nagradna igra

• Začetnik teme Začetnik teme xpajamacax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e zdravo devojke. klik hvala. ja moram da priznam da je mene loma blam sto mi se vide sike. sta god. meni je dosadno.mozda mi se i spava. bojim se da nam guze ne bi stale u objektiv. tako nekako. sta ste radile osim sto ste se ljubakale ovih dana dusice drage? ja ako Bog da idem u petak afternoon u Novi Sad, posto je bal grozdja u subotu u Sremskim Karlovcima.So zenice lubenice, mozda biste mogle nkim prevozom da se dovucete pa da ostvarimo ono NS druzenje. recimo.

cLick - OR - Die:
vala jes, ali sa malim zadr$kama! Svaka zdrava, lepu$kasta i radno sposobna devojka..+ ni$ta dupe tipa majka Rusija, ni$ta XXL $lauf oko struka, ni$ta Djurdjevi stupovi :lol:
dobro je rusija,nije velika kao sssr:p
šlauf.... :oops: ma ja samo nosim pagere
a nemam stupove,ovaj balvane...tu sam jaka:p
@nina...naravno da hoću

Betty:
ma mislila sam na onu njegovu temu gde traži ptailje za partije :D
iskreno, ne znam koja je cena, ali ne verujem da je preskup :wink:
hehe.. ma sve si mi ti naivna baBettyno jedna.. Kakve crne pratilje .. F.I.N.A.N.S.I.J.E.R.K.E. bre :lol:
Kad si ke$ovan lako je za pratilje.. ma nogom da ih gura$ da se odbrani$ :) hehe
Po$to od vas slaba fajda morace izgleda da uleti strani kapital, a rachunam i na dijasporu

Struja:
e zdravo devojke. ja ako Bog da idem u petak afternoon u Novi Sad, posto je bal grozdja u subotu u Sremskim Karlovcima.So zenice lubenice, mozda biste mogle nkim prevozom da se dovucete pa da ostvarimo ono NS druzenje. recimo.

mogla bih i ja kod sestre u Silbas,pa da posle svrnem do Sremskih Karlovaca, i ovako tamo ima neko koga bih da vidim ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back