Naj petorka u NBA

• Začetnik teme Začetnik teme AK47
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zaista je ruzno sto tako nazivate nase igrace.Prvo Jaric je je jedan od glavnih u Minesota i cesto dobro odigra,Pavlovic je prosecan i to sto se zove kao jedan nas dobar igrac ne znaci da ga treba omalovazavati,Pedja je ove sezone u jednoj utakmici dao 10 trojki i cesto ima preko 20 poena po mecu,ljudi propali je teska rec,prropao je Sekularac,Aleksandrov...Ali Pedja koji igra prvu postavu u trecem timu na zapadnoj konferenciji i cesto je najbolji strelac tog tima ne moze biti propao.Ova dvojca su stvarno slabi ove sezone,poebno Milicic,dobro je jednom davno rekao jedan forumas:''Kako moze neko biti dobar ako ne postuje mamu i tatu''
I evo Milicic nije slusao mamu i tatu i evo sta se desava.E da je postovao gde bi mu kraj bio...

Jaric je jedno Jare,neka bude povuci-potegni igrac u najgorem timu u Ligi.A za Milicica,to valjda svi znaju koliko ga ne podnosim.
Stojakovic za sada sigurno ne igra na nivou na kojem moze,daleko od toga da je propao,ali moze on mnogo bolje.Pavlovic...Nista od njega,to se vidi iz aviona.A za Sekularca - ko mu je kriv sto verovatno vise voli splavove nego trening :D Za Aleksandrova...taj ce se tesko ikad vratiti u nekadasnju formu-steta!

plej:Chris Paul
bek:Kobe Bryant
krilo:Tracy McGready
krilni centar:Tim Dankan
centar:Shaq O'Neal
ovogodisnji rukiji nisu losi
brendon vrajt nije los ali ne dobija sansu kod trenera,bog ga pogledao dao mu levu ruku,dobru visinu u prevodu sve.igra za golden state

Neko je napisao da Brandan Wright ima sve...Na North Carolini je imao slobodu da radi sta hoce,a u NBA ligi nije jos dao preko 8 poena...Igraca negovog profila imas koliko volis,samo sto ti se na koledzu cinilo da je fantastican...

JA prekjuce u Delta Citijy...Ne biste verovali koliki covek,jos kad je stao pored mene...Ali saka..Ljudi,kolike sake ima..
Ja sam vec ranije napisao da je moj prvi kontakt sa Vranesom bio u Budvi.Ja kupovao sladoled i vidim ja neko pomracenje iza mene..Ja se iznezadio,okrenuo se da vidim,ja mislio neki oblak kad ono...Iza mene Vranes!!! Ljudi,kako sam se nasmejao,ja sa svojih 177 izgledam smesno pored njega....:D

Kecman izgleda kao pingvin pored vranesa
Da li je neko video slavka uzivo

Ja sam ga vidio mnogo puta...izgleda kao smlatina! Treba da se ugleda na Jao Minga;-)

Moja petorka(nekad):
Oscar Robertson
Michael Jordan
Julius Erwing
Karl Malone
Wilt Chamberlain

Moja petorka(sad):
1. postava
Allen Iverson
Kobe Bryant
Lebron James
Tim Duncan
Shaquille O`Neal

2. postava
Steve Nash
Dwayne Wade
Tracy Mcgrady
Kevin Garnett
Dwight Howard

Ja sam ga vidio mnogo puta...izgleda kao smlatina! Treba da se ugleda na Jao Minga;-)

Moja petorka(nekad):
Oscar Robertson
Michael Jordan
Julius Erwing
Karl Malone
Wilt Chamberlain

Za ovu petorku "nekad" se slazemo u potpunosti, mada bih ja mozda ubacio Medzika Dzonsona...ili ne bih...ne znam ni ja.

Moja petorka sada izgleda ovako:

1. postava
Steve Nash :)
Kobe Bryant
Lebron James
Tim Duncan
Dwight Howard

2. postava
Kidd
Wade
T-Mac :)
Nowitzki