- Poruka
- 2.185
I da, rec "brate" se pise spojeno, a ne bra te... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znamo mi svi da ti nisi normalna odavno... ali NEMOJ DA NAS SMARASH SVE REDOM O RHCP-U... svi znamo da ih OBOZHAVASH (blago recheno) i to smo ustanovili i po nicku, ali mozhesh li ti da prichash 2min a da ne spomenesh rhcp???? kako mi prichamo ovde i ne spominjemo svoje omiljene bendove u svakom postu?*RHCP 4ever*:Znam da nisam normalna... Ali ne mogu protiv toga i imam pravo da pisem sta hocu sve dok je u vezi sa temom...
*RHCP 4ever*:Pa ja pisem o Peppersima samo na temama na kojima mogu da pisem o njima...
Painkiller_girl:Je. bem ti peperse...
Kako ti ne dosadi da pričaš o njima.... Pepersi ovo, pepersi ono... ajd malo prošetaj...
Painkiller_girl:Dosadila si i Bogu i narodu...
o tome ko ima, a ko nema pametnija posla netjemo... jer ochigledno ti nemash nikakva posla nego samo da kenjash o peppersima... i ostavi ti NAS na miru sa tvojim postovima o dotichnim...*RHCP 4ever*:Aman, dobro vise... Mrzi me ako hoces, preziri me, samo me ostavi na miru... Svakim sledecim postom o meni samo potvrdjujes da nemas pametnija posla nego da me napadas...![]()
Sergi0:o tome ko ima, a ko nema pametnija posla netjemo... jer ochigledno ti nemash nikakva posla nego samo da kenjash o peppersima... i ostavi ti NAS na miru sa tvojim postovima o dotichnim...
i o5 se slazhem sa painkiller_girl !!!
pa ako mislish da se zezamo... grdno si se zajebao..Stedza:Ma opusti se vidish d zezajuil se ne zezaju ne bi ja znao
![]()
2good4cyber:Jao, Boze, ova devojchica obozava Pepperse, volela sam ih ja, mislim da nisam toliko, ali jesam ih gotivila strasno... posterchici, fan mail, spotovi, trackovi, zivi nastupi, sve i svasta, a nisam dala nikome da dirne njihove slichice (da ih ne bi pocepao, jbt
). Obozavala sam ih.
Mozda ih ona voli zbog 'Tonijevog glasa, stvarno je onako mekan i sve, ne znam.. Ja sad slusam trance, ali kad cujem njegov glas nikad nisam ravnodusna... Prosto navru neke emocije (Otherside, Under the Bridge).
Ovaj novi album je sranje tesko. Osim Snow.
A jesu malo bzvz uzivo, ne mislim na nastup i to, nego ne umeju da izvedu By the Way na primer, sve se pretvori u gomilu buke i nereda, mada ja to tada, kada sam ih obozavala nisam mogla da prihvatim,hehe...
Proci ce je, verovali vi ili ne. Ja sad slusam trance/techno i proggy stvarchice, tako da ...![]()
![]()
Dajte joj vremenaA Kiedis je sladak, samo da nije onako prokleto nizak!
idol...:dusice, kvalitet benda se ne ogleda u savrsenstvu frontmena
aerosmith, rolling stonesStedza:po mom misljenju to bi bio Black Sabbath...ili Led Zepelin...

+ ac/dcDuanna:Guns 'n' Roses, Aerosmith, Led Zeppelin