- Poruka
- 3.441
deca.... vidjam ih takve svaki dan
smenjuju se zeppelini i floydi.. dok su doorsi na drugom
smenjuju se zeppelini i floydi.. dok su doorsi na drugom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Little Susie:sergio,care,nema te,bre?
btw,ti ne spominjes gunse toliko jer ti NISI zaljubljen u Axla,a Angie JESTE u Antha![]()
******, ******, uzbuna!!! de ste braco rockeri?!*RHCP 4ever*:Nema to veze, kumo... Ja bih POTPUNO, ali POTPUNO isto obozavala Pepperse i da nisam zaljubljena u Antha...
ali non stop pricas zbog antha..a inace bi isto pricala samo o njima,ali u pauzama*RHCP 4ever*:Nema to veze, kumo... Ja bih POTPUNO, ali POTPUNO isto obozavala Pepperse i da nisam zaljubljena u Antha...
Nije tacno... Pricala bih i tad bez pauza, veruj mi...Little Susie:ali non stop pricas zbog antha..a inace bi isto pricala samo o njima,ali u pauzama![]()
Ti ocigledno ne znas sta znaci pozerka...idol...:e mala ae isqliraj... mislim.....
sta rti znaci to....
pozerko..
evo reko sam
Little Susie:sergio,care,nema te,bre?
btw,ti ne spominjes gunse toliko jer ti NISI zaljubljen u Axla,a Angie JESTE u Antha![]()
hehe...pa samo uzivaj,ona je fanatik..i ja sam deverusa,breSergi0:eve me... tu sam ja...
nisam zaljubljen u Axla.. al sam u Slashove gitare.. tipa Les Paul i B.C. Rich... i sad bi trebao to da spominjem u svakom postu? ma daaaj![]()
Sergi0:eve me... tu sam ja...
nisam zaljubljen u Axla.. al sam u Slashove gitare.. tipa Les Paul i B.C. Rich... i sad bi trebao to da spominjem u svakom postu? ma daaaj![]()
aaaaam nisam gay.. al sredi sa slashom za koju gitaricu..Little Susie:hehe...pa samo uzivaj,ona je fanatik..i ja sam deverusa,bre!
khm,ako hoces sredicu ti nesto s Axlom
sta ima novo????
hehe..sa slashomSergi0:aaaaam nisam gay.. al sredi sa slashom za koju gitaricu..![]()
sta ima nema nishta.. crkavam svaki dan i tako...
@ rhcp.. ok dosta, kraj!