Tokio Hotel....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
El nas zezas il si ozbiljan?!?markoca:Tokio Hotel....
El nas zezas il si ozbiljan?!?
evo i za tebe i za saki...Sergi0:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pogledaj sta sam ja pisao vezano za dotichnu osobnu na temi onoj "pesma za sa'ranu" pa par strana unazad.... ne vredi ti da se prepucavash s' njom jer ta osoba nije normalna... ja sam pokushao pa sam odustao.. vidim sad mnogi chlanovi napadaju.. al... njoj lakshe uterati neg objasniti![]()
![]()
pa ocigledno nemas ni ti nikakva posla jer je provociras..i brate aj razmisli i ti malo..ako te brate smara jednostavno iskuliraj i sta te boli tuki..a ne brate da je provociras i to jbg...a i sama je trazila da je ostavis na miru...Sergi0:o tome ko ima, a ko nema pametnija posla netjemo... jer ochigledno ti nemash nikakva posla nego samo da kenjash o peppersima... i ostavi ti NAS na miru sa tvojim postovima o dotichnim...
i o5 se slazhem sa painkiller_girl !!!
jos jedan glas za ac/dcStoRmyGirl:Josh jedan glas za ABBA.
dale92:evo i za tebe i za saki...
devojka jednostavno njih obozava jeste ne poznajete je dobro da bih pricali tako nesto...
jednostavno to sto je njoj bilo extra uzivo i sto je bilo energicno je stvar nekog njenog trenutnog kriterijuma dok ne sazri i ne shvati sta znaci pravi zvuk i energija...
mlada je jbg ne znam koje si god ali ako si stariji malo sigurno je i tebi bilo slicno...
a ako vam u slucaju smeta jednostavno ignorisite je i zavrsite s prepirkom...
sergio,care,nema te,bre?Sergi0:jeste obozhava ih.. obozhavam ja Guns n' Roses pa ne kenjam na svakoj ali svakoj temi o njima i ne spominjem u svakoj rechenici gunse..
i ne mogu nikako da skontam kako mozhe toliko.. ali toliko da bude napaljena na pepperse i da vezuje za svaku mogutju temu na ovom forumu...
i pokushavam da ignorishem ali ne mogu toliko.. jer mi pun q. kad vidim da na nekoj temi nevezano za muziku spominje pepperse..
za god ti pishe u profilu ako te interesuje..i nikad mi nije bilo tako slichno njoj da sam bio napaljen toliko na neki bend..
![]()