Mica'94
Početnik
- Poruka
- 5
Meni je najlepsa Amy Lee!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemaju moderatori pravo da uskrate bilo kom polu da postuju na ovoj temi.
imamo feministu jednog ovde xD
Šta je smešno, možda je slika malo lošija jer je verovatno capture iz nekog video fajla, al opet lice joj je jako lepo. Tebe sram da bude. Ajd ti ako smeš da daš svoju sliku.
Da,stvarno,ima bas lepo lice,i lepo je nasminkana.Meni nikad ne uspe da stavim kreon tako,tj,normalno.
lala aj kad se vecj hvalite da reknem da mi se jako svidZa slika![]()
Hmm, ovo beše ona što peva prateće vokale u Kamelotu?![]()
Tako je brani me...
Nemam ja mogucnost fotoshopa i tih stvari da se preprevim...![]()
e jedan predlog ... ajde i vi devojke sto slusate metal .. stavite neku sliku vasu![]()
![]()
****** ogadićete mi jebeni metal!
Koji budala dozvoli ženama u metal da se miješaju :?
****** ogadićete mi jebeni metal!
Koji budala dozvoli ženama u metal da se miješaju :?
Pismeni/a jesi kad čuo/la za ijekavicu?!Molim da se ovo briše. Prvo vređa metal, vređa žene i ružno se izražava. A pri tome i polu pismeno - Koji budala
Pismeni/a jesi kad čuo/la za ijekavicu?!
et Nodi
sorry, samo ne volim ženske vokale baš![]()
ebem ti mater pismeno jesi kad čuo/la za ijekavicu?!
et Nodi
sorry, samo ne volim ženske vokale baš![]()
Čula sam za ijekavicu, a i za ovako prosto i ne zrelo ponašanje koje krasi muški rod, zato i kažem da se muškarci ne mešaju i ne upadaju sa svojim prostaclucima i zagađuju ovu temu. Svaka čast, onoj velikoj manjini kulturnih momaka koji lepo postuju na ovoj temi i samo neka nastave. Tebe molim da se ne mešaš, ako ne možeš da se obuzdaš i pristojno postuješ. Ijekavicu i ne kulturu ostavi za ulicu da deliš sa svojim muškim kolegama ili na nekoj drugoj temi. Ako ti se ova i onako gadi, razlog više da ne maš šta na njoj da tražiš.
pa dobro,tacno je da ne moze svaka devojka da peva u metal bendu ali to neznaci da zene u opste nisu za tu vrstu muzike..ja ne slusam preterano grupe sa zenskim vokalima...jednino NW pa ne mogu da kazem koji je vokal najbolji ali svejedno ima nekoliko bas dobrih vokala...
sto nas bre napljuva ovako![]()