Nagradna igra skupi racun i pobedi 2020 u vreme pandemije

E dobili smo telefon od nagradne igre koju oranizuje Koka Kola. Bese ono skupljanje cepova...
Da , ima tu svega...kod kokakole je problem u realizaciji , nas covek pa razmislja na naski...i onda tu nastupi ili namestanje ili previd...kod koka kole previd...
A kad je drzava u pitanju , posto su namazani uopste ne verujem u ista posteno.....
Pa svaki dan potvrdjuju to....ama obican konkurs za dodelu poljoprivrednih sredstava ne moze da prodje bez muvanja..

Zamisli sad su objavili da za te epard ili gepard ili ipard fondove sto dobijaju novac od eu , trebalo bi da je sestogodisnji plan, tako je u drugim oblastima u EU, da nisu iskoristili ni trecinu sredstava....a istice sestogodisnji period...

A kad treba da se odradi , onda kazu , ne ove godine nema za sredstva za navodnjavanje, nego za podizanje vinograda, diglo se Zelenima za vinograd pa onda je to ove godine...i svake godine menjaju kako odgovara nekom iz uticajne grupe ili mu stasao sin.....
Mislite da je ovo za nasu decu slucajno , nije slucajno , sad im stasaju deca pa da se odmah dovate politicke funkcije, da se ne gubi u praznom hodu ili da mora tata da povlaci veze, bolje kao sam preko drzave se izborio..

Od jutros je moj radnik cekao u posti da posalje nesto i nije ga bilo pa skoro 2 sata. Dodje on i pitamga zasto se toliko zadrzao a on kaze red 200 metra jer su dosli neki penzioneri i razni ljudi da cekaju red za koverte za nagradnu igru skupi racun i pobedi.
Evo dokaz: http://uzmiracun.rs/stranica-nagradna-igra-2020-16316
Ovde se ne zna ko je veća dileja - Ti ili taj prevarant?
Staviš koverat u poštansko sanduče, nema markice, nema poštarine... ŠTA JE PROBLEM? :think:
kakva li je to tek firma levaka i tutumrakova kada ste obojica takvi.. ? :bljak:

Od jutros je moj radnik cekao u posti da posalje nesto i nije ga bilo pa skoro 2 sata. Dodje on i pitamga zasto se toliko zadrzao a on kaze red 200 metra jer su dosli neki penzioneri i razni ljudi da cekaju red za koverte za nagradnu igru skupi racun i pobedi.

I sad dal smo mi ludi ili je lud taj koji je smislio tu igru da se desava kako kazu i sami u vremenu pandemije?????? Na jednu stranu kazu kako nesme da se organizuju skupovi, nesme u kafani guzva, nesmeju svadbe i veselja, slave a ONI SAMI PRAVE NENORMALNE GUZVE PO POSTAMA DA SE LJUDI ZARAZAVAJU sa ovom igrom.

Recite mi ko je ovde lud molimvas??? Pazi sad, znaci da bi ucestvovao u tu igru prvo moras da odes u postu da uzmes kovertu. Onda odes kuci stavis racune i opet moras da odes u postu da posaljes koverte na salter. Znaci ne moze da se ubaci u postansko sanduce vani nego mora opet na salter. I sad prema tome prave se kilometarske guzve u postama i SIRISE ZARAZA!! I to nece trajati nedelju dve nego cele zime bukvalno do proleca u dve etape. I zna se da je zimi daleko veca guzva po postama nego preko leta i zasto su bas tempirali u zimu onda tu igru? I zasto bas u vreme pandemije i to u piku pandemije? Ko je lud ovde?? pa zasto nisu letos kad je broj zarazenih bio minumalan nego sad kad je ultramaksimalan? Znaci oni namerno zele da zaraze sto vise ljudi nema drugog zakljucka a na medijima su im puna usta kao brige za zdravlje ljudi. Jednostavno vecina samo dolazi u red i ceka red u posti samo zbog te nagradne igre.

Znaci otislo se nacisto u aut sa logikom. I sad ljudi koji cekaju da plate racune i posalju pakete su ugrozeni i morace po sat vremena duze da cekaju red da bi platitli ljudi racune i poslali pakete, jer kolko tolko redovi nisu bili veliki pre nagradne igre a sad su ludacki veliki.

Evo dokaz: http://uzmiracun.rs/stranica-nagradna-igra-2020-16316

Pa sta vas drugari cudi kad je *******i kupio vakcine i sad mu odgovara da se sto vise ljudi zarazi da bi se sto vise prepali da bi sto vise njih primilo vakcinu, za koju je on uzeo pare kad ju je kupovao, a moguce da ce da uzme dodatne pare za svakog ko vakcinu i primi.

