GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
Pa tracy je bolji od wade-a,a parker od pola
Nikako...pod hitno prati taj NBA

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pratim odavno.......i to sam zakljucioNikako...pod hitno prati taj NBA![]()
ok brate,ja ostajem pri svomIsto ko da si rekao da je Milicic bolji od Garneta a Vranes od Yao Minga .
Aham...Pedja ima 13,5 poena po utakmici , oces da kazes ta je to ozbiljan napadac ?
Pa i on je extra napadacPa dobro . . . sta je onda Wade sa 28.9 poena po utakmici ?
@Rnjakovic Dankan je centralna figura San Antonia godinama i tu se nista nije promijenilo...
A kad govorimo o Polu...nije sve u osvajanju...
Pol ima smijesne igrace pored sebe...koji su postali interesantni od kad igra Pol...Da je njemu jedan Gasol u ekipi ili taj Dankan...ne bi niko mogao da im uzme titulu sljedecih deset godina...(pod uslovom da je Dankan mladji...)
Parker i pedja.extra kombinacijaO tome ja pricam , smem da se kladim kad bi San Antonio i Hornetsi napravili trejd playmakera . . . San Antonio bi bio prvak sledecih 5 godina , a Hornetsi ne bi usli u playoff sledecih 5 godina .
ne zaboravi da on iza sebe ima 2-3titule sampiona!!! A da nije bilo njega ni Duncan se ne bi toliko proslavio@Rnjakovic
Pedja je bio na rubu karijere...Pol ga je opet koliko toliko vratio u igru...
A ono sto je radio ranije...to je sve za postovanje...ali nema veze sa sadasnjoscu...
A Parker i Pedja ekstra kombinacija...ali ne za play-off(Parker bi se ubrzo povrijedio zbog prevelikih napora)
![]()
ne zaboravi da on iza sebe ima 2-3titule sampiona!!! A da nije bilo njega ni Duncan se ne bi toliko proslavio
Pa demon killer 777 rece da moze jos samo 2 god.A naravno da moze...pa nije slucajno toliko placen u Nju Orleansu...