Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
neće, provali mu avatar 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

znači cijena-prava sitnica.Betty:ma daaj....klik-a može imati ko hoće :wink:
Kad si došla na forum bila si ozbiljnija 
vala jes, ali sa malim zadr$kama! Svaka zdrava, lepu$kasta i radno sposobna devojka..+ ni$ta dupe tipa majka Rusija, ni$ta XXL $lauf oko struka, ni$ta Djurdjevi stupoviBetty:ma daaj....klik-a može imati ko hoće :wink:

dobro je rusija,nije velika kao sssrcLick - OR - Die:vala jes, ali sa malim zadr$kama! Svaka zdrava, lepu$kasta i radno sposobna devojka..+ ni$ta dupe tipa majka Rusija, ni$ta XXL $lauf oko struka, ni$ta Djurdjevi stupovi![]()

ops: ma ja samo nosim pagere
Sreća te nije neki kolega virio preko mog ramena, inače bi ga ti nosio na duši
Nemoj tako "oštro" da se braniš!hehe.. ma sve si mi ti naivna baBettyno jedna.. Kakve crne pratilje .. F.I.N.A.N.S.I.J.E.R.K.E. breBetty:ma mislila sam na onu njegovu temu gde traži ptailje za partije
iskreno, ne znam koja je cena, ali ne verujem da je preskup :wink:
hehe

Enema ljubljenja.. skroz ste se izbezobrazile od kada ste pochele da se sastajete po kafanama. Jo$ cete i grupnjak da mi predlozhiteBetty:o jezus marija![]()
e pa cmoki i mene u..u...u...crni vr' Urala![]()
Struja:e zdravo devojke. ja ako Bog da idem u petak afternoon u Novi Sad, posto je bal grozdja u subotu u Sremskim Karlovcima.So zenice lubenice, mozda biste mogle nkim prevozom da se dovucete pa da ostvarimo ono NS druzenje. recimo.