Naj petorka u NBA

• Začetnik teme Začetnik teme AK47
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moja greska,jer se oprasta ili ce te da me streljate zbog toga?!:sad:

Sta se cimas, covek te lepo pita kome ce zapasti nezahvalna uloga da igra centra u ekipi bez centra! Ismejah se sad za ovo...sto bi te neko streljao jbt...opusteno:lol::lol::lol:

evo moje petorke:
C- O'Neil (jos uvek je najbolji)
PF- Duncan (volim timske igrace)
SF- Stojakovic (zato sto je nas)
SG- T-Mac ( ili Kobe, ali vise volim T-Mac-a)
PM- Nash (trenutno najbolji igrac)
:)

Sta se cimas, covek te lepo pita kome ce zapasti nezahvalna uloga da igra centra u ekipi bez centra! Ismejah se sad za ovo...sto bi te neko streljao jbt...opusteno:lol::lol::lol:

evo moje petorke:
C- O'Neil (jos uvek je najbolji)
PF- Duncan (volim timske igrace)
SF- Stojakovic (zato sto je nas)
SG- T-Mac ( ili Kobe, ali vise volim T-Mac-a)
PM- Nash (trenutno najbolji igrac)
:)

Ma,sva sam sje*ana ceo dan!!!Slucajno sam napisala R umesto B,ok?!:evil:
Nisam htela ovo da napisem,ispada da se izvlacim,ali jbg!!!Mislite sta hocete!!!:evil:

Boga mi,bice ovde klanja! :D

Stevica Neserovis je po meni NAJ NAJ igrac NBA u poslednje 3,4 godine i to je sigurno.Ja se nadam da ce biti MVP i ove godine...Mada realno,njegovi Sunca ce "izgoreti" na rancu Mamuza :-)))

Ja ne mislim da je Nash ne samo najbolji igrac niti ni najbolji playmaker.

A ko je bolji od Nasha ....

fb9936026f00f43dc10794b056b7746f-getty-76075905nb003_hornets_suns.jpg

Ne mislis valjda da je Cris Paul bolji od Nasha...:lol: grohotom se smejem :)
Pa on ne moze vodu da mu nosi. Cak je i Jason Kidd 5 puta bolji play od Paula. Ima tu jos par dobih plejeva koji su u najmanju ruku u istoj ravni sa Paulom...recimo Bibby, B.Davies, S.Francis...itd :)

Jesi li gledao Paula kada kako igra? Ili donosis zakljucke na osnovu onoga sta vecina prica?

Ovo za Bibbya i Francisa stvarno necu komentarisati jer je rec o 2 najvece rupe u NBA.

Ma jok brate slusao sam Paula kako igra :lol:
Naravno da sam ga gledao, a zasto mislis da su ova dvojica rupe...
Oni imaju vise ukradenih lopti i obojica su u defanzivi bolji od paula. Jos kad uzmes u obzir da Bibby ima bolji sut, Francis ima bolji ulaz i veci (mnogo veci) odraz! Jedina Paulova prednost je mozda pregled igre, to mu je naravno prednost u odnosu na Francisa jer Bibby ima fascinantan pregled igre.
Znaci, potpisujem da je Bibby bolji od Paula:!:

Francis Vise igra beka.Paul je veoma dobar PG Ali neverujem da je najbolji u NBA.Mozda za koju godinu kad odu Kidd i Nash,Paul jos moze napredovati.Iako mislim da nije pozicija playa za crnca(cast izuzetcima)

Ma jok brate slusao sam Paula kako igra :lol:
Naravno da sam ga gledao, a zasto mislis da su ova dvojica rupe...
Oni imaju vise ukradenih lopti i obojica su u defanzivi bolji od paula. Jos kad uzmes u obzir da Bibby ima bolji sut, Francis ima bolji ulaz i veci (mnogo veci) odraz! Jedina Paulova prednost je mozda pregled igre, to mu je naravno prednost u odnosu na Francisa jer Bibby ima fascinantan pregled igre.
Znaci, potpisujem da je Bibby bolji od Paula:!:

Svako ko prati NBA bi se dobro ismejao kad bi procitao ovo sto si napisao.

Od Bibbya i Francisa nema vecih rupa u NBA. Od Bibbya je Divac u svoje vreme imao vise asistencija. Ne znam o kom sutu pricas jer je Bibby prosle godine sutirao jedva 40% iz igre i imao bednih 4.7 asistencija po mecu. Radi poredjenja, Paul sutira 48% iz igre i ima 10.3 asistencije po mecu (plus skoro 22 poena po mecu). Uz to, od New Orleansa jedino Boston i Detroit imaju vise pobeda.
Za Francisa cu reci samo ovo - kad ga ni New York Knicks vise nije hteo mozes zamisliti kakav je igrac.

Niksi su poznati po bacanju para...ok! Ne kazem za Francisa nista, solidan je igrac i nista vise od toga. Nije ni Paul mnogo bolji (jos uvek), mada Paul moze mnogo da napreduje za razliku od ovoga. Samo, samim tim sto je crncuga on je limitiran za poziciju PM! Pogledaj ti jednog Nasha kako graciozno igra, to ovaj nikad nece moci...
A i ti, zapeo si za tu statistiku kao americki komentatori. Ne mislis valjda da Paul ima bolji sut od Bibbyija? :lol: grohotom se smejem:lol:

Za ostale igrace se slazem,ali za Paula nikako.Jeste odlican,bice jos bolji,ali u ovom momentu Stiv Nes je faca nad facama.Nema boljeg pleja u NBA u ovom momentu.Mozda ce to Paul biti za dve,tri godine,ali ne sad ;)

Ako smem da dodam i to da Paul ima najvise ukradenih lopti u ovoj sezoni,ne znam samo gde si ti video da Bibby i Francis imaju najvise ukradenih lopti,njih nema ni u prvih 30!!!Pogledaj malo bolje statistiku!!!

Niksi su poznati po bacanju para...ok! Ne kazem za Francisa nista, solidan je igrac i nista vise od toga. Nije ni Paul mnogo bolji (jos uvek), mada Paul moze mnogo da napreduje za razliku od ovoga. Samo, samim tim sto je crncuga on je limitiran za poziciju PM! Pogledaj ti jednog Nasha kako graciozno igra, to ovaj nikad nece moci...
A i ti, zapeo si za tu statistiku kao americki komentatori. Ne mislis valjda da Paul ima bolji sut od Bibbyija? :lol: grohotom se smejem:lol:

Ne, ne mislim da Paul ima bolji sut od Bibbya nego znam da ima.
Procitaj opet onaj deo gde lepo pise da Bibby sutira 40% iz igre, a Paul 48%. Ako se ne gleda % suta - sta se to gleda kad kazes da jedan igrac sutira bolje od drugog?
Da ne govorim da kog god playmakera Bibby cuvao - taj igrac je uvek imao super vece.

Francis je daleko ispod proseka. Uvek bio - uvek ce biti. Zato se samo seljakao i gde god je bio tim bi se brzo resio njega.

A Nash igra igru bez odbrane. Tako je bilo u Dallasu, tako je sada i u Phoenixu. Zato njegovi timovi uvek odigraju dobro regularni deo sezone, a u playoffu se ne vide. Jer je lako puniti Memphis, Minnesotu i slicne. Ali kad dodju San Antonio i Detroit nastaje potpuno druga prica.

Back