nagradna igra

• Začetnik teme Začetnik teme xpajamacax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo postavio sam svoje zmija-telo u profil....Ahahahhaha...Ajd' sad ponovo na glasanje...Muahahahahah

Btw, dzaba vam nagradna igra...Ko god da bude izvuchen, ja dobijam esperancine si...ovaj...grudi...:p

ovako :
Jumpy.gif

lol luda zeno!
joj umrecu od blama necete me vise nikada videti ni ovde ni tamo, nestacu keve mi i sestre od tetke svetlane. mene blam vidi sve se vidi.ja sam ako niste znali stidljiva! sasvim. molim moderatore administratore i ostale mocnike da skinu ovu fotku.

jeste treba da pritisnes ta dva gumba na vrhu lol
glave samo uzivo, ja nisam fotogenicna i sebi izgledam kao ludak na fotkama. ne dam ti povod da me zbog toga pljujes znas lol hvala, valjda, na tom "uuuuuu"

pa mislila i queen pa sam je pitala je l i dalje mislis da smo ista osoba, vidis da nismo cak se i razlikujemo lol. mada bila je sumnjicava i tada.tear je na fotki dva. zasto mislite da smo iste? cak ne pisemo ni slicno! bas smo antipodi.savrseni.nema veze, dodji kada se budemo nasle da vidis da smo dve.

hahah luda si! nisam mislila da bi ih ti poslala.lepo sam ti rekla da ne nosis sundjere a ni sokne hahaha nisi normalna umrecu od smeha.se secas nade razredne lol, sa onim spicastim brusom sest brojeva vecim lol

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back