Limpbizkit
Primećen član
- Poruka
- 633
R.Wallace
Nowitzki
Pierce
Carter
Nash
Nowitzki
Pierce
Carter
Nash
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slavkic cekao sladoled..ih bre...[/QUOT
Sto?Pa i on je ziv covek,jede sladoled![]()
![]()
![]()
Imam, ali ti problemi nemaju veze sa tobom.
Pitam samo ko igra centra u toj tvojoj petorci.
Moja greska,jer se oprasta ili ce te da me streljate zbog toga?!:sad:
Sta se cimas, covek te lepo pita kome ce zapasti nezahvalna uloga da igra centra u ekipi bez centra! Ismejah se sad za ovo...sto bi te neko streljao jbt...opusteno
evo moje petorke:
C- O'Neil (jos uvek je najbolji)
PF- Duncan (volim timske igrace)
SF- Stojakovic (zato sto je nas)
SG- T-Mac ( ili Kobe, ali vise volim T-Mac-a)
PM- Nash (trenutno najbolji igrac)
![]()
Jesi li gledao Paula kada kako igra? Ili donosis zakljucke na osnovu onoga sta vecina prica?
Ovo za Bibbya i Francisa stvarno necu komentarisati jer je rec o 2 najvece rupe u NBA.
Ma jok brate slusao sam Paula kako igra
Naravno da sam ga gledao, a zasto mislis da su ova dvojica rupe...
Oni imaju vise ukradenih lopti i obojica su u defanzivi bolji od paula. Jos kad uzmes u obzir da Bibby ima bolji sut, Francis ima bolji ulaz i veci (mnogo veci) odraz! Jedina Paulova prednost je mozda pregled igre, to mu je naravno prednost u odnosu na Francisa jer Bibby ima fascinantan pregled igre.
Znaci, potpisujem da je Bibby bolji od Paula![]()
Niksi su poznati po bacanju para...ok! Ne kazem za Francisa nista, solidan je igrac i nista vise od toga. Nije ni Paul mnogo bolji (jos uvek), mada Paul moze mnogo da napreduje za razliku od ovoga. Samo, samim tim sto je crncuga on je limitiran za poziciju PM! Pogledaj ti jednog Nasha kako graciozno igra, to ovaj nikad nece moci...
A i ti, zapeo si za tu statistiku kao americki komentatori. Ne mislis valjda da Paul ima bolji sut od Bibbyija?grohotom se smejem
![]()
Za ostale igrace se slazem,ali za Paula nikako.Jeste odlican,bice jos bolji,ali u ovom momentu Stiv Nes je faca nad facama.Nema boljeg pleja u NBA u ovom momentu.Mozda ce to Paul biti za dve,tri godine,ali ne sad![]()