Lagerta Elita Supermoderator Poruka 20.711 10.08.2024. u 14:47 - Najblizi u horoskopu #26 Inače, muž lav, sin rak, ćerka vodolija, mi smo jedna veoma vesela i bučna porodica
A andjelijaa Iskusan Poruka 6.107 10.08.2024. u 16:11 - Najblizi u horoskopu #27 Lagerta: Inače, muž lav, sin rak, ćerka vodolija, mi smo jedna veoma vesela i bučna porodica Kliknite za proširenje... da pogadjamo,cerka maltretira sina
Lagerta: Inače, muž lav, sin rak, ćerka vodolija, mi smo jedna veoma vesela i bučna porodica Kliknite za proširenje... da pogadjamo,cerka maltretira sina
Lagerta Elita Supermoderator Poruka 20.711 10.08.2024. u 16:22 - Najblizi u horoskopu #28 andjelijaa: da pogadjamo,cerka maltretira sina Kliknite za proširenje... Redovno od malena i zove ga, onaj tvoj mezimac
andjelijaa: da pogadjamo,cerka maltretira sina Kliknite za proširenje... Redovno od malena i zove ga, onaj tvoj mezimac
A andjelijaa Iskusan Poruka 6.107 10.08.2024. u 16:28 - Najblizi u horoskopu #29 Lagerta: Redovno od malena i zove ga, onaj tvoj mezimac Kliknite za proširenje... mamin sin jel da rakovi su vezani za majke i uglavnom nezni,bar iz moje okoline.
Lagerta: Redovno od malena i zove ga, onaj tvoj mezimac Kliknite za proširenje... mamin sin jel da rakovi su vezani za majke i uglavnom nezni,bar iz moje okoline.
kalis Buduća legenda VIP Poruka 34.458 10.08.2024. u 23:53 - Najblizi u horoskopu #30 Ufh, baš ste zabavne paz da ona ne maltretira njega. Siroto dete, raste uz raka, znam kako joj je. U potpisu : vodolija
Ufh, baš ste zabavne paz da ona ne maltretira njega. Siroto dete, raste uz raka, znam kako joj je. U potpisu : vodolija
A andjelijaa Iskusan Poruka 6.107 11.08.2024. u 00:52 - Najblizi u horoskopu #31 jel zna neko kako je njemu
Lagerta Elita Supermoderator Poruka 20.711 11.08.2024. u 00:55 - Najblizi u horoskopu #32 andjelijaa: jel zna neko kako je njemu Kliknite za proširenje... Znam ja, večiti balansero porodični sa njim samo lagano u zavisnosti je l mu srećan il tužan dan a sa njom samo argumentima i jezičarski
andjelijaa: jel zna neko kako je njemu Kliknite za proširenje... Znam ja, večiti balansero porodični sa njim samo lagano u zavisnosti je l mu srećan il tužan dan a sa njom samo argumentima i jezičarski
A andjelijaa Iskusan Poruka 6.107 11.08.2024. u 00:59 - Najblizi u horoskopu #33 Lagerta: Znam ja, večiti balansero porodični sa njim samo lagano u zavisnosti je l mu srećan il tužan dan a sa njom samo argumentima i jezičarski Kliknite za proširenje... kolika je razlika u godinama?
Lagerta: Znam ja, večiti balansero porodični sa njim samo lagano u zavisnosti je l mu srećan il tužan dan a sa njom samo argumentima i jezičarski Kliknite za proširenje... kolika je razlika u godinama?
Lagerta Elita Supermoderator Poruka 20.711 11.08.2024. u 01:00 - Najblizi u horoskopu #34 andjelijaa: kolika je razlika u godinama? Kliknite za proširenje... Ona je 6 godina starija od njega dresirala ga odamalena
andjelijaa: kolika je razlika u godinama? Kliknite za proširenje... Ona je 6 godina starija od njega dresirala ga odamalena
Shadow_woman Domaćin Poruka 3.977 11.08.2024. u 01:06 - Najblizi u horoskopu #35 Lagerta: Ona je 6 godina starija od njega dresirala ga odamalena Kliknite za proširenje... Bolje nego da je on stariji
Lagerta: Ona je 6 godina starija od njega dresirala ga odamalena Kliknite za proširenje... Bolje nego da je on stariji
Lagerta Elita Supermoderator Poruka 20.711 11.08.2024. u 01:07 - Najblizi u horoskopu #36 Shadow_woman: Bolje nego da je on stariji Kliknite za proširenje... Ovako je ostao mezimče za stalno