nagradna igra

• Začetnik teme Začetnik teme xpajamacax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aha, Nina pogodila. 8-)
Ne čudi me.
Idem da uporedim naše glasačke listiće.
Da vidim gde sam omanula...:lol:
---------------------------------------------------------------------
Pogledala.
Pogodila samo 3, od čega je jedno Rastaman, što se, budimo iskreni, baš i ne računa...
Pa ja pojma nemam o ž. grudima i postovima!?!
Ajajajajajaj :lol:

teardrop, ja nisam pogađala jer sam mislila da zayebavate - da to nisu vaše :lol: :lol: :lol:
i onda u jednom trenutku, vratim se - pogledam ponovo i zavrtim glavom i izađem iz teme... i kažem ovom mom monitoru ovde - ne verujem u tebe!!!

ja sam lepo rekla, da nism obukla onaj brus...
pa ih nisam obuzdala,i nisam očekivooooo...
da će budne sikanje,i takmičičenje...
poučena iskustvom...
sledeći put ima da uffffffff

Struja:
ja da dodam da sam odusevljena nininom pronicljivoscu! devojka je odmah pogodila, to je samo dokaz da cita i pamti sta ko pise. bravo nina. julijanu cu samo da se isplazim, jer je prepisivao lol

Iznenadila sam samu sebe, jedino nisam bas bila sigurna oko tear i pajamaca...ali Betty rece da sam psychic :lol:
Sad ce betty da me ganja da joj gledam u sholju cim dodjem :lol:

Struja:
hahah odlicna si, htela sam odmah da ti posaljem pp sa cestitkama, ali rekoh da te malo pecemo na tihoj vatri. kao da si lebdela tu iznad nas.super super

c050.gif
........

Ćao ženske! :grin:
Blesave ste načisto,......drago mi je što ste tako ludo provele.
I fotke su vam cool. Glasam (iako nije anketa u pitanju) za Strujin i Bettyn dekolte.:lol:

Nina, a jel si raspoložena pre gledanja u šolju i u sike - skokneš do Ivanjice sa Randomom? :lol:
Mi plaćamo all inclusive :P

sledeći put - oće opet biti slikanja :D
Auuu....u šta će da se pretvori ovo :lol:

Odacu vam tajnu, niste ni svesne kako moze na osnovu vaseg karaktera da se pogodi i stil oblacenja :D Znala sam da antihrista voli crno ali sam bila sigurna da nije u fazonu onako dubokog dekoltea kao sto je bio tvoj betty :P Esperanca mi se ucinila kao neko za onu belu-roze majicicu, dvoumila sam se jedino izmedju pajamace i tear...ali tu je presudilo nesto drugo, sto necu da kazem :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back