snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.456
pizza ne bi trebala da spada u pdf kulinarstvo. to je obicna brza hrana bez duse.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Picerija na početku Braće Jugovića, odmah iza ćoška s Makedonskom...
pizza ne bi trebala da spada u pdf kulinarstvo. to je obicna brza hrana bez duse.
Ja sam par puta narucivao od raznih "pizza majstora" i svaki put sam okusio istinski ukus kartona,ono je bilo uzasno.Jedina stvar koja je bila na zadovoljavajucem nivou bila je pizza iz pizza hut-a,ali to je ipak za dublji dzep.Sta mislite o tome i da li ima ijedna normalna pizzerija u Beogradu???Ne ide mi u glavu da u Beogradu nema normalnih pizzerija![]()
p.s. na primjer, pizzerija "vladimir",ono je uzas zivi,kao vaze za jednu od poznatijih pizzerija,ali ono iskustvo definitivno nikom ne preporucujem-NIKAKO!!! ne mogu vjerovati da se ono usudjuju prodavati,i jos gore da se na ono ljudi loze.Sta se sve moze prodati glupim ljudima!!!![]()
Mislim,takve su sve,kao iskopirane,bez imalo ukusa,mirisa,arome,j****i karton!![]()
Најбоља ми је она која се може купити у Пицерији "Буцко" код Правног факултета.![]()
Realno...to je znak da ti uopšte ne voliš pizzu nego goveđu salatu. (ili pileću sa kojom već ubijaš ukus onog ispod ). Ako pak zaista voliš njihovo testo i nadeve onako klot onda ti je zaista malo potrebno za "sreću" barem kada su pizze u pitanju.
Bila je dobra za upijanje alkohola posle zezanja dok sam bio klinac i student, zato što je radila bila pogodna za prezalogajiti i malo doći sebi pre nego banem kući. Ali baš bih morao da budem u nevolji da tamo uzmem picu i to bez goveđe da ubije ukus.
Moje iskreno mišljenje, nije omalovažavanje tvog ukusa. Ja ono jednostavno i ne razmatram kao pizzu uopšte.
Ukusi su razliciti ali i ja pizzu kod Bucka ne smatram pizzom, sorry
napisahДобро, напиши шта сматраш, па да упоредим.
da nisi mozda promasila temu, jedino ako je pizza torta![]()