Isus33
Domaćin
- Poruka
- 3.470
Aleksandrijski kvartet - l. Darel
Velicanstveni izvor - Ajn Rend
Procitao sam i Aleksandrijski kvartet i Avinjonski kvintet. Uf, tezak je Darel i mracan, ali nisam odustajao dok ga nisam savladao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aleksandrijski kvartet - l. Darel
Velicanstveni izvor - Ajn Rend
abšalome sine moj, od velikog vilijema foknera davno je to bilo još dok su se knjige čitale ne da sam je pročitao već sam je progutao
počitao sam vjerujem većinu njegovih djela koje su bile u toj našoj biblioteci ali ništa nije na mene ostavilo utisak kao ona za biblijsku priču neznam odoh da je tražim sjećam se ono da ima ali je to za mene tada bilo nerazumljivoE svaka ti čast na ovome! To je za mene najbolja Foknerova knjiga, da nekažem najbolja knjiga koju sam pročitao. Fokner je neprevaziđen pisac, a Abšalom je njegov vrh.
Ali moram priznati da u vrijeme dok sam čitao taj roman, nisam znao za biblijsku priču o Abšalomu, sinu Davidovom. Tek kada sam je pročitao u Starom zavjetu, Foknerov roman je dobio još na svojoj težini.
Nikada necu moci da od bezbroj procitanih knjiga samo jednu izdvojim kao najbolju,ovo je samo trenutni izbor:
Skolice-Hulio Kortasar,
Slika Dorijana Greja-Oskar Vajld,
Slepilo-Zoze Saramago,
Autostoperski vodic kroz galaksiju-Daglas Adams,
Dolazim po tebe i vodim te sa sobom-Nikolo Amaniti,
Besnilo-Borisav Pekic,
Opsada crkve Sv.Spasa-Goran Petrovic...
ops: