da se sumnja da je na prevaru odradio više stotina devojaka. :shock: ..TO muškarac??? Pih....ako ona kaže da je boli ili povređuje...a on nastavlja, ne zanima ga to...pa to je sve samo ne muškarac... :?
Rekoh, čitala sam sam tvoje komentare na LJ & S....ali sam imala osećaj da oni nemaju baš puno veze sa tvojom ličnošću...eto bila sam u pravui drago mi je zbog toga..
![]()
Jugoslovenka:Inače nije mi padalo na pamet da se ja žalim moderatorima, pa to je tvoj izbor, samo sam htela tebi da skrenem pažnju na to kakav utisak to ostavlja...lepo je što si promenio avatar.
Veliki pozdrav :-D
Sad kad smo to rešili možemo da se vratimo na samoodbranu....
Npr, kada sam gledala taj snimak, SVAŠTA mi je palo na pamet da mu ja uradim...khm khm, da mu pokažem lepote mog sporta...i njegovu konkretnu primenu...![]()
![]()
![]()
Vladimir036:ej ALEKSEJ pa taj Maki i jeste svetac pa nas petoro smo zapinjali kao volovi i nismo mogli da coveka odlepimo sa mesta i ujednom trenutku osecam kako lezim na zemlji baci nas covek svu petoricu ma dodji do KRALJEVA da probas i ti i svako ko ne veruje bice te prijatno iznenadjeni a i povedite i specijalca a i nekog realnog boxera da ga napadaju kako hoce pa da vidis kako baca cicica 1.60 od 60kg ponavljam BLAZO IVAVOVSKI MAKI IZ KRALJEVA ja sam dosao kod njega sa lepim predznanjem ali kako ga napdnem nasao sam se na zemlji i tako 40min probajte bicete odusevljeni i prijatno iznenadjeni da tako nesto i kod nas postoji