- Poruka
- 50.587
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne znam kako ni jedna od tri takmičarke izgledaju.Kakav je trenutni skor? Ko vodi? Jel samo muškarci glasaju? @Konj_na_belom_princu nisi baš detaljno naveo.

a da li uopste biramo?a jel biramo po fotke , što daje realnu sliku koja forumašica se kome dopada ili po horoskopskom znaku![]()
Ne znam brate na slepo.a jel biramo po fotke , što daje realnu sliku koja forumašica se kome dopada ili po horoskopskom znaku![]()

Sa ove teme da.Odavde treba bežati što pre i što dalje i ne osvrtati se ...![]()
Da.Lako je iza anonimnosti mlatiti praznu slamu.Čitava ova tema je parodija i sprdnja jer sam se ja juče šalila na spamerskom da ćemo iskoristiti ovu mogućnost-opciju pravljenja tabele
Da u nju ubacimo listu 10 najfrajera Krste.
Pošto samo jednog znam zasigurno kako izgleda i kakav je...ostala je prazna...
Svi ste lepi, sve smo lepe ...
al smo svi i ludi do zla Boga...
Nemoj sad kad si nevesto digla temu na nivo 50Odavde treba bežati što pre i što dalje i ne osvrtati se ...![]()
auuu excel pa ja ovo ne znam da radimČitava ova tema je parodija i sprdnja jer sam se ja juče šalila na spamerskom da ćemo iskoristiti ovu mogućnost-opciju pravljenja tabele
Da u nju ubacimo listu 10 najfrajera Krste.
Pošto samo jednog znam zasigurno kako izgleda i kakav je...ostala je prazna...
Svi ste lepi, sve smo lepe ...
al smo svi i ludi do zla Boga...

Nemoj sad kad si nevesto digla temu na nivo 50
Za meneKako da glasam?

Imas.Ja sam rekao najbolja riba. Ko je video sliku video je ko je citao citao je.. sta ja imam sa tim![]()
Pa glasaj za one koje si video..Ima jedna ovde jako dobra ali neću da kažem koja i povučena je dosta pa neću zato.
A nemam pojma kako takmičarke izgledaju.Mislim bezveze.
Rotiraj brate kameru i slikaj.
Jel to problem?
Kakva je brate @Konj_na_belom_princu ovo tema?
Ili stavi njihove slike ili briši temu brate.
Ja ne znam.
Realno ona koja neće da stavi sliku.Ni ne zaslužuje da se uopšte nalazi kao opcija za glasanje.
Nisam mislio na najlepsu nego bas najbolju ribu.. Ako time pokazujem ko sam onda sam to sam sto samImas.
Trebalo je da nazoves temu Najlepsa forumasica na fotografijama.
Svodjenjem zena na ribe pokazao si ko si.
Zbogom.