NAJBOLJA FLASH IGRICA !!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posto ste uglavnom svi dobili svoj primerak i svima se otvorile oci sad mozete i da probate prvi deo ove igrice koji se nalazi na: http://www.samorost.net/samorost1/ !!!!
A znam jos najmanje 50-tak ovakvih igrica i ako budete dobri dobicete linkove !!!!
DACMAN je do sada najbolji od svih vas, mozete ga i vi dostici ako budete prelazili igricu stalno< najmanje 15 puta dnevno, e da i za ovaj prvi deo besplatno se deli muzika u mp3 formatu, zato navalite sta cekate pocnite sa ponudama!!!!
POZDRAVLJA VAS VAS KRALJ!!! I BUDITE MI DOBRI !!!

E ovo mi je 17. put da prelazim igricu i odjednom mi je mozak stao! Zaboravio sam kako se prelazi onaj nivo posle cesme kad mi robot otvori vrata! Slomi se cev i sta onda? Ne mogu da verujem da sam zaboravio! Pomagaj kralju! Ne mogu da zivim bez igrice!!!!

Kralj je uvek tu sa vama da pomogne!!!! resenje toga je da moras skloniti onu bubu sto stoji na zidu da bi druga mogla da prodje pored onog cuda sto visi na zidu i spava i kad mu bude kod glave ti klikni na njega i on ce je pojesti i ispovracati < ti onda klikni na muvu i onda si presao!!!! Ako jos negde bude kocilo ti zovi ja sam uvek tu i spreman sam da pomognem!!!!
POZDRAV OD KRALJA!!!!

Jutros mi je doslo 10 ljudi na vrata i trazilo igricu!!! Evo kako se to desilo:
Sinoc kao i obicno sam legao da spavam i ujutro negde oko 9:47:53 se zaculo zvono na vratima <ja sam prvo mislio da je budilnik ali sam dosao k' sebi i shvatio da zvono od vrata< povikao sam: MOMENAT SACU!!!!! Brzo sam se obukao i otvorio vrata i imao sam sta da vidim, dest ocajnih ljudi stoje ispred mojih vrata i svi drze po prazan disk u ruci!!! I svi su glas rekli:
MATIJA MOLIM VAS NAREZITE NAM SRECU NA OVAJ DISK!!!!
I sta sam mogao drugo da uradim primio sam ih u moj dom i poceo da rezem!!!!
O kako su samo SRECNI bili, video sam to u njihovim sirotim okicama!!!!
Sada su i oni srecni OTVORILE SU IM SE OCI!!!
Jel jos neko imao takvo iskustvo?

PRIJATELJU BELFABIO ostavite vasu e mail adresu i SRECA ce stici i u vas dom!!!!
I to je sve besplatno, jer ja to mogu da priustim i sebi a i drugima!!!
Drago mi je da sam jos jednog coveka izveo na pravi put!!!!
POZDRAVLJA VAS VAS KRALJ DOBROCINITELJ!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back