Nadrealno ponašanje predvodnika nasilja opozicije u Čačku

Da li su se identifikovali teroristi i SNS batinasi koji su napali studente u Cacku?
onolike godine visis po internetu a dozvolio si sebi da upadnes u tu zamku sa napadom na studente.
ajde, kapiram ja ove sto su se sa internetom upoznali kada se pojavio fejsbuk, ali zar i ti sine 38mače?

imas 3 snimka gde se jasno vidi kako je "poceo napad" i da je to samo jos jedna patkica u nizu opozicije (ili kako god)

Pa malo njih je ušlo. Velika većina je ipak shvatala da čini nešto
loše i ostali su napolju.
Onda je ovih nekoliko bitangi počelo da vrši pritisak na ostale da uđu...
Pa ok, vidim sada na videu i sama, nisam inace ispratila to od sinoc u Cacku (jos uvek sam sokirana onim u Nisu), ali po cemu blaceneje samo jednog i to u novinama, kad su i ostali isti?

Tako se ne razracunava sa nasiljem.

To svi kažu, analitičari, neki profesori, čak i Nikola Selaković...ali Vučić nema petlju.
Pa kad "nema petlju" znaci da je kriv, pa cutke to priznaje.

Ako nema petlju, neka se skloni i pusti da zavede red u drazvi onaj koji "ima petlju". Nismo duzni da zbog Vucicevih kompleksa od studenata trpimo nasilje i gledamo ga po ulicama.

studenti, njih 5 svrljali po zidu sns stranackih prostorija i pravili selfije
prolazi srednjoskolac sa devojkom i dobaci: svi smo mi za vucica
studenti krenuli odmah: mamu ti j**em i da napadaju i guraju lika.
devojka je sturnula i u tom momantu dolazi 7-8 drugara od srednjoskolca i krenuli da odbrane ovog napadnutog

i neeeeekako je to izokrenuto da su sns batinasi napali studente.
volim gde zivim :)

"Primer" ne sme da bude u novinama, vec u policiji, tako se ne razracunava sa nasiljem, a sve je ovo samo spin vlasti ili ulizica vlasti (novina).
on je sitni igrac,zamenljiv,pratice se njegovi kontakti gde se krece etc da napravi gresku i u panici uspostavi kontakt sa nekim na visoj poxiciji.takvi uvek prave gresku.koliko vidim po nekin OSIN informacijama ozbiljno se sluzba bacila na to.isto kao mila pajic 😁 za nju cak i njeni sumnjaju da je krtica.😑

on je sitni igrac,zamenljiv,pratice se njegovi kontakti gde se krece etc da napravi gresku i u panici uspostavi kontakt sa nekim na visoj poxiciji.takvi uvek prave gresku.koliko vidim po nekin OSIN informacijama ozbiljno se sluzba bacila na to.isto kao mila pajic 😁 za nju cak i njeni sumnjaju da je krtica.😑
Ma zasto moram da se bavim nekim idiotima? To nije moj posao, vec posao policije, i da nas postede ovakvih clanaka ljaganja ljudi u novinama, iako se zna da su i drugi ucestvovali.

Ne rade svoj posao, a"dizu" narodni bes ovakvim neukusnim objavama u novinama i "lovljenjem vestica"? Pa na sta to lici i da li misle da nisu providni?

Sad ja treba na osnovu tog kamena i njegove neke zanesenosti da kazem 'da to je sektas" i da mrzim, i da pisem ili mislim sve najgore o njemu koji me ni ne interesuje, a oni nista da ne rade?

Jel' to normalno?

Ma zasto moram da se bavim nekim idiotima? To nije moj posao, vec posao policije, i da nas postede ovakvih clanaka ljaganja ljudi u novinama, iako se zna da su i drugi ucestvovali.

Ne rade svoj posao, a"dizu" narodni bes ovakvim neukusnim objavama u novinama i "lovljenjem vestica"? Pa na sta to lici i da li misle da nisu providni?

Sad ja treba na osnovu tog kamena i njegove neke zanesenosti da kazem 'da to je sektas" i da mrzim, i da pisem ili mislim sve najgore o njemu koji me ni ne interesuje, a oni nista da ne rade?

Jel' to normalno?
Nije normalno.
Predsednik Srbije iz nekih njegovih političkih razloga blokira policiju da rade svoj posao. Nema greške policije već on glumi Gandija pred EU ili kim već. Napad na državne ustanove je krivično delo, zna se šta tu država radi tj kako se reaguje.

Nije normalno.
Predsednik Srbije iz nekih njegovih političkih razloga blokira policiju da rade svoj posao. Nema greške policije već on glumi Gandija pred EU ili kim već. Napad na državne ustanove je krivično delo, zna se šta tu država radi tj kako se reaguje.
Da li on glumi Gandija, da li Dacic zeza, nije mi jasno, ali neko tu nas (obicne ljude, van stranaka, studenata i nasilja) debelo obmanjuje i to mi je sve vise sumnjivo .

JEDAN od eksponiranijih vođa opozicionih protesta i predvodnik nasilja koje su blokaderi vršili u Čačku jeste i Jevđenije Julijan Dimitrijević, aktivista „ekološke“ organizacije „Suvoborska greda“.

Praćenje javnih nastupa Jevđenija Julijana Dimitrijevića, može dovesti samo do jednog pitanja - u kojoj sekti je ovaj čovek?
https://www.novosti.rs/vesti/politi...nje-predvodnika-nasilja-opozicije-cacku-video
Ovi iz n1 jos ludji haha.Gaste te ludake na vreme jer i vi ima da obolite
Kad već vežeš reč nasilje uz tog čoveka, red bi bio da izdvojiš neki konkretan nasilni akt.
Ne može: av rekao da je nasilnik - nasilnik je. :lol:

Jel' to normalno?
Slazem se.to nije tvoj posao.niti moj niti vecine obicnih gradjana.i ja kao i ti samo trazim da se uspostavi red.to da li on cita tarot karte je njegova privatna stvar.

Nije normalno.

:rotf: Upravo je zapretio policiji i pravosuđu otpuštanjem, ako ne budu branili ono što on naziva poretkom.

Za vas ne vredi ono da laž najlakše prođe ako je pomešana sa malo istine, pa da vam to bude taktika. Kod vas mora da bude 100% laž. :D

Da li on glumi Gandija, da li Dacic zeza, nije mi jasno, ali neko tu nas (obicne ljude, van stranaka, studenata i nasilja) debelo obmanjuje i to mi je sve vise sumnjivo .
Kakav Dačić, on i samo on. Čuo sam ga milion puta kako lično kaže - na njihovo nasilje odgovorićemo mirom, uzdržanošću i tako neka new age prokakavanja. Kažem ti boji se reakcije EU ako policija provede silu na onima koji lome, krše,provaljuju, nezakonito blokiraju...
I mediji opozicije neće pisati da policija hapsi one koji vrše bezakonje, već da policija hapsi narod.
Slučajno sam video prilog gde on priča sa radnicima u obrenovačkoj opštini koji su bili napadnuti. Žena mu u lice kaže da oni rade šta hoće, da tu nema zakona, on kao papagaj, mir, dostojanstvo, izdržaćemo, bla,bla,bla.

Back