A uz put zamajava narod da mu je tako dobro da ga je prosto sramota jer ce 17 njih da dobiju po majicu, 2 po ves masinu i 1 ce da dobije veliki TV da moze da gleda *******og u 4K rezoluciji (mada je signal bedan i za HD a ne da pricamo o 4K). I onda narod kaze *******i deli sakom i kapom.

Kako ovaj cirkus odmice sve vise se razmisljam da se prijavim u Bajdenov tim pilota odredjenih da bombarduje ove prostoje nuklearkama - ne da smo zasluzili, nego i bubasvabe imaju vise mozga od nas. Tako da ce mi, dok budem lansirao nuklearku sa aviona, prosto biti zao bubasvaba i pacova koji ce biti kolateralna steta.

Pa sta vas drugari cudi kad je *******i kupio vakcine i sad mu odgovara da se sto vise ljudi zarazi da bi se sto vise prepali da bi sto vise njih primilo vakcinu, za koju je on uzeo pare kad ju je kupovao, a moguce da ce da uzme dodatne pare za svakog ko vakcinu i primi.

A uz put zamajava narod da mu je tako dobro da ga je prosto sramota jer ce 17 njih da dobiju po majicu, 2 po ves masinu i 1 ce da dobije veliki TV da moze da gleda *******og u 4K rezoluciji (mada je signal bedan i za HD a ne da pricamo o 4K). I onda narod kaze *******i deli sakom i kapom.

Kako ovaj cirkus odmice sve vise se razmisljam da se prijavim u Bajdenov tim pilota odredjenih da bombarduje ove prostoje nuklearkama - ne da smo zasluzili, nego i bubasvabe imaju vise mozga od nas. Tako da ce mi, dok budem lansirao nuklearku sa aviona, prosto biti zao bubasvaba i pacova koji ce biti kolateralna steta.
Nemojte lupati svakojake gluposti, lepo na zvanicnom linku pise:

Pozivaju se građani da prilikom učestvovanja u nagradnoj igri vode računa o svom zdravlju i poštuju sve epidemiološke mere, da koverte pripreme kod kuće i da ih ubace u najbliže poštansko sanduče bez zadržavanja i čekanja u redu. Dodatni način da se zaštite, ali i da dupliraju svoje šanse za dobitak, je da plaćaju bezgotovinski kad god je to moguće jer tako izbegavaju direktan kontakt s prodavcem i novčanicama.

Sto jeste - jeste, sto nije - nije.

Druga je stvar sto su penzioneri dokoni i zele da izgube vreme negde, ili misle da im je sigurnije u posti.

Sve je to povezano....
Kad stizu racuni , nadju te odmah , pa da si u Tanzaniji...
A kad nesto sto moze da se okrene da ti naplate vise, e onda ne stize na vreme...ili se zagubi....
Ili se pogresno proknjizi ili pogresno uradi...

Meni je uplatu na tekuci salterusa pogresno proknjizila , jednu cifru pogresila i imam priznanicu i odem u postansku stedionicu da se zalim i odbiju mi zalbu jer su sredstva vec legla na neki zajednicki racun gde inace leze sve zagubljene uplate.....i to je to..Tacka...
Ali im nije smetalo da mi posle toga zaracunavaju zateznu ili kaznenu kamatu za iznos koji nije legao na moj racun i na kraju je uplatu pojela maca...

To je Srbija u kojoj ja zivim, a verovatno i neki od tih penzosa...
Ali moj poznanik zivi u drugoj Srbiji , sve mu uredno legne , koristi najsavremenije kartice i racune i prica mi pricu o tome kako se sve te omaske lako isprave...
Ali to radi zato sto ceo svoj zivot pozicionira kao snob pa mu tako onda mora da bude, da ima tu moc da mu je sve ugodno..
Ne moze da bude ovamo prica da je snob, a ovamo ga ne ebu dve pare kad nesto hoce...ili to mora da zaboravi ili da negira...

Vremenom posle tri zaeba penzos postaje paranoican, tj stvara uhodane sablone koji prolaze a izbegava one koji su simptomaticni...
Da vidite kojih tu izbegavanja ima....
Npr ne ulaze u Idea prodavnice bez naocara i da tacno ne znaju koji proizvod sve uzimaju jer su ih navozali par puta i ne veruju da ih nece navozati ponovo , i iskren da budem u pravu su...
Idea lokalni sefovi objekata su go sljam i obicno ima i nekih preko veze zaposlenih , tj tek zavrsio negde neku menadzeriju i misli da zna da radi sa objektom...
Ili su iskusne stazom ukaljane radnice koje su vremenom kao postale sefice a blage veze osim da kradu nemaju....iskustvom su samo pokupile sve moguce potrebne radnje u znanje koje imaju ali tu umesnosti i dobrog rada nema..
Npr kako objasniti namerno pozicioniranje proizvoda pored slicne cene da bi se namerno uradio previd...
Ja koji zna otprilike raspon cena i cimnem se kad vidim mnogo mi nesto jeftinija cena nego sto sam navikao , kad ono nije 350g nego 90g ali nigde tog proizvoda nego samo ovog od 350g....ko se ponesen cenom mashi on ce na kasi platiti , narocito ako kupuje poveci broj..

