NAJBOLJA FLASH IGRICA !!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
да није ове игре ја бих још увек био на улици и убадао се у вену и крао бих и клао... сад сам се просветлио а ви неверници ако нећете да верујете, не морате, ни ја нисам веровао ал ај да послушам човека и исплатило се! сад сам скроз нов човек а овај ко направи игрицу, њему бих дао нобелову награду за мир

и нисам гост драго ми је што си послушао видиш да је све сад лепше
ЕВО ВАМ ГА ПРИМЕР ЧОВЕК КОЈИ НИЈЕ ВЕРОВАО САД СЕ КАЈЕ И ПРЕЛАЗИ НА ПРАВИ ПУТ

LJUDI JEL VIDITE DA SAM SVE VREME BIO U PRAVU IGRICA JE SPASLA MNOGE ZIVOTE!!! ONA PROSTO SIRI MIR MEDJU LJUDIMA< SVI KOJI SU IGRALI SU SADA SRECNI I IMAJU BOLJI POGLED NA SVET!!!!
DA NIJE BILO MENE NEBISTE NIKAD SAZNALI STA JE TO SRECA!!!!
USKORO NOVE IGRICE KOJE MOGU DA DONESU CAK I MIR U SVETU!!!!
POZDRAVLJA VAS VAS KRALJ !!!!

Da treba mi mail inace neznam gde da saljem!!! Neces se pokajati veruj mi !!!! Svi su bili srecni kome god sam poslao !!!! Danas mi je prislla jedne baka na ulici i poljubila me u ruku i rekla:
Zahvaljujuci tebi moj unuk Jovan se vise ne drogira, poceo je da se bavi slikarstvom i
uclanio se u humanitarnu organizaciju!!!
Kako je tom coveku bilo lose ali zato sam ja tu da sirim mir i radost medju ljude!!!!

E matija da ti se zahvalim sto si napravio ceo album svih pesama tj. sto si snimio i intro i outro i sve nivoe u mp3 formatu i to mi poslao. Hvala ti do neba druze ja sam najsrecniji covek neprestano slusam muziku najdrazi mi je outro hvala ti puno prosvetitelju! PROBAJTE IGRU, NECETE SE POKAJATI!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back