NAJBOLJA FLASH IGRICA !!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NE LECI RAK OTVARA OCI SAMO,KOLIKO SE JA DIVIM OVOM COVEKU KOJI NAMA SLEPIMA OCI OTVORIO!!!! MOJ ZIVOT JE BIO NA RUBU EGZISTENCIJE CAK SAM I NEKOLIKO PUTA SEBI HTEO DA ODUZMEM ZIVOT, DOK JEDNOG DANA NISAM NALETEO NA IGRICU I OD TADA MOJ ZIVOT SE PROMENIO!!! POSTAO SAM DOBAR COVEK SPREMAN DA POMOGNE SVIMA!!!!

IGRAJTE LJUDI - POMOZITE SEBI (JA SAM SADA USPESAN COVEK)

ajde mi samo odgovori na jedno pitanje
a to je ,
DA LI SI TI NORMALAN BRE??!? :shock: ! pa niko normalan ne bi pravio ovakve komentare, pa i ja kad se naduvam ne serem ovako!
da nisi ti mozda u nekoj sekti brate ? :shock:
ovo je prebolesno za moj ionako raspali mozak...kuku kakvih ljudi danas ima

Kr$t@:
ajde mi samo odgovori na jedno pitanje
a to je ,
DA LI SI TI NORMALAN BRE??!? :shock: ! pa niko normalan ne bi pravio ovakve komentare, pa i ja kad se naduvam ne serem ovako!
da nisi ti mozda u nekoj sekti brate ? :shock:
ovo je prebolesno za moj ionako raspali mozak...kuku kakvih ljudi danas ima
Jel se to odnosi na mene ili ovog s dva nicka
------------------------------------------------------------------
A ti naduvani da jos malo otvoris te svoje okice svatio bi da je ova igrica ***************

JA OVOM IGRICOM POKUSAVAM DA SKLONIM DECU SA ULICA JER JE ULICA PUNA POROKA,DECO MOLIM VAS STANITE NA PRAVI PUT I KORACAJTE STAZOM USPESNIH... JA NJOME KORACAM I ZELEO BIH DA MI SE JOS NEKO PRIKLJUCI U MOJOJ SETNJI KA SPASENJU JER CETE JEDNOGA DANA BITI MENI ZAHVALNI... UNAPRED ZAHVALAN VAS KRALJ!!!!!!!!!!!!!!!!

lol i ne mogu da prestanem da se smejem :lol:
Ej ti tamo,sektashu?
Kad nabavish malo bolju mashinu za normalnu igricu javi se ti nama!
I MENI JE OVA TEMA ZHIVOT PROMENILA
SVAKI DAN SE SMEJEM KAD JE POGLEDAM!! :LOL: :lOL:

I ja sam primetio to da se chovek registrovo 2 puta...
bah...bolje ti je da igrash neshto bolje,i odesh u pravi svet...
kad bi ti otvorio ochi,kako je reko belfabio " A ti naduvani da jos malo otvoris te svoje okice svatio bi da je ova igrica *************** "

ali stvarno naduvanko,...
Nek te bog spasio od markocinog gnjeva....

markocaaa..... tvoj red.

mattiya14:
NE LECI RAK OTVARA OCI SAMO,KOLIKO SE JA DIVIM OVOM COVEKU KOJI NAMA SLEPIMA OCI OTVORIO!!!! MOJ ZIVOT JE BIO NA RUBU EGZISTENCIJE CAK SAM I NEKOLIKO PUTA SEBI HTEO DA ODUZMEM ZIVOT, DOK JEDNOG DANA NISAM NALETEO NA IGRICU I OD TADA MOJ ZIVOT SE PROMENIO!!! POSTAO SAM DOBAR COVEK SPREMAN DA POMOGNE SVIMA!!!!

IGRAJTE LJUDI - POMOZITE SEBI (JA SAM SADA USPESAN COVEK)
Alo covjece jel ti vidis ovo sto si napisao otvorene oci, rub egzistencije, samoubistvo i igrica te je spasilaWTF.
Ti ili si ozbiljno naduvan ili ti treba ozbiljna pomoc

mattiya14:
DAJTE LJUDI IMAJTE VERE U IGRICU ONA JE SPASLA MNOGE ZIVOTE I VRATILA MNOGE NEVERNIKE NA PRAVI PUT!!!
SVE STO ZELIM JE DA ODIGRATE IGRICU I JAVITE MI DALI VAM SE ZIVOT PROMENIO!!!
ma nisam mislio na tebe belfabio pobogu....

Lice, jel si ti uzimao malo slicice isusa? Pa ovoliko ni on nije ....pricao...
****** patetican si

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back