NAJBOLJA GRUPA SVIH VREMENA PO VAMA JE.......

tesko pitanje...
pratim gomilu zanrova muzike i tesko se odluciti...
pa recimo maideni rammstein metallica...od domacih kerber smak dugmici corba...i jos mnogoo mnogo toga...
tako da ono sto slusam meni je to naj na poseban nacin i nijednu grupu ne izdvajam kao najbolju kao vrh...
jedno vreme sam tako mislio za rammstein ali..uvek postoji ono ali zar ne..??

Sergi0:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pogledaj sta sam ja pisao vezano za dotichnu osobnu na temi onoj "pesma za sa'ranu" pa par strana unazad.... ne vredi ti da se prepucavash s' njom jer ta osoba nije normalna... ja sam pokushao pa sam odustao.. vidim sad mnogi chlanovi napadaju.. al... njoj lakshe uterati neg objasniti :lol: :lol:
evo i za tebe i za saki...
devojka jednostavno njih obozava jeste ne poznajete je dobro da bih pricali tako nesto...
jednostavno to sto je njoj bilo extra uzivo i sto je bilo energicno je stvar nekog njenog trenutnog kriterijuma dok ne sazri i ne shvati sta znaci pravi zvuk i energija...
mlada je jbg ne znam koje si god ali ako si stariji malo sigurno je i tebi bilo slicno...
a ako vam u slucaju smeta jednostavno ignorisite je i zavrsite s prepirkom...

Sergi0:
o tome ko ima, a ko nema pametnija posla netjemo... jer ochigledno ti nemash nikakva posla nego samo da kenjash o peppersima... i ostavi ti NAS na miru sa tvojim postovima o dotichnim...
i o5 se slazhem sa painkiller_girl !!!
pa ocigledno nemas ni ti nikakva posla jer je provociras..i brate aj razmisli i ti malo..ako te brate smara jednostavno iskuliraj i sta te boli tuki..a ne brate da je provociras i to jbg...a i sama je trazila da je ostavis na miru...
jer te ona u suprotnom nece dirati i zavrsena prepirka..

dale92:
evo i za tebe i za saki...
devojka jednostavno njih obozava jeste ne poznajete je dobro da bih pricali tako nesto...
jednostavno to sto je njoj bilo extra uzivo i sto je bilo energicno je stvar nekog njenog trenutnog kriterijuma dok ne sazri i ne shvati sta znaci pravi zvuk i energija...
mlada je jbg ne znam koje si god ali ako si stariji malo sigurno je i tebi bilo slicno...
a ako vam u slucaju smeta jednostavno ignorisite je i zavrsite s prepirkom...

jeste obozhava ih.. obozhavam ja Guns n' Roses pa ne kenjam na svakoj ali svakoj temi o njima i ne spominjem u svakoj rechenici gunse.. ;)
i ne mogu nikako da skontam kako mozhe toliko.. ali toliko da bude napaljena na pepperse i da vezuje za svaku mogutju temu na ovom forumu...
i pokushavam da ignorishem ali ne mogu toliko.. jer mi pun q. kad vidim da na nekoj temi nevezano za muziku spominje pepperse..
za god ti pishe u profilu ako te interesuje.. ;) i nikad mi nije bilo tako slichno njoj da sam bio napaljen toliko na neki bend.. ;)

Sergi0:
jeste obozhava ih.. obozhavam ja Guns n' Roses pa ne kenjam na svakoj ali svakoj temi o njima i ne spominjem u svakoj rechenici gunse.. ;)
i ne mogu nikako da skontam kako mozhe toliko.. ali toliko da bude napaljena na pepperse i da vezuje za svaku mogutju temu na ovom forumu...
i pokushavam da ignorishem ali ne mogu toliko.. jer mi pun q. kad vidim da na nekoj temi nevezano za muziku spominje pepperse..
za god ti pishe u profilu ako te interesuje.. ;) i nikad mi nije bilo tako slichno njoj da sam bio napaljen toliko na neki bend.. ;)
sergio,care,nema te,bre?:D
btw,ti ne spominjes gunse toliko jer ti NISI zaljubljen u Axla,a Angie JESTE u Antha:D

Back