Najbolja kombinacija AV i FW?

• Začetnik teme Začetnik teme DpD
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jos sam zaboravio da kazem za G-Data: skeniranje uzasno dugo traje! Meni je radio full scan 2 sata, dok svim ostalim av treba najvise sat, Avira cak zavrsi za 35 min. Napominjem da je u svim ovim slucajevima zauzece hard diska bila gotovo identicno i da tokom skeniranja nije bilo pozadinskih radnji koje bi usporavale scan.

Ja sam licno testirao Gdata kao i sve druge antiviruse na virtuelnoj masini...Verovali ili ne,od 350 virusa od kojih je bilo dosta zero day,propustio je samo jedan FAKE AV MSE,koji zadaje svim AV-ima velike glavobolje,jer ga svakog dana hakeri prave u ko zna koliko novih oblika...I to je izasao pre 2 sata od testiranja,tako da je razumljivo...Ali sve ostalo 349 je zaustavio,ja sam bio u neverici,verujte...
A sto kazes da avast ima 98 po AV-COMPARATIVES,to je istina,jer oni ne testiraju sa novim samplovima...Svaki antivirus skoro kada ga napadnes sa virusima koji nisu stariji od 24h moze da postigne od 40 do 70% detekciju.Ovde izuzimam 2-3 AV i security suite-a...

Poslednja izmena:
Moj predlog koj sam imao do skoro, ali nisam mogao opet to da uradim jer nakon instalacije AVG-a 2011 sistem krene da mi toliko blokira da ne mogu nista da uradim, pre mi to nije radio....U svakom slucaju moj predlog je AVG 2011 , Malwarebytes i Zone Alarm... A trenutno koristim Avast 5 (koj mi se uopste ne svidja, jer nema nikakvu detekciju, koliko mi se puta oglasi malwerbytes, a on nista, cak ni kad skeniram) , Malwarebytes i Zone Alarm.... :) ;)

Moj predlog koj sam imao do skoro, ali nisam mogao opet to da uradim jer nakon instalacije AVG-a 2011 sistem krene da mi toliko blokira da ne mogu nista da uradim, pre mi to nije radio....U svakom slucaju moj predlog je AVG 2011 , Malwarebytes i Zone Alarm... A trenutno koristim Avast 5 (koj mi se uopste ne svidja, jer nema nikakvu detekciju, koliko mi se puta oglasi malwerbytes, a on nista, cak ni kad skeniram) , Malwarebytes i Zone Alarm.... :) ;)

AVG je vrh vrhova, vrati se ti ponovo na njega.

Mani se ti AVG! Avira je za njega zivot izmislila.

AVG je vrh vrhova, vrati se ti ponovo na njega.

Me zezas ili ozb kazes? :) A imam problem da se vratim na avg zato sto kad izbrisem avast i instaliram njega odem da ga update on se update i onda nesto krene da blokira komp upali se i izbaci sve samo sto ne mogu nigde da idem.... Sta da radim? Da ne mogu mozda negde da nadjem da skinem avg i on da vec ima dosta updatova, jer ja koj imam moram mng da cekam da se update ima mnogo da se update.... Mislim da zbog toga blokira, a mozda je i do neispravnog unistala avasta...Ja imam ccleaner ali ja ga koristim za neke druge svrhe, a ne znam kako ono kad unistal neki program, a on mi kaze kao da je uspesno obrisan ali da je za sobom ostavio neke foldere, pa me onda pita da li zelim da ih unistal... ? Ako moze to neko da mi kaze kako da unistal tako....Plsss :) Hvala unapred... :)

Mani se ti AVG! Avira je za njega zivot izmislila.
Ne bih reko imam druga koji je imao aviru i napunio mu se komp morao da obara sistem....:) Ali dobro msm svako ima svoje misljenje... :)

Poslednja izmena:

Back