Svi razmisljaju tako , da ocesu musteriju....ko zna kad ce ga ponovo videti...
Kad zaboravi i oprosti, ljudski je prastati..
A i srbi imaju kratko pamcenje to svi znamo...

Ma da, SNS-ovce su vrlo naivne, svi penzioneri Srbije placaju iskljucivo preko interneta i nece ici u postu po koverat vec ce sve da pripreme unapred. :roll:

Znaci...

Ako su zdravi i pravi najbolje da se udave gde babe šoraju.Mislim nebi bila neka šteta.
Ne primecujete koliko ste blizu fashizma.
Vi mislite da je neki Shicer ili neki Adolf nastao tako sto je mrzeo svakog coveka, svaki trenutak...
Pa ne ide to tako , vazno je da razdvajas ljude na nize i vise vredne, a ne na razlicite u smislu zelja i sposobnosti...

Samo najnizi sloj stanovnistva misli da svi moraju da budu bas kao oni , jer oni sebe najvise vole, a sami su sebi uzor...
Nista na svetu nije bolje od rudara...kaze rudar..
Nista na svetu nije bolje od vozaca, kaze vozac, a struka mu je pred izumiranjem...
Nista na svetu nije bolje od cigana, kaze sakljupljac sekundarnih sirovina...
Fizicki rad je rad, ostalo je sprdnja.....kaze neki fizikalac...
I tako dalje...sve sama elita, regruti u buducim ratovima, jer kod njih najvise i postoji to "drugi su bezvredni ako su razliciti"

Sta da radim ja?
Da vas sve poubijam zato sto vam je logika toliko trula i toliko mrzite druge ljude, da ste onda zasluzili da drugi ljudi mrze vas?
A logika vam je trula nevidjeno , znaci samo vi vidite da je to logicno sto vidite ,i slicni vama, a da uzmete papir, ili da date tinejdzerima ili bilo kome ko nije zaglibio u zanesenost kao vi, dobili bi smejanje i zaebanciju...

Elitizam....snobizam,......i na kraju vi bi rekli fashizam, ali to nije fashizam, to je samo genocidnost, ne treba mesati sa fashizmom koji posmatra ideologiju kroz ugao koristi jednom drustvu....oslobadjanju svih kapaciteta i mogucnosti jednog drustva...
Pogledajte bolje vasu bracu hrvate, oni crpe energiju iz istog izvora, mrznja prema srbima....a ne jacanje i branjenje svakog hrvata...nego branjenje hrvata od srbina, a ovako , ko ebe hrvata....ko stigne...
Isti balkanski soj...

Ili ste oni koji pozivaju da se srbi isele iz Srbije, ili oni koji bi da se ubiju ili da ih ubiju gladju , blokiranjem na poslu i u zivotu ili otimacinom...
Mrznja , samo mrznja, to vuce napred takve mase...a sve je vise takvih...
I zene i deca, i odrasli muskarci , sve je vise takvih...
Koji bi izraz bio pogodan za jednu takvu naciju, jedno takvo mesto na zemlji....gde su ljudi takvi...?

Jeste, predsednik koji kao donosi sve odluke u drzavi a to niko ne vidi da je pogresno , doneo je odluku da je ok da bude nagradna igra sada...
I sta ce peznosi koji nemaju racune po 5000 dinara nego po 200 a najcesce 130 dinara....?
Pa ima da se polakome i da krenu da prave duple racune kad mogu ili misle da su blizu...
Moj proracun je da ce im potrosnja porasti bar za 30%....
Ali to nije najgore, najgore je sto ce ono sto zele da kupe da dele ili da ce da kupuju u vise prodavnica....
Setace vise...umesto manje...
Mislite da su ranjivi...nisu ...stekli su ti ljudi imunitet, ali ce siriti ako mogu da sire...

Sto rece neko ebali bi se za 5 dinara....i tacno je da bi....
Pa to su isti ljudi koji su se tukli pre dve godine za cesnicu na Terazijama i da li bese u Valjevu ili Cacku ....
To su ljudi koji ce uzeti 6 hlebova u narodnoj kuhinji da ne bi dolazili 6 dana...???
Ili sa kamiona koji deli na trgu republike...
Vec ste zaboravili ili mislite da je danas veci standard pa se ima, aha...ima se, malo morgen...

Back