Naj devojke metala...

Eto, ne setih se Kari Rueslåtten, verovatno jer pratim njenu solo karijeru koja nije nešto "metalna", moćan glas stvarno. Veronica Freeman iz Benedictuma takođe, ima glas kao muško, i odlično obrađuje i Dia i Accept, svaka joj čast. E, da, pohvale za likušu iz Imperie, nisam joj zapamtila ime.
Evo još nekih....

Kaisa Jouhki (Battlelore)

battle2.jpg

Jenni Onishko (ex-Kivimetsän Druidi)
m_1dadf040752b6cc2f23fb8b694de6568-1.jpg

Meiju Enho (ex-Ensiferum)
u_3815-1.jpg

Lotta Höglin (Beseech)
lota-hoglin.jpg

The Iron Maidens
iron_maidens.jpg

Monika Pedersen (ex-Sirenia)
SireniaMonika.jpg

Candia (Inkubus Sukkubus) više je pagan related ali divan glas
14b628da85b5beb29abb2b8403fa3388.jpg

Sandra Nasic iz Guano Apes, ne znam dal još postoje ono beše
sandra-nasic.jpg

Šta je smešno, možda je slika malo lošija jer je verovatno capture iz nekog video fajla, al opet lice joj je jako lepo. Tebe sram da bude. Ajd ti ako smeš da daš svoju sliku.

Tako je brani me...
Nemam ja mogucnost fotoshopa i tih stvari da se preprevim...:mrgreen:

(p.s.devojcica sto je napisala haha je takodje na listi mojih prijatelja,
i skontala je da sam ja pa je zato to napisala,
ne iz lose namere...:) )

Jao, bre, SpookyGirl, zar i ti da ubaciš sliku sa muškim likom. Al nema veze, pošto su druge sve odlične.
Meni se malo povraća kad vidim muški lik, pa vas molim da ih ne stavljate, ubuduće. Bar kroz paint im napravite jednu crnu crtu preko lica.

Eve i ja da ne zabušavam

Fay (Anachronia)
FAY.jpg

Marjan Welman (Autumn (Hol), gost-Ayreon)
dsc_20080126_170901_01a.jpg

Sabine Dünser (R.I.P. 1977- July 9th, 2006)
http://www.flbr.li/html/upload/vorstand/SabineDuenser.jpg
SabineDunser.jpg

In Memory

Dina Falk-Zambelli (Erben der Schöpfung, Weltenbrand)
2upe8eo.jpg

Sonia Porzier (Mercury Rain, ex-Tears of Ea)
2hgv5lc.jpg

Carmen Elise Espanæs (Midnattsol), inače seja Liv Kristine
MS_Carmen_01.jpg

Birgit Öllbrunner - bass (Midnattsol, R:I:P, ex-Commander, ex-Tribes of Caïn)
MS_Birgit_01.jpg

Lovisa Lundmark (6th Awakening)
2a95mj4.jpg

odje sam uklonila sve muško sa slike ;)

Tako je brani me...
Nemam ja mogucnost fotoshopa i tih stvari da se preprevim...:mrgreen:

- nemaš ni potrebe ;)

(p.s.devojcica sto je napisala haha je takodje na listi mojih prijatelja,
i skontala je da sam ja pa je zato to napisala,
ne iz lose namere...:)

- već sam joj se izvinila, ali evo još jednom.

Ja sliku svoju neću da stavim iz estetskih razloga i ne bi da skrnavim ovu temu feminističkim freakovima, koji traže lepotu da vide zato što je sami nemaju. Al, zato, bar znam da se divim lepoti.

Poslednja izmena:
pa dobro,tacno je da ne moze svaka devojka da peva u metal bendu ali to neznaci da zene u opste nisu za tu vrstu muzike..ja ne slusam preterano grupe sa zenskim vokalima...jednino NW pa ne mogu da kazem koji je vokal najbolji ali svejedno ima nekoliko bas dobrih vokala...

ebem ti mater pismeno jesi kad čuo/la za ijekavicu?!

et Nodi
sorry, samo ne volim ženske vokale baš :mrgreen:

Čula sam za ijekavicu, a i za ovako prosto i ne zrelo ponašanje koje krasi muški rod, zato i kažem da se muškarci ne mešaju i ne upadaju sa svojim prostaclucima i zagađuju ovu temu. Svaka čast, onoj velikoj manjini kulturnih momaka koji lepo postuju na ovoj temi i samo neka nastave. Tebe molim da se ne mešaš, ako ne možeš da se obuzdaš i pristojno postuješ. Ijekavicu i ne kulturu ostavi za ulicu da deliš sa svojim muškim kolegama ili na nekoj drugoj temi. Ako ti se ova i onako gadi, razlog više da ne maš šta na njoj da tražiš.

Čula sam za ijekavicu, a i za ovako prosto i ne zrelo ponašanje koje krasi muški rod, zato i kažem da se muškarci ne mešaju i ne upadaju sa svojim prostaclucima i zagađuju ovu temu. Svaka čast, onoj velikoj manjini kulturnih momaka koji lepo postuju na ovoj temi i samo neka nastave. Tebe molim da se ne mešaš, ako ne možeš da se obuzdaš i pristojno postuješ. Ijekavicu i ne kulturu ostavi za ulicu da deliš sa svojim muškim kolegama ili na nekoj drugoj temi. Ako ti se ova i onako gadi, razlog više da ne maš šta na njoj da tražiš.

sto nas bre napljuva ovako :(

sto nas bre napljuva ovako :(

Izvini, stao mi na živac ono limunovo drvo. Ma, nisam vas sve. Znam da postoje izuzeci i njima svaka čast. Samo meni ko ruku jednu da je otkinuo onaj što kaže da žensko nije za metal, jer znam da jeste i mrzim laži. Ima ovde na temi već dosta žena koje bi prosto oduvale neke muške metalere.

Aha, sad vidim da je izmenio post u kome mi je opsovao majku. Lep gest.
Ali hrani se psovkama i vredjanjem, ako ti roditelji ne daju šta da jedeš, slobodno.
Samo mi to radi na pp, ovde ne.

Poslednja izmena:

Back